Wpisy 3 969 301 – 3 969 400
6 października 2020 10:24 → 6 października 2020 11:22, 100 wpisów
3 969 298. tomi77 witaj ludzie niemaja serca, opiekuj sie nim dobrze on bedzie CI za to wdzieczny, ja w sswojej bramie mam takich kilka kotek z kocietami, co roku jest ich wiecej ale moji sasiedzi nie sa obojetni tu na zwierzaki, co mozemy to robimy dla nich, niewiem jak mozna jakiekolwiek stworzenie wyrzucić na bruk,
U mnie podobnie... Jeden kot chodzi do nas, śpi u sąsiada a u drugiego zre
Ok... Tera na bude i do sklepów.. Elektrody śruby wiertła trza kupić i tarcze do szlifowania... 125
W miejscowości Łódź padła wygrana 288 956,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bochnia padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
W miejscowości Toruń padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
3 969 312. magda 2020-10-06 (10:27) O co chodzi?Dopiero weszłam...
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
3 969 330. panoramix witaj no ja o tej porze to raczej sniadanie a obiad to okolo gdzies 14 godziny lub 16tej tak,
3 969 334. panoramix tak ale cgyba te witaminy bod skórka owoca a nie kiełbasy
chyba, pod
za oknem ciemne chmury na niebie chmury burzowe znów bedzie padać
3 969 348. magda własnie nie bo musze kupic wegiel na zime i to zniesc do piwnicy,a wdeszczu nosić to nie jest dobrze
czekam na ta pogode jak na jakies zbawienie, musi być słonecznie i wegiel musi być suchy bo mokrym nierozpalisz w piecu
tak czekam mialo byc umnie od wtorku cieplo i bez opadów, a tu widze czarne chmury na niebie
tak czekam mialo byc umnie od wtorku cieplo i bez opadów, a tu widze czarne chmury na niebie
Arczi jak nasiąknie wodą ten węgiel to będzie cięższy i więcej zapłacisz.
3 969 356. magda tak tak to jest prawda dlatego musze poczewkac az wyschnie i aby dobra była pogodazeby niepadało i wtedy zamowic wegiel i kupic a popotem go znieszc z ulicy do piwnicy
witaj samolot, forsami i inni z kim wczesniej sie niewitałem
Słuchajcie na dzisiaj trzeba przygotować odlotowe liczby 7 x 7 w Multilotka Bo jest promocja
I teraz są dwie wersje albo podam tą siódemkę tutaj na czacie albo wyślę ją każdemu z osobna bo czasami mówią że jak podaje się tutaj na czacie liczby to One nie wchodzą pomyślcie co zrobić i dajcie mi znać
3 969 356. magda mi sie widza dzisiaj koce z 9 , ale moge sie mylić widze na wyjsciu liczbe 79 i uwarzam ja dzisiaj za pewniaka
boskie liczby dzisiaj raczej niemaja szans na wyjsciei 11 mi sie nie pokazuje szybciej 13,15,
Jest was czworo więc każdy niech powie co z tymi liczbami zrobić Magda jest za tym żeby dać je na czat.
Arczibalik73?
Panoramix ?
Forsami ?
Arczibalik73?
Panoramix ?
Forsami ?
moze byc taka 3/3 13,15,79
samolot rób jak chcesz to TWoje liczby, mozesz je opublikowac wtedy napewno wiecej osób je zobaczy a załoga TS sprawi aby niewyszły w losowaniu, lub niepublikowac i je wysłac i trafic na nich kasiorke, wybór nalezy do CIEBIE , Jja uwarzam ze powinienes je wysłac a zainteresowanym wpisac je na icvh kg
samolot rób jak chcesz to TWoje liczby, mozesz je opublikowac wtedy napewno wiecej osób je zobaczy a załoga TS sprawi aby niewyszły w losowaniu, lub niepublikowac i je wysłac i trafic na nich kasiorke, wybór nalezy do CIEBIE , Jja uwarzam ze powinienes je wysłac a zainteresowanym wpisac je na icvh kg
3 969 369. magda tak a od czego?
3 969 377. magda a od odstresowacza
tak jak tam patrzysz w głab to widac jak sie kóło z liczbami obraca to tak jak w bebnie z tymi kulkami do losowaniazawsze wychodzi nie to co trzeba
3 969 382. samolot przykre, a kto zawinil człowiek czy jakas anomalia pogodowa
Arczibalik73 jeszcze nie wiem kto zawinił
Mam natomiast 3/3 W Multi
13,23,79
Mam natomiast 3/3 W Multi
13,23,79