Wpisy 395 784 – 395 883
14 lipca 2011 14:43 → 14 lipca 2011 15:26, 100 wpisów
Gała ale moje cyferki byly w profilu z wczoraj czemu nie pusciłes ich

gała rozumiem presja presją ale przeznaczenie przeznaczeniem 

Teraz wiem co w tym moim śnie było.....Tusk & Merkel to na 69 mi się śniło....była zła interpretacja

friend7 nieraz najdziwniejsze liczby okazują się tymi najlepszymi
potwierdzam
ja jak miałem na kuponie 22,23,25,40 to nie wierzyłem że wygram a tu 4/6 w lotto
ja jak miałem na kuponie 22,23,25,40 to nie wierzyłem że wygram a tu 4/6 w lotto

optymistka

nie dzieki GR E

nie dzieki GR E

anzu ja nigdy nie przyrównywałem polityków do liczb w takim razie to ciekawe co sądzisz o Ryszardzie Kaliszu bo ja myślę ze jak na niego to liczba 80 by pasowała bo jest okrągła tak jak on

1/10 i 2/7sorki na chwilkę mnie nie było....robię soki porzeczkowe
Gała dzięki za mini wyślę je ,szczególnie ze Tomek pisze ze też ma podobne

Gała dzięki za mini wyślę je ,szczególnie ze Tomek pisze ze też ma podobne

krzysio744

krzysio744 juz się z nami nie bawisz

multi multi plus 1984..dzisiaj we śnie widziałem Tuska i Merkel i stąd te liczby
Tomku ale te kilka 3 w mini to troszkę mała jak na tyle lat grania w TS

optymistka
ja tez płącze
,szkoda nie ide GR E
no trudno

ja tez płącze

,szkoda nie ide GR Eno trudno

krysia to co powierz u mnie brak wygranej brak wygranej brak wygranej... itd

takie ładne cyferki wpadły a tak trudno w nie wcelować

krzysio744
nam swietnie szło!
nam swietnie szło!Bonus Multi Multi: 820 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Tomku nic nie powiem bo też przez ponad miesiąc nic nie miałam nawet 2 zł w realu a w typowaniach nawet nawet ...ale zmieni się i będziesz wygrywał...tak jak przepowiedziałam Belli że trafi tą przeklętą 4 jakiś czas temu ...i co padła i nawet jako plus

anzu mam na myśli mini lotto a tak to zdarzają się wygrane a w mini lotto to i tak rzadko gram
dziś wiedziałem dwie 68,59 
nie znalazłem wiecej

nie znalazłem wiecej
czas na 
może coś jeszcze wymyślę

może coś jeszcze wymyślę
Tomku jakiś czas temu ...dokładnie 22 czerwca dostałam mandacik i kilka osób bardzo chciało pomóc ale jak to bywa oboki albo jednej brakowało...ale po tygodniu trafiłam 3/3 i dołożyłam swojej zarobionej kasy i zapłaciłam 

krysia liczbę 4 też wtedy chciałem dać ale niestety wtedy i teraz cały czas gram chybił trafił i wtedy pamiętam że tej liczby nie miałem
ja na wczasach też grałam tylko na chybika dzisiaj sprawdziłam i miałam jedną trójkę w lotto i tam inne małe kwoty ...uzbierało się 42 zł
krzysio744 strajkujesz
nie typowałeś w profilu
nie typowałeś w profilu
krysia zawsze coś

optymistka
tez no trudno nie typowałem w profilu
byłem tam...
tez no trudno nie typowałem w profilu

byłem tam...

andro

krysia to zdrowe te soki z czarnej i czerwonej porzeczki szczególnie zimą dobre na przeziębienie no i na przyrost krwi
do wieczorkadobra uciekam i ide drugiej kompy
andro

optymistka

narka do wieczora

andro

optymistka

narka do wieczora

krysia a gdzie wtedy wyjechałaś na wczasy
Gała

Tomku wiem i dlatego zawsze robię soki z porzeczek i musze pilnować aby moi tak szybko ich nie wynieśli z piwnicy tylko też inne np z jabłek czy agrestu

Tomku na wczasy wyjechałam 4 lipca do Kostrzycy koło Karpacza,bliżej miałam do Kowar...a wróciłam wczoraj pod wieczór
Gała nie wiem ale chyba tak.....tam w Kostrzycy mama właścicielki posesji przyniosła dwa wiaderka kurek i na drugi dzień mieliśmy pyszny obiadek mniam mniam mniam

ja jeszcze lubię ogórki po warszawsku
mówiąc potocznie konserwowe
tak
pani androo
wczoraj dałem zdjecie głośnik metatowy w ogrodzie
ty widzisz na zywo zrobione zdjecie i nazwa aparatu
czy nie widzisz
wczoraj dałem zdjecie głośnik metatowy w ogrodzie
ty widzisz na zywo zrobione zdjecie i nazwa aparatu
czy nie widzisz

Tomku ja osobiście też wolę warszawskie...ale moi chłopacy wola kiszone...i już za kilka dni będę miała sporo pracy przy nich...ale zrobię tez sałatki ogórkowe z miodem ...pyszne...szybko je zjadłam w zeszłym roku

krysia też jest urodzaj na ogórki każdego roku i nie ukrywam że szybko znikają ale tak jak mówię szczególnie te z octem
dobra uciekam paaaa

hmmmm sok z czarnej porzeczki mniam wczoraj robiłam pare słoiczków
a ogórki kiszonych nie robie bo mi coś nie wychodza ale za to sałatki co roku pełno słoików 
a ogórki kiszonych nie robie bo mi coś nie wychodza ale za to sałatki co roku pełno słoików 
ja na razie zmykam nie wiem o której sie pojawię
życzę miłego popołudnia

Tomek
...te z miodem też by ci bardzo smakowały...
Gała
Andro

życzę miłego popołudnia

Tomek
...te z miodem też by ci bardzo smakowały...Gała

Andro

andro
Dimage Z5
Dimage Z5

andromeda to pychota przyjdę do ciebie na obiad

jestem pod presja to tak na szybkiego kombinowałem
..do wieczora wszystkim