Wpisy 3 969 263 – 3 969 362
6 października 2020 07:33 → 6 października 2020 10:55, 100 wpisów
Waldus
30, 75, 11
45, 74, 11
06, 55, 69
06, 50, 05
45, 76, 06
75, 74, 25
19, 06, 74
50, 19, 11
74, 75, 76
76, 06, 61
45, 74, 11
06, 55, 69
06, 50, 05
45, 76, 06
75, 74, 25
19, 06, 74
50, 19, 11
74, 75, 76
76, 06, 61
Waldus
Co to jest ?

Waldus dobre z tego filmu wynika że na swoją wygraną 6/6 w Lotto 90'000 lat to dłużej niż życie wieczne....a doszedłem do wniosku że poco mam żyć wiecznie.
{{hej}
Nie wiem jaka 7 dziś wysłać ? Pewniak 58 i 77 może ?
RT1
RT1 witaj
Wiem wiem już wyżej na czacie pisałam życzenia dla Gosi
Dziękuję za I słoneczko jak Twoje zdrowie ?
witam wszystkich, dzisiaj w multiku pewniak to liczba 79
Dziś promocja 7/7 a wczoraj już ktoś skasował stawka x 10 czyli 7/7 limit już się wyczerpał
Gabryjel jesli cie to interesuje to wejdz sobie na youtube i tam znajdziesz wiecej takich filmów dokumentalnych naświadectwo ludzi którzy juz kiedys zyli i ponownie przyszli na ziemie, jako dzieci w iinej całkiem rodzinie , jest taki film i wiele innych na dowód zejest zycie po zyciu tu masz link
Tomi77
Już cię niedogoniat w profilu ostatnio na pałe typuje brak czasu mam na liczby
Już cię niedogoniat w profilu ostatnio na pałe typuje brak czasu mam na liczby
Dobra... Lotto maszyna i multi czas wyslacchociaż odpad niiech wpadnie.. Jutro kolejne starcie multi 2 zakłady na 14
Nie gram już kaskady i promocji multi tylko multi 10 liczb swoich... Poświęcę te 15 zł na 3 losowania...
Hipek,
nie wiem, jak rzadko kiedy, po prostu - nie do końca wiem, co Ci napisać
niezależnie, czy traktować Twoje słowa - bardziej, czy mniej poważnie - a przecież w świetle Twoich dawnych wpisów, o bałwanie, giermku, hipnotyzerze, o spożywaniu dla zdrowotności dużo grochu i fasoli, o przebiegunowaniu, czy, w końcu, że lepiej "posiedzieć z realnymi osobami, a nie wirtualnymi" - naprawdę można /było/ podchodzić do Twojej osoby różnie jeśli jest, jak jest, to
przesyłam Ci pozytywną energię, i
życzę zdrowia
nie wiem, jak rzadko kiedy, po prostu - nie do końca wiem, co Ci napisać
niezależnie, czy traktować Twoje słowa - bardziej, czy mniej poważnie - a przecież w świetle Twoich dawnych wpisów, o bałwanie, giermku, hipnotyzerze, o spożywaniu dla zdrowotności dużo grochu i fasoli, o przebiegunowaniu, czy, w końcu, że lepiej "posiedzieć z realnymi osobami, a nie wirtualnymi" - naprawdę można /było/ podchodzić do Twojej osoby różnie jeśli jest, jak jest, to
przesyłam Ci pozytywną energię, i
życzę zdrowia
3 969 298. tomi77 witaj ludzie niemaja serca, opiekuj sie nim dobrze on bedzie CI za to wdzieczny, ja w sswojej bramie mam takich kilka kotek z kocietami, co roku jest ich wiecej ale moji sasiedzi nie sa obojetni tu na zwierzaki, co mozemy to robimy dla nich, niewiem jak mozna jakiekolwiek stworzenie wyrzucić na bruk,
U mnie podobnie... Jeden kot chodzi do nas, śpi u sąsiada a u drugiego zre
Ok... Tera na bude i do sklepów.. Elektrody śruby wiertła trza kupić i tarcze do szlifowania... 125
W miejscowości Łódź padła wygrana 288 956,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bochnia padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
W miejscowości Toruń padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
3 969 312. magda 2020-10-06 (10:27) O co chodzi?Dopiero weszłam...
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
witaj, sorki ze szybciej nie odpisałem ale obierałem kiełbase , bo szykuje sobie śniadanko
3 969 330. panoramix witaj no ja o tej porze to raczej sniadanie a obiad to okolo gdzies 14 godziny lub 16tej tak,
3 969 334. panoramix tak ale cgyba te witaminy bod skórka owoca a nie kiełbasy
chyba, pod
za oknem ciemne chmury na niebie chmury burzowe znów bedzie padać
3 969 348. magda własnie nie bo musze kupic wegiel na zime i to zniesc do piwnicy,a wdeszczu nosić to nie jest dobrze
czekam na ta pogode jak na jakies zbawienie, musi być słonecznie i wegiel musi być suchy bo mokrym nierozpalisz w piecu
tak czekam mialo byc umnie od wtorku cieplo i bez opadów, a tu widze czarne chmury na niebie
tak czekam mialo byc umnie od wtorku cieplo i bez opadów, a tu widze czarne chmury na niebie
Arczi jak nasiąknie wodą ten węgiel to będzie cięższy i więcej zapłacisz.
3 969 356. magda tak tak to jest prawda dlatego musze poczewkac az wyschnie i aby dobra była pogodazeby niepadało i wtedy zamowic wegiel i kupic a popotem go znieszc z ulicy do piwnicy
witaj samolot, forsami i inni z kim wczesniej sie niewitałem
Słuchajcie na dzisiaj trzeba przygotować odlotowe liczby 7 x 7 w Multilotka Bo jest promocja
nowy członek w domu.Ktoś wyrzucił jakiś skur+×÷