Wpisy 3 959 368 – 3 959 468
23 września 2020 22:08 → 23 września 2020 22:34, 100 wpisów
Pewniak>>>19 WLAZŁ...to i 5/10 jest
Zażyczyłem sobie 2x 10 na ChT-Babina dała mi 2x9Z tego mam>4/9.Niezależnie od ilości-tylko 2zł.-Więc nie będę się awnanturował
Zażyczyłem sobie 2x 10 na ChT-Babina dała mi 2x9Z tego mam>4/9.Niezależnie od ilości-tylko 2zł.-Więc nie będę się awnanturował
Wlazly z 14
kurcze niewieze w multika jednak mam trafione wyzej jest jednak 6/10 nie 4/10ani 5/10 jest 6/10 jednak trafione 14,38,57,66,68,80 gdybym dał te dwie liczby 42i 24 bylaby 8/10 ale niestety jest tylko 6/10ale nos był
Ale jutro też jest dzień kurczę czwartek trzeba jakies lotto Z plusem odpalić
Gabriel
arczi trzeba było na sześć grać byś miał 1300 w kieszeni
nigdy
Ci pa
nigdy
Ci tez
3 959 363. Biedroneczka1977 graj nawet sie niezastanawiaj, zrób tak jak ja wysłałem za ostatnia kase dzisiaj i wpadło na nastepne losowania, jutro chyba udam sie do kolektóry po wygrane , zeby miec za co wysłac i grać nadal
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
3 959 388. bogdan041 nie niemam niestety 10 /10 jak mi sie uda to wrzuce tu ten kupon z ta 6/10 tylko musze tela podpiac pod kompa i sciagnac program, bo ostatnio cos gdzies mi znikł i nimoge zesparowac komputera z telefonem
GABRIEL: natchnąłeś mnie, żeby może przeprojektować nieco wizualnie stronę
Sówacka muzyka kojarzy mi się z filmem Jak Rozpętałem II wojnę światową i jak Franek Dolas tańczył z Jugolami i pokazał szkopom gest Kozakiewicza
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 10 wygrane 7/7
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 310 022,40 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 6 wygrane w wysokości 1 000 zł
Może będzie jakaś dotacja z Unii.
GABRIEL: natchnąłeś mnie, żeby może przeprojektować nieco wizualnie stronę
na LGBT
na LGBT
Dziesięć 7/7 na cała Polskę jest moc
arczi czy na jutro widzisz małe liczby w mini ?
Gabriel
Rychter
3 959 388. bogdan041 masz tu tak jak obiecałem

RYCHFER
Pasko ? ale gdybyś ze mną chciał obgadać jakiś businness plan to jestem otwarty
arczi
Pasko Młody Masz potencjał Ja uwielbiam , jak trzymasz w niedziele po rosole gawiedź w napięciu numery podajesz dopiero na deser
Tomi nie zawracaj Pupy teraz My teraz z Pasko Mamy byc albo nie być
Pasko ? Sugerujesz dla mnie ikonkę wisielca ?, że ja tak tu długo wiszę ?
Typowałeś 2261 razy i właśnie dzisiaj w końcu się udało To jest Twój dzień.
Ale siara To ja sobie myślałem, że bedem mieć milion wpisów a On mi okinkach
3 959 419. Biedroneczka1977 co do mini tak , nadal uwarzam ze wejda małe liczby wkturys dzien moze i to tez byc i jutro, juz mi sie one pokazuja od kilku dni tak jak 2 liczby które wyszły dzisiaj w multiku teraz wieczorem to byly 66,68, i je pilnowałem i je złapałem, szkoda tylko ze niepowtutrzyłem 70 z godz14 i niedałem tych 24 i 42 na które mnie tak ciagneło bo wygrana była by o wiele wieksza ale to nic wazne ze cokolwiek teraz trafiłem ppoza godzina 14 dzisiaj bo tam był tylko zwrot i 4/10
tomi77: no widzisz musiałeś tyle lat typować w Multi Multi, żeby w końcu trafić 140 zł ... RYCHFER takie wygrane robi od ręki w Keno
Pasko ? albo wiesz co ? Mnie dopasuj emote młodego Erosa co w latach świetności na łące z dziewczyną lata i łapie motyle w pośladki
tomi77: to ile z Ciebie ten browar schodzi? jak teraz wypijesz, to za 3 godziny możesz jechać, co dopiero rano
z tymi wygranymi to jest tak, jak chcesz usilniew wygrac to nietrafiasz jesli zas puszczasz od tak na pałe i sie niespodziewasz to wtedy trafiasz w naj mnie oczekiwanym momencie
Arczi Otwórz biuro dla chorobliwie zakochanych w TS Dorzuce sie na leżankę
arczi Ale jak one się Tobie pokazują ? ???
Jednak warto zagrać na chybił trafił z maszyny i na zagraj ponownie. A tak się puszyłem na widok zakładów z powtarzającymi się liczbami.