Wpisy 3 962 363 – 3 962 462
27 września 2020 16:45 → 27 września 2020 19:43, 100 wpisów
W miejscowości Opole padła wygrana 122 009,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Nakło nad Notecią padła wygrana 122 009,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Łódź padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
3 962 341. slawek
dzisiaj zagrałem u buka...i też nie jest łatwo bo są niespodzianki
Znalazłam stare zapiski system łańcuchowy cokolwiek to znaczy
ustawiony mecz pod bukanawet Lewandowski nie wyszedł w podstawowym składzie
Gdzie jest Zbigniew wygrał auto i nic się nie chwali ?
bayern sie sprzedal za grosze ale duzo osob obstawialo i przegralo na bayern
dlatego teraz unikam najelpszych druzyn
typu barcelona, bayern i wloskiej ligi ktorej nie cierpie
typu barcelona, bayern i wloskiej ligi ktorej nie cierpie
witam wszystkich
skad wiadomo ze to nasz tutaj zbigniew G wygrał fiata 500, chwalił sie amoze to inny zbigniew G wygrał nie ten tu ze stronki
skad wiadomo ze to nasz tutaj zbigniew G wygrał fiata 500, chwalił sie amoze to inny zbigniew G wygrał nie ten tu ze stronki
jeszcze sie musisz duzo nauczyć i wyciągać wnioski
Ja grałem u buka 04--06r bez neta to kicha
Ja grałem u buka 04--06r bez neta to kicha
Arczi
czy Ty musisz popsuc zabawe
no coment
teraz napiszesz referat na ten temat
czy Ty musisz popsuc zabawe
no coment
teraz napiszesz referat na ten temat
przynajmniej z zibiego od czasu do czasu jest kupa smiechu
wszyscy lubimy sie posmiac z zibiego
Jak Zibi robi smiech To dlaczego nie z niego
wszyscy lubimy sie posmiac z zibiego
Jak Zibi robi smiech To dlaczego nie z niego
3 962 388. makler 2020-09-27 (18:15)
Arczi
czy Ty musisz popsuc zabaw ja nikomu niepsuje zadnej,zabawy, to po 1 po drugie dlaczego TYzawsze coś domnie pijesz i sie mnie zaraz coś czepiasz? czy ja krytykuje twoje statystykii giełdy o których tutaj nieraz piszesz,NIE krytykuje wiec odczep sie odemnieok?
Arczi
czy Ty musisz popsuc zabaw ja nikomu niepsuje zadnej,zabawy, to po 1 po drugie dlaczego TYzawsze coś domnie pijesz i sie mnie zaraz coś czepiasz? czy ja krytykuje twoje statystykii giełdy o których tutaj nieraz piszesz,NIE krytykuje wiec odczep sie odemnieok?
3 962 391. makler
ja nikomu niepsuje zadnej,zabawy, to po 1 po drugie dlaczego TYzawsze coś domnie pijesz i sie mnie zaraz coś czepiasz? czy ja krytykuje twoje statystykii giełdy o których tutaj nieraz piszesz,NIE krytykuje wiec odczep sie odemnie ok?
dlaczego jak CI sie napisze prawde to zaraz z stad uciekasz/
ja nikomu niepsuje zadnej,zabawy, to po 1 po drugie dlaczego TYzawsze coś domnie pijesz i sie mnie zaraz coś czepiasz? czy ja krytykuje twoje statystykii giełdy o których tutaj nieraz piszesz,NIE krytykuje wiec odczep sie odemnie ok?
dlaczego jak CI sie napisze prawde to zaraz z stad uciekasz/
ZA NIM COS NAPISZESZ - POMYŚL
juz wielokrotnie dales temu przyklad
ostatnio o Ignacym75
juz wielokrotnie dales temu przyklad
ostatnio o Ignacym75
Angierski, jedna z podstawowych zasad w bukmacherstwie aby nie obstawiać tego samego zdarzenia na kilku kuponach
3 962 393. makler w porównaniu do CIEBIE to całyy czas mysle nad tym co tu pisze, a o co ci chodzi znów z tym ignacym75, czy ja coś złego zrobiłem, co z tym nikckiem oco CI znów chodzib ze znów coś pijesz do mnie
Ty podajesz FAŁSZYWE liczby
sam wielokrotnie mowiles ze na czat nie pojajesz jakie grasz
sam wielokrotnie mowiles ze na czat nie pojajesz jakie grasz
weszles na czat i pytales mnie dla czego Ignacy dostal bana
krotka pamiec???
krotka pamiec???
3 962 397. makle kiedys tak pisałem ale czy to robie tego niewiesz a co myslisz ze odrazu podam ci pewniaki którymi wygrasz, oj nie musisz sam sobie wytypować i wygrać i tego ci zycze abys wygrał na swoich liczbach a nie czyichś, ja gram nas swoich liczbach ,których tu nie pokazuje, gram na wielu liczbach , i własnie je tu podaje, ale sa tez pewne liczby , które sam wypracowałem i je testuje raz mi one przynosza jakies tam skromne wygrane a raz nie, i dlatego ich tu niepodaje, bo cały czas nad nimi pracuje jeszcze, tak pytałem o ignacego75 dlaczego dostał bana i co z tego ze pytałem, ja tu nie siedze cały czas na czacie i niesledze co wszyscy pisza,wiec niewiem dlaczego wiec CIebie oto zapytałem, czy to jest coś złego? nierozumie cie
3 962 399. makler 2020-09-27 (18:27)
pie123568ol sie
pie123568ol sie
3 962 403. makler za takie słowa w stosunku co domnie powinienes dostać bana
Witajcie
O co chodzi bo dopiero wszedłam
3 962 397. makler na czat podaje takie liczby które mi sie widza w danym losowaniu w danym dniu, nikogo tu nie oszukuje, nieraz jest tak ze tez nimi gram , a nieraz ze niegram,to po 1 , po 2 mam tez swoje uklady liczb nad którymi pracuje i nimi tez od czasu do czasu gram,podejrzewam ze duzo tu osób ma jakies tam swoje ulubione liczby którymi gra i one mu przynosza jakies tam wygrane ,a ich tu niepodaje, zeby wszyscy zaraz na nich wygrywali, prawda, widzisz ja zawsze staram sie tu wszystkim pomagać podczas typowania liczb i jesli widze ze ktos podaje pewne liczby a mi one niewyszły nieukazały sie to pisze w prost , ktore według mnie sa na nie a które na tak, widzeze duzo tu osób dobrze tez i kombinuje z liczbami, które pokrywaja sie z moimi które mi wyszły tez wtedy pisze ze to sa liczby na tak, aTY co podajesz cały czas kopiujesz czyjes wypowiedzi i sie do wszystkich czepiasz zaraz,
Na dziś podaje 19 22 44
arczi
Hej Witasi dla Biedroneczki ,Aarczibalik73,Tomi77 , johno ,makler,Angierski
507. status makler juz sprawdziłem swoja KG ale nieznam tych 2 nicków, i niewiem kto to jest wogóle dlamnie to jacyś śmieszni ludzie sa a w tym co mi wrzuciłes do KG to niestety nie jest prawda bo niejestem wcale rudy i nikomu zadnej kasy nieukradłem, to co ten nowy nick tam pisze to zwykły blef, dawno u siebie w KG nie byłem i nie czytałem nic,
Biedroneczka 1977, i multijune177 witajcie
Witam wszystkich po co te kłótnie przekazmy sobie znak pokoju
3 962 414. Biedroneczka1977
a taka trójeczka na dziś wieczór 14,34,36 co powiecie ma szansę...
a taka trójeczka na dziś wieczór 14,34,36 co powiecie ma szansę...
3 962 416. makler czy to nie twój wpis domnie na KG
507. status makler 26.09.2020 ⌚ 18:20:09
3 961 697. jlo 2020-09-26 (18:15)
arczi ty rudzielcu,oddawaj moją kasę
hahahaha i masz swojego nastepnego kubraczka hahaha
507. status makler 26.09.2020 ⌚ 18:20:09
3 961 697. jlo 2020-09-26 (18:15)
arczi ty rudzielcu,oddawaj moją kasę
hahahaha i masz swojego nastepnego kubraczka hahaha
3 962 423. Marian303 WITAJ no chyba masz racje bedzie trzeba sie z stą oddalić
multijune ma szansę Twoja trójeczka
witam
3 962 427. makler widzisz ktoś pisze bzdety bo niejestem rudy a wprost przeciwnie mam włosy czarne, i nikomu zadnej kasy nigdy nie zabrałem, niemam czegos takiego w nawyku
ja mam pytanie o gre nline ponoc można uniknać wysylania scanu dokumentu i przedstwiac go osobiscie w odddziale. Pytanie czy w oddzialemam już miec konto założone tylko potwiuerdzic tożsamość czy zakladac tam ??\
tam to wiem ale jest możliwość bez scanu to zrobić
3 962 432. -agscorpion- witaj, , ja uwarzam ze o takie zeczy to musisz zapytać nie tutaj nas tylko zadzwonić do odziału i zapytac tam o to ich oni beda wiedzieli co i jak i napewno udziela prawidłowej informacji, jesli coś wygrałes to
jedzie się do oddziału i werywfikują beż wysylani ksera lub scanu.. pracownik to robi. tylko pytanie czy musze miec wczesniej zalożone już konto
no ok
dzieki
Multijune, nie miałbym nic przeciwko takiej trójeczce 14,34,36, mam ją między innymi w swoich zestawach 5/5
Dla wszystkich
Tak mam na wieczór te same co na 14
Wczoraj tyle puszystych a nie parzystych było można było coś ugrac ale nie wpadłam na to niestety
Może zleca 4 19 22 lub 2 6 7 8 albo 19 22 44
No właśnie nie jestem otóż to
No czekam na losowanie czuje że to nowy etap dla mnie w Multi i skupic trzeba się na profilu 10 i z niego grać
Znalazłam dziś zapiski kogoś z rodziny kogo już nie na wśród nas ale nic z tego nie rozumiem
johno miało być parzyste
Zapiski 

johno czy Ty coś z tego rozumiesz ?
Mam pomysł będę trzymać te zapiski pod poduszką może mi się liczby Multi przyśnia
Wszyscy kolację jedzą ? Nawet śledzi mało