Wpisy 395 884 – 395 983
14 lipca 2011 15:26 → 14 lipca 2011 17:28, 100 wpisów
i do kryśi też by się przydało wpaść na obiad
no ja wole piwo bez soku ale podobno dobry
a u mnie dziś barszcz "działkowy " 
a u mnie dziś barszcz "działkowy " 
to cześć krysia życzę powodzenia w grach to do poklikania

Gała bo Ty we mnie nie wierzysz już chyba...a ja w profilu dałam wczoraj

Pozdrawiam miłośników mm i do zobaczenia przy następnym spisaniu.Spokojnego popołudnia Wszystkim

aga32 to też pychota szczególnie te z czekoladą
ja zawsze wiedziałem ze jesteś lepsz ode mnie,dlatego zrezygnowałem z grania w parze ze wzgledu na Ciebie
Darek
Darek

Darek

witam korn748
no ja niestety nie tym razem

no ja niestety nie tym razem

korn748 a no rośnie tylko kiedy go trafimy
Gała przed 22 sie przebudziłam i zatypowałam pisałam rano o tym
aga32 miłego popołudnia życzę 

multi multi plus 1984 jak przekroczy 1 mln to ktoś zgarnie na pewno 

Gała no ja wcale nie jestem lepsza tylko gapa bo nie wiem kiedy wysłać
korn748 też tak myślę
jesteś a mówiłem zebyś grała na wiecej los a nie biegasz po 2x do tej kol masakra
Zostało jeszcze dwa miejsca wolne w Spółdzielni Multi Multi i trzy w Lotto jest ktoś chętny jutro koniec zapisów.
andromeda
hejka
andromeda
hejkaGała ale ja jak grałam z Tobą w parze to prócz naszych typów puszczałam i swoje ..Ty też jesteś doby
będzie tak ze Ty będziesz kosił wygraną za wygraną
a niedlugo mecze wiec licze na pomoc

będzie tak ze Ty będziesz kosił wygraną za wygranąa niedlugo mecze wiec licze na pomoc

siemanko wszystkim 

profesor1980

3,49,77

gała mam nadzieję ze nie tą w działkach

dziś będzie 49

no,no widze ze z 14:00
69

69

ale cisza

no dobra na mnie już też czas dzięki wszystkim odwiedzających czat za miłą rozmowę i miłe spędzenie czasu życzę wysokich wygranych to cześć wszystkim do poklikania 

multi multi plus 1984

kosmaty
dzis zamykam zapisy prawdopodobnie Multi wyjdzie 7 osób jak jest teraz a Lotto w sierpniu nie wystartuje poczekamy z lotto
dzis zamykam zapisy prawdopodobnie Multi wyjdzie 7 osób jak jest teraz a Lotto w sierpniu nie wystartuje poczekamy z lottoWybory prezydenta Warszawy mogą być nieważne
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
przesle poczta jutro z dokladnym opisem bo mala sie nie zglasza i jeszcze jednym dodatkowym elementem na Multi to bedzie oddzielna nagroda dla uczestnikow.
Kosmaty na teraz to Mini z Multi razem 128,75 bez dodatkowej opcji na Multi. Dodatkowa opcja bedzie jak wiekszosc bedzie za
Kosmaty ok ide teraz kupony nadac napisze i mam nadzieje ze dodatkowa opcja Multi spodoba cie sie Zareczam ze bedzie ciekawie i z zyskiem dla grających

pozdrawiam

kosmaty zdrowia dla córy i radości z wygranych ojca
kończe bo napie......jak cholera
kończe bo napie......jak cholera
u mnie bardzo duszno będzie padać

są bogaci po 14 ?

ciagle pada