Wpisy 395 984 – 396 083
14 lipca 2011 17:32 → 14 lipca 2011 20:09, 100 wpisów
Witajcie.
Mam pytanie.
Ile czasu dajecie życia na typowanie w tych grupach? One są bez sensu

Mam pytanie.
Ile czasu dajecie życia na typowanie w tych grupach? One są bez sensu

W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 203 000
kosmaty musze czekac na potwierdzenie wiadomosci trzech uczestników których nie jestem pewny czy grają dalej w Mini mam nadzieje ze wieczorkiem beda dzis.
kosmaty ale multi gramy 7/7 z plusem i bedzie 58 zeta 50 na kupony a 8 zeta to na bonus to ta wlasnie nowa opcja 

korn czekam na e-maila z przedstawieniem noeej sytuaccji i kosztami bede na stronce 19,30 moze beda pozostali
ide po browarka do sklepu, nie ma nic gorszego jak brak napoju Bogów o tak wczesnej porze..
Andro wiem ze masz czuja...czuje to
ach juz przestan....z tym redaktorem

ach juz przestan....z tym redaktorem

Wybory prezydenta Warszawy mogą być nieważne
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Gdyby się okazało, że karty rzeczywiście miały posłużyć do sfałszowania wyborów, to Państwowa Komisja Wyborcza po stwierdzeniu, że miało to znaczący wpływ na wynik, może w tej sytuacji nawet unieważnić wybory w Warszawie.
W stolicy w pierwszej turze wygrała Hanna Gronkiewicz-Waltz z Platformy Obywatelskiej, która dostała ponad 53% głosów.
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Gdyby się okazało, że karty rzeczywiście miały posłużyć do sfałszowania wyborów, to Państwowa Komisja Wyborcza po stwierdzeniu, że miało to znaczący wpływ na wynik, może w tej sytuacji nawet unieważnić wybory w Warszawie.
W stolicy w pierwszej turze wygrała Hanna Gronkiewicz-Waltz z Platformy Obywatelskiej, która dostała ponad 53% głosów.

nic

jakos tak wyszło
Lila wiesz że kobiet nigdy za duzo....klonuj sie klonuj

Lila wiesz że kobiet nigdy za duzo....klonuj sie klonuj

czytałem troche i ide tam na ściana

jac11 znajac Lile to dwa razy by nam
...ale spoko od przybytku głowa nie boli

...ale spoko od przybytku głowa nie boli

dla ciebie mleko
dla wszystkich!!