Wpisy 3 959 569 – 3 959 668
23 września 2020 23:14 → 23 września 2020 23:59, 100 wpisów
3 959 555. GABRIEL
3 959 569. GABRIEL to to sie zaparza a nie pali
Żona do męża w środku nocy . Weź mnie ! - Śpij spokojnie , nigdzie nie jadę.
Znam to w trochę innej wersji:
Lecą plemniki,lecą-w pewnym momencie ten który był na czele -zatrzymuje się i krzyczy:
Stop Panowie!!!Oszukano nas!
Jesteśmy w d...
Lecą plemniki,lecą-w pewnym momencie ten który był na czele -zatrzymuje się i krzyczy:
Stop Panowie!!!Oszukano nas!
Jesteśmy w d...
3 959 575. Ignacy75 słyszałem juz to ale jest ok
Pasko ? Ale Ty mnie nie naciągasz teraz na ilość wpisów aby się mnie pozbyć ? Jedzieśz na starym regulaminie?:
d
d
no jasbny gwint zapomniałem o soli z piprzem dobrze zes mi przypomniał gabriel do kanapek jeszcze trzeba dodac przyprawy
Mały murzynek do taty...Tatusiu , dzieci się ze mnie śmieją , że nie mam tableta ...napleta synku chyba napleta
3 959 594. GABRIEL
gonzaga nie, robie sobie kanapki, tzw.szybka kolacje bo w brzuxchu burczy chlebek z żółtym serem ogórek nato z cebulka noi trzeba by to doprawic czyms a sol zmieszana z pieprzem daje temu smak
gonzaga nie, robie sobie kanapki, tzw.szybka kolacje bo w brzuxchu burczy chlebek z żółtym serem ogórek nato z cebulka noi trzeba by to doprawic czyms a sol zmieszana z pieprzem daje temu smak
musze oisc zrobic mieszanke do kuchni
Nawet wiadomo kto wygrał i w której kolekturze, a piszą takie głupoty. 

Kto zapyta?Jaka pyta?
Komu pyta stoi?
Panna Krysia zuch kobita!
Pyty się nie boi!!!
Komu pyta stoi?
Panna Krysia zuch kobita!
Pyty się nie boi!!!
3 959 616. gonzaga
959 614. Ignacy75 wzajemnie
3 959 626. GABRIEL płyta czy Lorey?
Lorey, masz cudne foto profilowe .Kochasz zwierzęta, a kochający je są wspaniałymi ludźmi.Psia mama uczy psiaka jak aportowac.
3 959 631. GABRIEL no co zażartować nie mozna juz
tak ta fota jest niesamowita...tez ja tak odbieram,,,miło mi ze to wyczułeś
Arczibalik73, trzeba uważać z żartami, bo mogą nas zeslac do pracy w kamieniołomach , a już taka propozycja padła.
3 959 637. GABRIEL ja nie jestem erosomanem ale dobry humor to podstawa jest a śmiech to zdrowie
3 959 640. Ignacy75 no tak to prawda nie kazdy zna sie na żartach i niekazdy to tak i odbiera, co do kamieniołomów to praca tam jest ciezka jak w górnictwie i niebezpieczna tez jedtynie co tam jest na plus to tylko kasa za ta prace inic pozatym
Gabriel, uważam, że trzeba kochać wszystkich ludzi, a jeszcze bardziej tych zagubionych .Dobrych kocha cały świat.
to tak jest z ta miloscia jak i z życiem albo oneo jest albo go niema
Arczi Nie obraź się ale nie rozmwiaj ze mną o życiu Zgodzisz się ?
Miło by z Wami , z piękna muza, ale pora już spać. Jeszcze prysznic i herbatka.
3 959 654. GABRIEL niema sprawy juz sie nic nieodzywam w tym temacie