Wpisy 3 962 463 – 3 962 562
27 września 2020 19:44 → 27 września 2020 21:20, 100 wpisów
Z mojej Rokietnicy ?
Ja tu mieszkam od 7 lat wcześniej w Poznaniu mieszkałam
Aha pracujesz w gminie Tarnowo Podgorne ? W Tarnowie na ulicy owocowej szczęśliwa kolektura jest ktoś tam trafił w Keno
Wkrótce U mnie też ktoś trafi bo w małych miejscowościach padają wygrane
W Sadach A to pewnie Amazon ?
Jaki ten świat mały
Od kilku lat tak się porobiło ze ludzie się wyprowadzają z Poznania a do pracy trzeba dojeżdżac
962 475. Biedroneczka1977 to co pokazałas tu na zdieciu to jest super sprawa, któs tyu niezła robote wykonywał i duzo czasu temu poswiecał dla tej osoby, to jest typowanie pewnych liczb, ktoś ten tu bnieżle kombinował z liczbami, poniewaz chciał wygrać, tak jak kazdy tu z nas chce trafić i wygrać
arczi {{hej} no tak się składa od już tej osoby nie ma wśród nas i nie zapytam o co chodzi
Poznań fajne miasto ale tylko do pracy a mieszkać już tam bym nie chciala
Mam pół bulionu takich zapisków z całego roku zapiski wykreślanki statystyki wiem ze ta osoba kiedyś wygrała jakaś większa sumę ale to było około 2000 roku
Pół brulionu miałam napisać
takie beleluki piszą po tych czasopismach elektronicznych nawet czytać się nie da piszą pewnie same rudzielce
ja też mieszkam na wsi ale w bloku, a chciałbym mieć swój domek...może kiedyś jak ts da
Oj uda się johno wygrasz dobrze typujesz przecież
Niektórzy uważają, że lepiej być rudym niż łysym, inni mają całkiem inne zdanie
A Wy, jak sądzicie ?
A Wy, jak sądzicie ?
Taaaaa, a szczerbaty na szczoteczkach i paście do zębów, dentyście - powiedz to p. Krzyśkowi z okolic Jarocina, ciekawe, czy go przekonasz
Bajdełej, p Krzysiuniu - pozdrowienia
Bajdełej, p Krzysiuniu - pozdrowienia
3 962 478. Biedroneczka1977 rozumiem, świeć Panie nad jej duszom
biedronaczko według mnie sa to zapiski posczegołnych dni i wychodzacych numerów w danym losowaniu np, masz tam pewne oznaczenia przed typami liczb typu P, Śr, , według mnie to dni tygodnia i liczby w jakich tych dniach wychodza np Środa ,śr-10,29,37....itd uwarzam ze powinnaś z tego skorzystac i lub brac to pod uwage typujac obecne uklady i grać tym, tutaj ktos wykonał kawał dobrej roboty naprawde beda to niezbedne materiały które pomoga ci w typowaniu liczb zapewne i wygrywaniu tez, nielekcewaz tego co ktoś juz tam dokonał w swoim zyciu, przejmij to po nim, i graj i wygrywaj, ja tez prowadze od wielu juz lat swoje tzw zapiski z gier lotto, , z przeciagu okresu gier dokladnie od 1996 roku do chwili obecnej i mam takich tez zeszytów zapiskami chyba z 30 juz i dotyczacych poszczególnych lat i ukladów liczb, nieraz korzystam z tego , ale głownie tez patrzac na liczby typuje na dane losowanie,
biedronaczko według mnie sa to zapiski posczegołnych dni i wychodzacych numerów w danym losowaniu np, masz tam pewne oznaczenia przed typami liczb typu P, Śr, , według mnie to dni tygodnia i liczby w jakich tych dniach wychodza np Środa ,śr-10,29,37....itd uwarzam ze powinnaś z tego skorzystac i lub brac to pod uwage typujac obecne uklady i grać tym, tutaj ktos wykonał kawał dobrej roboty naprawde beda to niezbedne materiały które pomoga ci w typowaniu liczb zapewne i wygrywaniu tez, nielekcewaz tego co ktoś juz tam dokonał w swoim zyciu, przejmij to po nim, i graj i wygrywaj, ja tez prowadze od wielu juz lat swoje tzw zapiski z gier lotto, , z przeciagu okresu gier dokladnie od 1996 roku do chwili obecnej i mam takich tez zeszytów zapiskami chyba z 30 juz i dotyczacych poszczególnych lat i ukladów liczb, nieraz korzystam z tego , ale głownie tez patrzac na liczby typuje na dane losowanie,
Czy nie mogłoby być już losowanie ?człowiek prawie do nocy musi czekać A rano do pracy przecież . no chyba ze mini przyniesie wygraną
omg szczerbaty łysy, były rudy, ten to ma pecha, a nie tam, że trafić nie idzie
Tam są zapiski od 1996 do 2001 bodajże takie wykreślanki cały rok dla danej liczby
Ale chciałam tylko wiedzieć o co tej osobie chodziło ? Też bym tak układala teraz ze według takiego wzoru
ja dzisiaj niegram w nic tak jak wczoraj pisałem na forum, niedziela odpoczynek, czy jutro zagram tez niewiem bo nielubie poniedziałków a ten dzien zawsze przewaznie dla mnie jest dniem pechowym w grach losowych i dlatego tez staram sie w w poniedzialki niegrać w nic lub tylko w mini lotka,
biedroneczko 1977 rozumiem, co do tych wykreslanek do danego numeru, jak piszesz od roku 1996 do 2001 roku, no ja tez od tego roku zaczołem swoje zapiski pewne i swoje tam przemyslenia , i prowadze to do dzisiaj, mam własnie z tego pewne uklady liczb którymi gram a tu ich nier publikuje , to sa tzw moje liczby którymi nieraz gram, i które mi wchodza co prawda nie przynosza mi jakis narazie wysokich wygranych ale kto wie co i kedy mi przyniosa czy głowne wygrane czy przegrane dlatego nadal nad tymi ukladami pracuje, a i powwiem jeszcze cos takiego niema liczb pewnych tzw pewniaków, sa tylko liczby losowe które i tez wystepuja razem, lub ukladaja sie w rózne uklady, niema liczb uniwersalnych którymi zawswze bedziesz wygrywać, liczby sie nieraz ukladaja ale tez i niezawsze razem wychodza jak nam sie uloza
biedroneczko 1977 rozumiem, co do tych wykreslanek do danego numeru, jak piszesz od roku 1996 do 2001 roku, no ja tez od tego roku zaczołem swoje zapiski pewne i swoje tam przemyslenia , i prowadze to do dzisiaj, mam własnie z tego pewne uklady liczb którymi gram a tu ich nier publikuje , to sa tzw moje liczby którymi nieraz gram, i które mi wchodza co prawda nie przynosza mi jakis narazie wysokich wygranych ale kto wie co i kedy mi przyniosa czy głowne wygrane czy przegrane dlatego nadal nad tymi ukladami pracuje, a i powwiem jeszcze cos takiego niema liczb pewnych tzw pewniaków, sa tylko liczby losowe które i tez wystepuja razem, lub ukladaja sie w rózne uklady, niema liczb uniwersalnych którymi zawswze bedziesz wygrywać, liczby sie nieraz ukladaja ale tez i niezawsze razem wychodza jak nam sie uloza

Już ostatni taki wpis arczi rzuc na to okiem
3 962 499. Biedroneczka1977 tutaj masz zapis po 4 losowania liczb w liczbire chyba całych 20 tek i czarnym kolorem, masz zapisane i wytypowane liczby które sie w danym losowaniu powtórzyły na kazdym końcu masz wypisane liczby które wyszły na jwiecej i ile razy sie powtórzyły w nawym ciagu danego losowania lub 4 kolejnych, i po 4 losowaniach masz to odzielone kreska dlatego te liczby obok to sa zapewne ilosc wysdtapień juz wczesniejszych
z pierwszego foto sprawdz liczby programem, moze cos sie wyłoni -wzór- co z czym się je
Makler jakim programem o czym Ty do mnie rozmawiasz przecież ja mam mózg kobiety
3 962 500. Biedroneczka1977 jest to jedna z metod typowanie liczb tez która mozna wykorzystac przy nastepnych typowaniach liczb mozna to tak rozpisać lub na kuponie naniesc liczby z 4 losowań pod rzads i wtedy wyjdzie ci ilesc rttam liczb z których mozesz ułozyć sobie uklad liczb i nimi zagrać w nastepnym losowaniu, tu ktoś kto juz nie zyje tak robił na 4 zestawy pod rzad ale mozna to rozpisywac nawet do 7dni i 14losowań lub tylko do 10 losowań
do liczb, chociazby
https://www.multipasko.pl/programy/multipairs/
https://www.multipasko.pl/programy/multipairs/
Biedroneczka
Teraz takie coś, to /jeśli ktoś ma tego typu zajawkę/ robi się w excelu, albo korzysta z multipairsa, czy innych cudawianek
Teraz takie coś, to /jeśli ktoś ma tego typu zajawkę/ robi się w excelu, albo korzysta z multipairsa, czy innych cudawianek
Dziękuję za rady no to trzeba słuchajcie takie rozpiski robic do obecnych zestawów liczb
No akurat na ekscelu to się nie znam córka miała mi któregoś dnia wytłumaczyc Ale jak to młodzi czasu brak
No czary mary ale wygrać można A ciekawe czy na mini też tak można czy tylko Multi ?

te 12 liczb powtorkowych z dzis 14tej Te nie ktore liczby za kilka dni bedą brały udział
Ktos na FORUM z takich powtórek dabrze trafia Widziałem TO,tylko nie pamietam nika
A widzisz makler Wy mężczyźni to sobie głowy nie od parady A ja to tylko obiad umiem ugotować
Gosia to mój szwagier niestety już nieżyjący od lat czterech takie zapiski robił
a mnie kobiece obowiązki nie interesuje wole siedziać nad liczbami systemami itp
Jego zona mi też brulion dała
Gosia ja też siedzę nad liczbami ale widzisz w tygodniu to nie mam czasu co praca tylko w niedziele więcej czasu szczególnie jak taka pogoda jest
3 962 505. makler maszyny kłamia i niepodaja nigdy 100% pewności ze akurat te wyjda liczby które maszyna tam poda, sa rózne obliczenia stosowane ale nigdy niema pewnosci co do tej 100% , zauważ ze wszystkie maszyny losujace sa obslugiwane przez człowieka, i moga sie mylić, nasz mózg jest o wiele lepszy jak jakaś mnaszyna i jest o wiele wiekszym komputerem jak jakas tam maszyna losujaca nawet w TS nasz mózg o wiele wiecej danych przekazuje niż jakas tam maszyna, która liczy prawdopodobieństwo wypadajacej liczby, zeby trafić dana liczba typowana trzeba miec dobra intuicje i zdac sie na nia, zadna maszyna nieda ci wygrać, jesli sam nie zaczniesz myśleći brać pod uwage to co CI dyktuje twoja podswiadomość,zadna tez tabelka nieda ci realnej wygranej, ja jak tak patrze w te swoje zapiski z przed laty i i typuje dane liczby na dane losowanie to czuje sie jak ksiegowy w swoijich tabelach i jak bym naliczał jakoies płace , tylko zapiski liczb i liczby na okretke nieraz sie smieje ze pomimimo ze nie pracuje zawodowo chwilowo to codziennie siedze w ksiegowaniu numerów, rozumisz to, tylko liczby i liczby kolo siebie. czuje sie jak ksiegowy tylko ze to ksiegowanie nie przynosi narazie jakis wysokich, pensji ,moze za niedługo cos bedzie przynosić ale trzeba nadal ta ksiegowość prowadezić aby coś uzyskać i dojsc do obranego celu czyli do wygranej
Biedronko żeby mieć pełny obraz multi trzeba losowanie po losowaniu przerabiać
Ts napsocił bo dał losowania dwa razy dziennie codziennie jak było jedno losowanie więcej się wygrywało i samo wychodziło a i więcej czasu
Ts napsocił bo dał losowania dwa razy dziennie codziennie jak było jedno losowanie więcej się wygrywało i samo wychodziło a i więcej czasu
Mój system jest prosty... W każdej z dziesiątek występuje 5 liczb więc szybko się obrocawyjątek 10,20,30,40 tu tylko 4... I typuje od 1 do 49 przedział tylko a czy owoce będą czas pokaże... Za kilka losowan
3 962 512. Gosia__77 2020-09-27 (20:55) Nowy Rok Na Bogato z TS
widze nie tylko ja się męcze na piechote
nie gosiu nie tylko TY sie tu meczysz na piechote ja tez ide na piechote niekorzystam z zadnych programów losujacych, boi one wcale nie daja pewnych wygranych, i jest wiele trez osób ktore tak robia jak my, masz tu przyklad tego co podała Biewedroneczka 1977, to jest dowód kogos jej bliskiego zapewne ,kto tez jej te materiały i iudoistewpnił, , otym tez kiedys pisałem tutaj na forum, ze wykonujesz porzadna dobra prace, robote kiedy podawałas te 3/3 według swoich przemysleń, to jest o własnie dzieklenie sie z innymi osobami swoimi przemysleniami , i ja to popieram w 100% i dziekuje Ci za kawał dobrej roboty
widze nie tylko ja się męcze na piechote
nie gosiu nie tylko TY sie tu meczysz na piechote ja tez ide na piechote niekorzystam z zadnych programów losujacych, boi one wcale nie daja pewnych wygranych, i jest wiele trez osób ktore tak robia jak my, masz tu przyklad tego co podała Biewedroneczka 1977, to jest dowód kogos jej bliskiego zapewne ,kto tez jej te materiały i iudoistewpnił, , otym tez kiedys pisałem tutaj na forum, ze wykonujesz porzadna dobra prace, robote kiedy podawałas te 3/3 według swoich przemysleń, to jest o własnie dzieklenie sie z innymi osobami swoimi przemysleniami , i ja to popieram w 100% i dziekuje Ci za kawał dobrej roboty
Bardzo lubię smalec.. Ludzie się śmieją ale zobaczcie co kiedyś jedli... Smalec, słoninkę, wątrobiankę salceson... Fakt jak zrobił wuja ze swojej świnio to sklepy się chowają... Jednak tera nikt nie hoduje na własny uzytek
Cały tydzień nie jeździłem rowerem.. Jak dalej to samochód i zaczynam doceniać ze nogi trza szanowac
Nie gram już mini niech sobie wygrywaja... Uja trafiłem na naście losowan
3 962 528. tomi77 ten co sie śmieje z tego ze jesz smalec jest gł€pi do kwadratu, jedz to co ci smakuje i niepatrz na ludzi i sie nimi nieprzejmuj, ja tez lubie chleb ze smnmalcem ze skwareczkami na tyo cebula lub czosnek, i do tego ogorek korniszony np, jesli chodzi o rower to jest najlepszy srodek lokomocji,i przedewszystkim pojazd zdrowotnosci a samochód to tylko wygoda jest ale jak tak siedzisz iw nim to zobacz jak dupa rosnie w samochodzie masz zero ruchupodczas jezdy na rowerze wszystkie twoje koniczyny pracuja i to jest samo zdrowie
Arczibalik73 dzięki ale powiadam Tobie że wszystkie zestawy 3/3 powstały właśnie z takich rozpisów jak teraz wklejam foto i tu jezt wszystko końce liczb przedziały
oraz liczby które ze sobą występują parki tr(ójki czwórki itp
3 962 480. Biedroneczka1977 2020-09-27 (20:08)
............... to było około 2000 roku
przecież wtedy nie było tak duzo kompow i drogie
to oczywiste ze kartka i ołówek
............... to było około 2000 roku
przecież wtedy nie było tak duzo kompow i drogie
to oczywiste ze kartka i ołówek
Muszę jutro na cmentarz.. Mialem dziś ale padało a brat miał imieniny
3 962 534. Gosia__77 wiem to i rozumiem, wiem ze z tego typujesz to widac po tymco tu podajesz
arczibalik a słyszałeś o dyscyplinie sportowej która też na zdrowo wychodzi i mięśnie też pracują ?
powiem ci tylko że jest to dyscyplina sportu nowa kategoria seks łóżkowy
3 962 539. makler tak to prawda wtedy niebył tak rozpowszechnione to na tez i nie kazdy tez miał komputer dlatego duzoludzi typowało tak jak ja nadal to robie za pomoca kartki i ołowka, teraz sa rózne programy i net, ale pomimo ze sa takie narzedzia to one ci nigdyniewylicza pewniaków na dane losowanie to tylko moze ci podać twój mózg
ludzie pracują po 10 lub 12 godzin czy to nie wystarczy są tacy co w nocy pracują
3 962 543. tom28 tak a kto ja wymyslil co?
wtedy ludzie mniej kombinowli bez komputerów i wygrane częściej padały
3 962 550. lewy to prawda ale według rzadu i to tez za mało prracujemy, musimy z siebie dawać coraz wiecej, to ze pracujemy po 12 czy 16 godzin to wciaz jest mało według rzadzacych niedajemy z siebie wszystkiego, tylko sie obijamy oni pracuja od nas intensywniej i zobacz jakie maja normy i jaka kaseoni pracuja na maxa , a my tylko 50/50 na 100%