Wpisy 3 971 895 – 3 971 994
8 października 2020 23:30 → 9 października 2020 06:38, 100 wpisów
Gosia już papieroska wypaliłem mnie tu iza męczy na styczeń luty cię zaprosić z mężem i córką
W Bolesławcu iza ma bliską koleżankę pracuje w markecie budowalanym ta osoba jutro pogadacie bliżej na ten temat
GTV pisa£a że zaprasza ale pandemia teraz nowa panika wybuchła nie wiadomo ile to potrwa
GTV ok pogadamy jutro będę później a rano tylko wrzuce wpis skan rozpisu
Tak to wieczorem. Będe
Tak to wieczorem. Będe
pozmieniali mi wygląd poczty nic z niej nie rozumiem gdzie mam kontakty i trudno mi się wiadomości teraz wysyła
Też zmykam jeszcze jednego dla zdrowotności i też już jutro jeszcze i weekend
Dobrej nocy Gosia i wszystkim szczególnie tej pandemi unikajcie lepiej w domu zostać i se coś wypić pandemia odpuści to tylko okresowe
Ale lepiej tego nie złapać kolega był chory kondycja fizyczna spadła do 30% jak możecie to najwięcej czasu spędzajcie w domu nie wychodzić jak niema potrzeby tylko do pracy i zakupy resztę odłożyć na później
Dobrej nocy wszystkim i mówię niema żartów z tą grypą koleżankę lat 43 już pochowaliśmy z Izą w marcu
Unikać sklepów skupisk ludzi a wszystko wróci do normy
Unikać sklepów skupisk ludzi a wszystko wróci do normy
No niestety ale ludzie młodzi już płuc nie mają a niektórzy to olewają
Koleżanka miała to w marcu 43 lata na nic nie chorowała płuca zrzarte jak po czernobylu
Koleżanka miała to w marcu 43 lata na nic nie chorowała płuca zrzarte jak po czernobylu
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 102 wpisów
- RT1 - 82 wpisów
- GTV - 64 wpisów
- waldus - 57 wpisów
- panoramix - 55 wpisów
- Eden - 53 wpisów
- magda - 50 wpisów
- tomi77 - 45 wpisów
- Biedroneczka1977 - 31 wpisów
- samolot - 30 wpisów
- Hurrem - 27 wpisów
- Robal_36 - 27 wpisów
- Izabela322 - 23 wpisów
- Forsami - 22 wpisów
- islandorka30,5 - 21 wpisów
- wujek74 - 17 wpisów
- 191979 - 12 wpisów
- Mewa - 12 wpisów
- johno - 11 wpisów
- Wędrowca netowy - 7 wpisów
- dotam - 7 wpisów
- arczibalik73 - 6 wpisów
- krzysztof c - 6 wpisów
- tom28 - 6 wpisów
- lewy - 5 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- gonzaga - 4 wpisów
- sony71 - 3 wpisów
- Waclawek - 3 wpisów
- emerytka 46 - 3 wpisów
Dużo by tu pisać lepiej tego nie doświadczyć powtarzam jeszcze raz unikajcie kontaktów między ludzkich a na dobre to wyjdzie
Bongolas jeśli będzie dłużej trwało napisz im @ u mnie pomogło kiedyś
Oni także czekają na zwłoke aby grać i wydawać pieniądze także uzbrój się w cierpliwość
Oni także czekają na zwłoke aby grać i wydawać pieniądze także uzbrój się w cierpliwość
do konta gracza powinni Tobie dopisać wygraną a jeśli chcesz wpłacić do banku to mi przysz£a informacja przy wypłacie że na koncie środki pojawią się w najbliższym dniu roboczym
Jak wygram to nie będę musiał już tak ciężko pracować będę mógł odwiedzić kilku Pasko wiczów między innymi Gosię
Gosia A jak twoje postanowienia jak realizacja twoich postanowień przebiega ?
Gdybym był bliżej ciebie to bym cię motywował ale nawet na odległość będę się starał to robić
Najważniejsze że zdajesz sobie z tego sprawę i mówisz prawdę tak jak jest
Ja to wszystko rozumiem Gosiu ale postaraj się znaleźć chociaż 15 minut dziennie dla siebie
To będzie jakiś początek a może wejdzie ci w krew przyzwyczajenie i zrealizujesz swoje plany A wtedy będziesz zadowolona z efektów i sama z siebie
Zapisz sobie na kartce co masz zrobić i połóż tą kartkę w takim miejscu że byś mogła ją codziennie zobaczyć wtedy przypomnisz tobie o naszej rozmowie i będzie ci łatwiej
Gosia myślę że nikomu się wszystko nie udaje i nikt nie wykonuje wszystkich rzeczy które sobie zaplanował No chyba że jest perfekcjonista ale takich jest bardzo mało
Ja dopiero wracam z pracy Za 10 minut będę w domu i nie to że pracowałem na drugą zmianę bo wyjechałem do pracy o godzinie 9:00 rano
też trzymam za twoje 10/10 niech się trafi wtedy będziesz jeździ£ po polsce odwiedza£ multipaskowiczów
Ale coś ci powiem niedługo wyjeżdżam tam gdzie poprzednio i będę sobie tydzień odpoczywał w ciepłym klimacie jak tam będę to zrobię kilka zdjęć i ci wyślę tutaj
Wpis ratunkowy.
Możesz pisać dalej.
Możesz pisać dalej.
Można dodać kolejno 5 wpisów, szósty wyrzuca z czatu.
Przerwa.
wirus to taki mały zasraniec co widać jego dopiero pod silnym mikroskopem a częsie całym światem
Akurat.
Graj w promocji 6/6 wtedy... wygrasz.
W pewnej zagranicznej Loterii na 100 statystycznie sprzedanych losów wygrywa około 6-7 losów.
Jak grasz w lotto na stały zestaw to Twoje liczby mogą się pojawić w ciągu... 95 000 lat.
Dziękuję za informację, bo o tym nie wiedzialam . Pisze na telefonie i słownik mi coś w Słowak poknocil