Wpisy 3 959 469 – 3 959 568
23 września 2020 22:34 → 23 września 2020 23:14, 100 wpisów
3 959 458. Pasko nie niech nie pije bo rano bedzie 1,5 promila na liczniku.z tego co wiem to koledzy zaczynaja od 1 browarka a koncza na 2 paku, lepiej niech wypije sobie po pracy już,
Arczi zamiast 61 to63 bo 63 66 68 te liczby się lubią i moje 24 ale zysk byłby
Do Sylwestra muszę trafić 5/5 w mini zostało 98 dni trafię wpadną w końcu te małe
Dotam Najgorzej jak cżlowiek ma przed sobą trudną sztukę to i o kulture nie trudno
3 959 472. krysia co do tych liczb co podałas to tu sie zbytnio niezgodze do końca poniewaz liczba 63 zawsze wychodzi albo z liczba 65 tak jak liczba 66,z 68,i 69,
Śledzi 42 jednemu odpadło już 41 jest
Moja babcia taki wierszyk o duchach znała ...Siedzi baba na cmentarzu, trzyma nogi w kałamażu . Przyszedł duch , babe w brzuch Baba fik a duch znikł
Loretka Pięknie To ujęłaś Człowiek w Tęsknocie uczy się najwięcej
- jak złapać 5 duchów?
- należy w nocy o północy iść na cmentarz i złapać 7 duchów, a potem 2 wypuścić
przypomniała mi się taka zagadka, którą opowiadałem jako dzieciak ... już wtedy byłem skrzywiony z liczbami
- należy w nocy o północy iść na cmentarz i złapać 7 duchów, a potem 2 wypuścić
przypomniała mi się taka zagadka, którą opowiadałem jako dzieciak ... już wtedy byłem skrzywiony z liczbami
krysia to sa własnie te liczby które sie ze soba lubia a niekoniecznie musza to byc parki jak np dzisiaj te 24 i 42 nieszczesne których nie dalem na kuponie a szkoda bo byla by juz 8/10 i wpadło by juz 520zł a nie tylko 12złale tonic moze jutro bedzie wiecej kto wie? czas pokaze
Joseba Sarrionandia ' Sarri ' , polecam .To baskijski filolog , poeta i pisarz z Lurreta.Cos dla ducha .
Arczi A jakie masz zestawy liczb występujących że sobą bo ja jestem początkującym graczem
"W 1985 r. uciekł z więzienia, od tamtego czasu jego miejsce pobytu jest nieznane, pisze w ukryciu."
kiedys tu sebastian M podawał tzw kosy i blizniacze liczby 66,69 które czesto razem wychodziły zapomniał ze jeszcze z tymi liczbami lubi pojawiać sie liczba 68.i tak jest z wieloma tu liczbami od 1 do 80 tylko trzeba ich pilnować
Pasko ? Mojego dziadka kolega, wracał po pijaku przez cmentarz. Czlowiek wypity odważny. Zobaczył nad świeżo wykopanym grobowcem , białą postać . Zaszedł ją od tyłu i zrobił ...uuuu Postać się nie poruszyła On Wesoły już mija bramke cmentarza a tu go coś nagle ...łup w głowę i usłyszał słowa...kolego...straszyć możemy ale za bramke nie wychodzimy
krysia niemam jako takich zestawów stałych, gram na liczbach na których juz coś złapałem, kiedys i tymi ukladami gram, tworze je przed kazdym losowaniem jesli wogole gram, mam tzw swoje liczby pewne które od czasu do czasu wysyłam, kiedys na nich wiecej łapałem jak teraz, teraz za bardzo nie wychodza , i jest kiepsko z wygranymi
3 959 503. GABRIEL dobre a
O robi się trochę strasznie,
Gabriel a w lochu u Pasko jakoś przetrwałeś
Gabriel a w lochu u Pasko jakoś przetrwałeś
Na cmentarzu odbywa się zebranie duchów:
-Kiedy ty umarłeś - pyta się jeden drugiego.
-Ja za sanacji, spójrz jak dobrze wyglądam.
-A ty ?
-W czasie wojny. Zobacz jaki jestem chudy.
-Nagle patrzą idzie trzeci, chudy jak patyk, skóra i kości.
-A ty kiedy umarłeś ?
-Odwalcie się ode mnie straszydła, ja z roboty wracam.
-Kiedy ty umarłeś - pyta się jeden drugiego.
-Ja za sanacji, spójrz jak dobrze wyglądam.
-A ty ?
-W czasie wojny. Zobacz jaki jestem chudy.
-Nagle patrzą idzie trzeci, chudy jak patyk, skóra i kości.
-A ty kiedy umarłeś ?
-Odwalcie się ode mnie straszydła, ja z roboty wracam.
gabriel duchów sie niewolno bac, tylko trzeba odmówić za nich modlitwe, aby odszedł duch CI niezrobi krzywdy zadnej szybciej zywy człowiek,
Możecie się śmiać ale coś takiego opowiadał Andrzej Sikorowski z zespołu Pod Budą Grali w jakiejś mieścinie i wracali podpici z koncertu. Mały cmentarzyk a wtedy jeszcze nie było zniczy szklanych Paliła się świeczka zwykła a wtedy bardzo wiało Pan Andrzej siłą zaciągnął kolegę aby się temu przyjrzeć z bliska . Dziwne zjawisko Nie miała szans palić się wtedy świeczka na takim wietrze
Amerykański milioner zastanawia się nad możliwością kupna starego zamku w Anglii. Rozmawia z sędziwym lokajem mieszkającym w zamku.
– Słyszałem, że jakiś duch nawiedza ten zamek.
– Ludzie plotą bzdury! Mieszkam tu od 300 lat i nigdy go nie spotkałem.
– Słyszałem, że jakiś duch nawiedza ten zamek.
– Ludzie plotą bzdury! Mieszkam tu od 300 lat i nigdy go nie spotkałem.
3 959 507. Pasko dobre
3 959 512. Pasko skad ja to znam te 300lat
Najlepsze jak wracał mój dziadek z knajpy nocą i zobaczył białą postać na szczerym polu na klęczkach Bierze kij i idzie do tej postaci i już ma jej przywalić a ona sie drze...Józek na Boga nieee to ja zygmunt kopie robaki na rano na ryby
Pasko Jeszcze jeden taki dowcip a poślubie Cie jako Księżniczkę
3 959 515. GABRIEL to tez dobre jak to nieraz mozna sie pomylic i kogos trafić
3 959 516. GABRIEL
Loretka Zaczekaj na mnie do rana Pasko dał mi dziś milion wpisów
Loretka Tak w tajemnicy My z Pasko mamy nowy business plan Portala
Loretka , jak Pasko do mnie napisał to ja na pół godziny zemdlałem
Pytanie do Pasko, skąd tak szybkie wyniki na stronie Keno, na stronie gdzie się loguje i gram online https://gry.lotto.pl/pl/winning-numbers/keno.html 23.09.2020 21:58 938150 i nie aktualizują
3 959 522. GABRIEL tak tyle mozna dostac a po 6 jest ban
3 959 529. GABRIEL no rozumie no jak tak to co innego to wypróbój to
Loretka Skarbie Wiesz, że ja mam problem ze wczesnym wstawaniem
Gabryś>...516Na potomstwo nie licz
Chociaż jedna idiotka pwiedziała,że w związkach homo-rodzi się tyle samo dzieci,co w hetero
Chociaż jedna idiotka pwiedziała,że w związkach homo-rodzi się tyle samo dzieci,co w hetero
powiedzmy, że dwoję się i troję, aby wyniki były możliwie szybko ...
Loretka. Nie ma nic Milszego, gdy młody czlowiek na ulicy zwraca się do mnie miło i ustępuje mi miejsca w tramwaju. Nie ma dziś większej wygranej
Loretka. Ja na widok Fajnych kobiet się zapominam. Za dużo gadam
GABRIEL: to że Ty wiesz, nie znaczy że wszyscy wiedzą, warto może coś napisać
"Komórka jajowa łącząc się z plemnikiem, daje początek nowemu życiu. Kobieta uwalnia podczas całego życia przeciętnie 400 – 500 komórek jajowych. Dla porównania mężczyzna w tym czasie produkuje do 525 miliardów plemników."
"Komórka jajowa łącząc się z plemnikiem, daje początek nowemu życiu. Kobieta uwalnia podczas całego życia przeciętnie 400 – 500 komórek jajowych. Dla porównania mężczyzna w tym czasie produkuje do 525 miliardów plemników."

za ostatnie pieniadze z konta puszczone i wygrane bedzie na jutro na gre
a reszta wtopa
ale powiem Wam ciekawostkę ... komórka jajowa ma aż 0,12 mm średnicy ... wygląda jak ziarenko piasku i można by ją było dostrzec gołym okiem !
8 zdarzen szkoda ze za wiecej nie puscilem kupion byl skopiowany z chata
Pasko Ja Cie prosze tylko o jedno Nie świeć na porodoówce żonie latarką tam Ginekolog zaraz każe Ci zgasić latarke bo one do światła idą
oczywiście plemnika już nie da się zobaczyć gołym okiem, jest zbyt mały
Pasko a to znasz , jak słaby plemnik dążył do jajeczka i krzyknął ...koledzy w tył na lewo jesteśmy w dupie Wszystkie plemniki odwrót a on se spokojnie do jajeczka Wiesz , jaki morał ? Tak rodzą się Geniusze
co tu dużo mówić ... każdy z nas tutaj czytających/piszących wygrał ten wyścig do jajeczka
a wyścig jest masakryczny ... tylko jeden wygrywa, a zawodników tyle co mieszkańców Polski co najmniej
3 959 546. Angierski czyli nie obalasz tego mitu, ze jesli wyslesz za ostatnie pieniedze to wtedy sie wygrywa coś ja dzisiaj tez wysłałemm na wieczór za ostabnia kase i wpadla mi 6/10w multiku