Wpisy 3 971 870 – 3 971 969
8 października 2020 23:04 → 9 października 2020 01:08, 100 wpisów
Rt1 ja z rafaelem pa ruski on turkej jazyk nic a anglistki jak pijut to jazyk mu sia plonczu
Rafael rozumiejut tylko słowo sex tut nie trzeba tłumaczyć
Rt1 nierozumiejut kurs ty żywiot
Idu spać późna pora już
Jeszcze raz dziękuję wam za życzenia wygranej i gratulacji
Bardzo Dziękuję Wszystkim
Idę bo już jestem zmęczona.
Jeszcze raz dziękuję wam za życzenia wygranej i gratulacji
Bardzo Dziękuję Wszystkim
Idę bo już jestem zmęczona.
Żywiosz rozumiejut nie rozumniat kurs
Wygrałem 3/6 przez stronę lotto a kasy nie przydzielo do konta
Żywiot nl walvijk pachażu spod Ankara wieś mała
Yes
Ja obywatel nl Rafael dopiero w grudnia obywatel
Rt1 zdarowia i pawrotu do doma
Gosia ja toże spać iść
Gosia77
Jutra weekenda można pa rabocie pagadać wszystkoma zdarowia i szczęścia w
Tu wyszło nowe 3/3. 29 44 69 nowy zetaw jutro tych liczb nie będzie

Gosia już papieroska wypaliłem mnie tu iza męczy na styczeń luty cię zaprosić z mężem i córką
W Bolesławcu iza ma bliską koleżankę pracuje w markecie budowalanym ta osoba jutro pogadacie bliżej na ten temat
GTV pisa£a że zaprasza ale pandemia teraz nowa panika wybuchła nie wiadomo ile to potrwa
GTV ok pogadamy jutro będę później a rano tylko wrzuce wpis skan rozpisu
Tak to wieczorem. Będe
Tak to wieczorem. Będe
pozmieniali mi wygląd poczty nic z niej nie rozumiem gdzie mam kontakty i trudno mi się wiadomości teraz wysyła
Też zmykam jeszcze jednego dla zdrowotności i też już jutro jeszcze i weekend
Dobrej nocy Gosia i wszystkim szczególnie tej pandemi unikajcie lepiej w domu zostać i se coś wypić pandemia odpuści to tylko okresowe
Ale lepiej tego nie złapać kolega był chory kondycja fizyczna spadła do 30% jak możecie to najwięcej czasu spędzajcie w domu nie wychodzić jak niema potrzeby tylko do pracy i zakupy resztę odłożyć na później
Dobrej nocy wszystkim i mówię niema żartów z tą grypą koleżankę lat 43 już pochowaliśmy z Izą w marcu
Unikać sklepów skupisk ludzi a wszystko wróci do normy
Unikać sklepów skupisk ludzi a wszystko wróci do normy
No niestety ale ludzie młodzi już płuc nie mają a niektórzy to olewają
Koleżanka miała to w marcu 43 lata na nic nie chorowała płuca zrzarte jak po czernobylu
Koleżanka miała to w marcu 43 lata na nic nie chorowała płuca zrzarte jak po czernobylu
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 102 wpisów
- RT1 - 82 wpisów
- GTV - 64 wpisów
- waldus - 57 wpisów
- panoramix - 55 wpisów
- Eden - 53 wpisów
- magda - 50 wpisów
- tomi77 - 45 wpisów
- Biedroneczka1977 - 31 wpisów
- samolot - 30 wpisów
- Hurrem - 27 wpisów
- Robal_36 - 27 wpisów
- Izabela322 - 23 wpisów
- Forsami - 22 wpisów
- islandorka30,5 - 21 wpisów
- wujek74 - 17 wpisów
- 191979 - 12 wpisów
- Mewa - 12 wpisów
- johno - 11 wpisów
- Wędrowca netowy - 7 wpisów
- dotam - 7 wpisów
- arczibalik73 - 6 wpisów
- krzysztof c - 6 wpisów
- tom28 - 6 wpisów
- lewy - 5 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- gonzaga - 4 wpisów
- sony71 - 3 wpisów
- Waclawek - 3 wpisów
- emerytka 46 - 3 wpisów
Dużo by tu pisać lepiej tego nie doświadczyć powtarzam jeszcze raz unikajcie kontaktów między ludzkich a na dobre to wyjdzie
Bongolas jeśli będzie dłużej trwało napisz im @ u mnie pomogło kiedyś
Oni także czekają na zwłoke aby grać i wydawać pieniądze także uzbrój się w cierpliwość
Oni także czekają na zwłoke aby grać i wydawać pieniądze także uzbrój się w cierpliwość
do konta gracza powinni Tobie dopisać wygraną a jeśli chcesz wpłacić do banku to mi przysz£a informacja przy wypłacie że na koncie środki pojawią się w najbliższym dniu roboczym
Jak wygram to nie będę musiał już tak ciężko pracować będę mógł odwiedzić kilku Pasko wiczów między innymi Gosię
Gosia A jak twoje postanowienia jak realizacja twoich postanowień przebiega ?
Gdybym był bliżej ciebie to bym cię motywował ale nawet na odległość będę się starał to robić
Najważniejsze że zdajesz sobie z tego sprawę i mówisz prawdę tak jak jest
Ja to wszystko rozumiem Gosiu ale postaraj się znaleźć chociaż 15 minut dziennie dla siebie
To będzie jakiś początek a może wejdzie ci w krew przyzwyczajenie i zrealizujesz swoje plany A wtedy będziesz zadowolona z efektów i sama z siebie
Zapisz sobie na kartce co masz zrobić i połóż tą kartkę w takim miejscu że byś mogła ją codziennie zobaczyć wtedy przypomnisz tobie o naszej rozmowie i będzie ci łatwiej
Gosia myślę że nikomu się wszystko nie udaje i nikt nie wykonuje wszystkich rzeczy które sobie zaplanował No chyba że jest perfekcjonista ale takich jest bardzo mało
Ja dopiero wracam z pracy Za 10 minut będę w domu i nie to że pracowałem na drugą zmianę bo wyjechałem do pracy o godzinie 9:00 rano
też trzymam za twoje 10/10 niech się trafi wtedy będziesz jeździ£ po polsce odwiedza£ multipaskowiczów
Ale coś ci powiem niedługo wyjeżdżam tam gdzie poprzednio i będę sobie tydzień odpoczywał w ciepłym klimacie jak tam będę to zrobię kilka zdjęć i ci wyślę tutaj