Wpisy 3 984 773 – 3 984 872
23 października 2020 17:37 → 23 października 2020 20:56, 100 wpisów
I pijcie alkohol zdrowo.
buciki juz przyszly, za duzo bialego trzeba bedzie pociagnac fioletem

fioletowy podeszwy limited edition
na bis

ale biale sie up trzeba malowac na fiolet
badania wykazaly dziewczyny najpierw patrza na buty, pozniej zegarek
ryjek sie nie liczy wcale szok
ryjek sie nie liczy wcale szok
Nie musisz. Chodź z białym a jak się up.. To powiedz ze to ombre. Teraz hit sezonu ?
biale auto to musi byc czyste bo bialy zobowiazuje
dlatego lepiej miec juz czarne, nie lubie bialego
dlatego lepiej miec juz czarne, nie lubie bialego
Jak nas czasem zapach od mężczyzny rzuca na glebę to fakt patrzymy na buty ?
w masce to nie wyczujesz naturalnych wabikow
jednak biore cale czarne a te biale na smietnik
tylko 1 sesja w keno

tylko 1 sesja w keno

keno ma placic za wszystko
Blyskotka sama powiedz, w jakich mialbym cie brac?
puma cell,rs ,ultra, nike biale, czarne, moze starczy tych butow
nie zaruszasz bracie kiedy buty masz po tacie
tata mi zawsze mowil kup sobie ladne buty
W Mikołowie chłop cały rok chodził na bosaka stope miał jak YETI-taki koło 40tki
slabe i za biale, nie maja podusi
kiedys mialem buty po tacie takie z lat 70 jak travolta w goraczce , seksi
46 bo szeroka pletwa
co na wystawie to i w sklepie
Jeżeli ktoś bardzo lubi zdrapki to dzielę się stroną która znalazłaś
jakazdrapka.pl
jakazdrapka.pl
*znalazłam gdy kliknie spieszy na zdrapek to pokazuje gorące przedziały i litery kontrolne na które powinno się patrzeć przy wyborze danej zdrapki
ja zdrapki bralem paczkami, i mimo ze nie drapalem wszystkiego to zawsze bylem na minusie
ciezka sprawa
ciezka sprawa
jesli w paczce 250 zl byloby 200 zl wygranych zawsze to bylbym na plusie
ale jak bylo ze 150 to ciezko nawet czarodziejowi
raz wzialem 12 zdrapek po 10 zl, zdrapalem kilka , mowie oddaje bede na minusie
ok jeszcze jedna wybiore, zakrecilem zlotym pierscieniem atlantow pieknie drgnelo, drapie
200 zl i to bylo piekne
ok jeszcze jedna wybiore, zakrecilem zlotym pierscieniem atlantow pieknie drgnelo, drapie
200 zl i to bylo piekne
powiem ci jak sie robi drapki
szukasz 1 wygranej, jak znajdziesz, sprawdzasz jej wibracje i pozniej drapiesz tylko te co maja te same wibracje
szukasz 1 wygranej, jak znajdziesz, sprawdzasz jej wibracje i pozniej drapiesz tylko te co maja te same wibracje
klasa nie? expert
Wibracje? Mam przyłożyć do smartfona i sprawdzić czy wibruje? ?
moze wahadelko trzeba testowac i brac to co dziala
zloty pierscien atlantow 10 gram 14k, zebys widziala te delikatne drganie na 200 zl
pobawie sie w te zdrapki jeszcze ale nie wiem jak bedzie z oddawaniem, bo wirusek
najlepiej poszedlem do ang sklepu wyjmuje wahadlo i mowie pokaz mi jakies zdrapki
takie za 10 funa zaraz cos namierze
like a boss,ale nie chciala pokazac bo miala w gablocie sklejone, nie bede robil w sklepie siary
nie wiadomo czy to zalezy od wahadla czy od zawodnika co zlapie te wibracje wygrywajacej zdrapki, moze nie kazdy to ma, moze tez tego nia mam, a to tylko czasem szczescie
testy beda jeszcze robione to sie okaze
jak by sie potrafilo zlapac wibracje wygrywajacych zdrapek to game over, z kazdej paczusi mozna wybrac pelne
Czyli trzeba złapać gościa z wibracjami, puszczać go do zdrapek i się wyciąga główne wygrane
wlasnie tych paczek jest za duzo a wiekszych wygranych malo, kto wie moze taka zdrapke z milionem w srodku latwo wyczuc
nie no z milionem to wahadełko musi ładnie wariować ... pewnie ciężko je utrzymać wtedy
to moze tak dzialac, wygrana zdrapka ladnie wibruje twoim szczesciem a ta co za chwile zdrapiesz tez bedzie tak wibrowac, wahadelko lapie troche przyszlosc i wibruje juz przed zdrapaniem
Adminie czyżby Megamocny przekonał Cię do metod spirytystyczno-pozanawied,onych
mowie wam trzeba isc w tym kierunku
czym wiecej zdrapek tak bedzie sie przewalac to czuj bedzie rosl, praktyka czyni mistrza
są filmiki na yutubach jak drapią duże ilości zdrapek i co z tego wychodzi
no wlasnie ale jak oni to drapia, mechanicznie jedzie do konca nie pomysli nic
ja narazie mam doswiadcznie skromne kilka paczek i metoda dopasuj wibracje do wygranej zdrapki przyniosla mi najlepszy efekt, czesto trafialem w paczce w pelna zdrapke
kiedys to sflilmuje to zobaczycie akcje moze w grudniu dam na tube
to bedzie live pokaz magii
Myślę że nie warto typować czy grać na te co są oczekujące a te co już były...
nie ma szczelnej granicy terazniejszosc przyszlosc, zlapiesz to uczucie euforii jak w zdrapce bedzie melon, nie ma bata
jutro kupie pare zdrapek , zrobie film, jesli sie uda dobrze wytypowac bo jak nie to po co
zabawimy sie jutro, maly magic show
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
wezme 15 roznych po funcie i zdrapie wygrana a pozniej od razu w pozostalych znajde wygrywajaca
to sa k czary
Dopisano wyniki Eurojackpot - 17,21,23,37,45 oraz dodatkowe liczby 7,9
Se zapomniałem nawet że było Eurojackpot nie lubie tej gry wiem że milionów dużo ale wolę nasze Polskie Lotto vel Duży Lotek
Może będę na losowania idę spać niechce mi się czekać mówi się że Miliony kręcą każdego a mi to już dawno spowszedniało zagrane jest co ma być co lubie do portwela...i bez emocji..i tak pieniądze w błoto i tak czy to coś innego czy produkty Lotto jedno i to samo nic z tego
Nie wiem czy mam rację ale coraz mniej ludzi tutaj pisze kiedyś to tyle było pisania dużo użytkowników a teraz
To chyba przez to chłodne przyjmowanie nowych użytkownikow, boją się pisać
Mulag a ta twoja lodówka wiem poco..bo Ty produkujesz lód Masz kasy jak Lodu brawo Ty Panie Milionerze
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 39 x 9 045,60 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
W sejfie już pieniądze ludzi dają mi bym je trzymał nie mają komu ufać