Wpisy 3 969 235 – 3 969 334
6 października 2020 02:28 → 6 października 2020 10:34, 100 wpisów
3 969 225. Wędrowca netowy ja nieraz mam sny lub ich tez i niema w niektóre dni, nieraz jest tak ze po nieprzespanych kilku nocach i dniach padam jak pies pluto i choćby sie waliło nic niesłysze wtedy mam twardy sen,i wtedy zwiedzam stre opuszczone koscióly ,cmentarze zamki itd, juz mnie nieraz mecza te cmentarze wolałbym aby przysnił sie jakis miły sen, ale wciaz ide gsdzuies w nieznane we snie spotykam sie z nieznajomymi dziewczynami, osobami dorsłymi niekiedy tez widze dzieci małe smutne i tez zarazem usmiechniete cos wtych snacjh jest jakby tez i dziwnego, bo na dzien w reaku taj niemam mało sie z kim ze swoich rówiesniow spotykam, gdzies bo czesc ich wyjecaa na za chod za chlebem, czesc ich umiera na gminnie jeden po drugim w cigu niespełna kilku dni zmarło juz 6 osóbi wszyscy na zawał odeszli nikt na koronowirusa z tego co słyszałem od znajomych nic uciekam juz spac dobranoc wszystkim
Arczi ?, jak czytam Twoje sny , to Ty musiałeś w poprzednim życiu bardzo grzeszyć
Moje sny to nawet nie cyferki ale takie piękne i tu właśnie też się boję, że grzeszyłem. Dobrze , że człowiek z takiego snu nie może nic zabrać do świata realnego
Co np. , jak pasjonata militariów budzi sie i widzi w pokoju czołg z 1945
Oglądałem kiedyś taki dokument o tym. Dzieciak ciągle rodzicom opowiada o jakimś domu, miejscu. Idą z nim do specjalisty co się tym trudni. Lecą to miejsce i odnajdują ten dom. A co ciekawe bo ten dzieciak do matki mówi, że widział się z siostrzyką w niebie. Nigdy tego dzieku nie mówili a matka poroniła. Gdy dzieciak zobaczył ten dom i miejsce uspokoił się i już nigdy o tym nie wspomniał

Narka 1 zmiana na 14 sta nie gram
Witam wszystkich
Gosia Z okazji urodzin zdrowia . szczęścia . pomyślności i samych trafnych typowan i wygranych
Waldus
30, 75, 11
45, 74, 11
06, 55, 69
06, 50, 05
45, 76, 06
75, 74, 25
19, 06, 74
50, 19, 11
74, 75, 76
76, 06, 61
45, 74, 11
06, 55, 69
06, 50, 05
45, 76, 06
75, 74, 25
19, 06, 74
50, 19, 11
74, 75, 76
76, 06, 61
Waldus
Co to jest ?

Waldus dobre z tego filmu wynika że na swoją wygraną 6/6 w Lotto 90'000 lat to dłużej niż życie wieczne....a doszedłem do wniosku że poco mam żyć wiecznie.
{{hej}
Nie wiem jaka 7 dziś wysłać ? Pewniak 58 i 77 może ?
RT1
RT1 witaj
Wiem wiem już wyżej na czacie pisałam życzenia dla Gosi
Dziękuję za I słoneczko jak Twoje zdrowie ?
witam wszystkich, dzisiaj w multiku pewniak to liczba 79
Dziś promocja 7/7 a wczoraj już ktoś skasował stawka x 10 czyli 7/7 limit już się wyczerpał
Gabryjel jesli cie to interesuje to wejdz sobie na youtube i tam znajdziesz wiecej takich filmów dokumentalnych naświadectwo ludzi którzy juz kiedys zyli i ponownie przyszli na ziemie, jako dzieci w iinej całkiem rodzinie , jest taki film i wiele innych na dowód zejest zycie po zyciu tu masz link
Tomi77
Już cię niedogoniat w profilu ostatnio na pałe typuje brak czasu mam na liczby
Już cię niedogoniat w profilu ostatnio na pałe typuje brak czasu mam na liczby
Dobra... Lotto maszyna i multi czas wyslacchociaż odpad niiech wpadnie.. Jutro kolejne starcie multi 2 zakłady na 14
Nie gram już kaskady i promocji multi tylko multi 10 liczb swoich... Poświęcę te 15 zł na 3 losowania...
Hipek,
nie wiem, jak rzadko kiedy, po prostu - nie do końca wiem, co Ci napisać
niezależnie, czy traktować Twoje słowa - bardziej, czy mniej poważnie - a przecież w świetle Twoich dawnych wpisów, o bałwanie, giermku, hipnotyzerze, o spożywaniu dla zdrowotności dużo grochu i fasoli, o przebiegunowaniu, czy, w końcu, że lepiej "posiedzieć z realnymi osobami, a nie wirtualnymi" - naprawdę można /było/ podchodzić do Twojej osoby różnie jeśli jest, jak jest, to
przesyłam Ci pozytywną energię, i
życzę zdrowia
nie wiem, jak rzadko kiedy, po prostu - nie do końca wiem, co Ci napisać
niezależnie, czy traktować Twoje słowa - bardziej, czy mniej poważnie - a przecież w świetle Twoich dawnych wpisów, o bałwanie, giermku, hipnotyzerze, o spożywaniu dla zdrowotności dużo grochu i fasoli, o przebiegunowaniu, czy, w końcu, że lepiej "posiedzieć z realnymi osobami, a nie wirtualnymi" - naprawdę można /było/ podchodzić do Twojej osoby różnie jeśli jest, jak jest, to
przesyłam Ci pozytywną energię, i
życzę zdrowia
3 969 298. tomi77 witaj ludzie niemaja serca, opiekuj sie nim dobrze on bedzie CI za to wdzieczny, ja w sswojej bramie mam takich kilka kotek z kocietami, co roku jest ich wiecej ale moji sasiedzi nie sa obojetni tu na zwierzaki, co mozemy to robimy dla nich, niewiem jak mozna jakiekolwiek stworzenie wyrzucić na bruk,
U mnie podobnie... Jeden kot chodzi do nas, śpi u sąsiada a u drugiego zre
Ok... Tera na bude i do sklepów.. Elektrody śruby wiertła trza kupić i tarcze do szlifowania... 125
W miejscowości Łódź padła wygrana 288 956,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bochnia padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
W miejscowości Toruń padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
3 969 312. magda 2020-10-06 (10:27) O co chodzi?Dopiero weszłam...
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
nowy członek w domu.Ktoś wyrzucił jakiś skur+×÷