Wpisy 395 684 – 395 783
14 lipca 2011 14:06 → 14 lipca 2011 14:43, 100 wpisów
Gała czemu ja Cie nie slucham z wczorajszej 10tki wleciało 7/10

witaj kryśia

dawno się nie widzieliśmy jak u ciebie z wygranymi

dawno się nie widzieliśmy jak u ciebie z wygranymiwczoraj zatypowane w profilu Gała od teraz gram na 2 losowania 7/10 uciekło
ja też wole grać na 2 losowania
witaj Tomku
...to prawda dawno nie pisaliśmy ze sobą...u mnie słabiutko z wygranymi...chociaż na wczasach jedna 3 w lotto trafiłam

...to prawda dawno nie pisaliśmy ze sobą...u mnie słabiutko z wygranymi...chociaż na wczasach jedna 3 w lotto trafiłam
lila 

krysia nie martw się jest lepszy czas i gorszy ja tak samo mam
krysia prosty przykład w tą sobotę wysłałem lotto na 10 zakładów i mini lotto na 10 zakładów i nic nie miałem a jakbym je powtórzył we wtorek to w lotto miałbym 4/6 i 3/6 na jednym kuponie oraz w mini lotto 3/5 czyli 400 złotych w plecy

ano ja mam ten gorszy czas...ale się pocieszam ze i ja kiedyś znowu coś większego trafię

Tomku no właśnie czasami lepiej wysłać na kilka losowań ...ale skąd możemy wiedzieć że trafimy...

heh nawet 3/5 nie mam źle popatrzyłam
ale znowu piątki wysyłam na 22 no i 8 z plusem 
ale znowu piątki wysyłam na 22 no i 8 z plusem 
krysia zgadza się trzeba być dobrej myśli i grać choć nie przesadnie tylko dla hobby bo nigdy nie wiadomo co nas czeka może akurat mamy wygrać
ja by się powiedziało trzeba szczęściu szansę dać
Tomku ja mam ograniczone fundusze na grę w totku
ale wiem ze jak ja trafię to i ty też
szczególnie że często jak ty coś mam to i ja podobnie choć nie zawsze
ale wiem ze jak ja trafię to i ty też
szczególnie że często jak ty coś mam to i ja podobnie choć nie zawsze
Gała jak bym Cie słuchala i puscila to co wczoraj to by bylo 7/10
no dobrze juz nie bij nie bij będe słuchać CIe
no dobrze juz nie bij nie bij będe słuchać CIe
krysia dawniej był mniejszy dylemat czy nie dać na więcej losowań dziś jest gorzej bo gry TS-a są droższe i w lotto gram od przysłowiowego święta
wy no brawo 56 +
wczoraj albo przedwczoraj , podałem 56
wczoraj albo przedwczoraj , podałem 56

friend, oplaca sie, jak trafisz "10" zobacz jaki bonus
do odpalenia "ojczulkowi geotermalnemu"
do odpalenia "ojczulkowi geotermalnemu"
no tak sie traci wiem cos o tym ja jakbym tak nie dawno puścił miałbym 6 z 7 z plusem
friend7,,na 4 zbyt mała różnica w wygranej do 3...a prawdopodobieństwo trafienia 3 dużo większe niż 4 

gała ja też mam mini lotto na dziś
a kiedys w identyczny sposób jak Ty teraqz starciłem 9 z 10............
w lotto gram po zakładzie czasami wezmę dwa..w mini praktycznie nie gram chyba że coś mi odbije
..no a teraz zamiast grać podwójnie w multi zamieniłam jeden zakład na kaskadę ale i to nie zawsze...
..no a teraz zamiast grać podwójnie w multi zamieniłam jeden zakład na kaskadę ale i to nie zawsze...Gałą a moze ty masz jakieś dla mnie propozycje w mm lub mini????

andro - szkoda.
Tak sie zastanawiam, wysylamy cos i nie wpada, zmienimy, albo nie wyslemy i k...a jest. dziwne.
Tak sie zastanawiam, wysylamy cos i nie wpada, zmienimy, albo nie wyslemy i k...a jest. dziwne.
Gała już będe grać na 2 losowania dziś zasłużyłąm na baty
mam na zeszycie te cyferki no czemu ja tego nie pusciłam z wczoraj aaah smutno mi

mam na zeszycie te cyferki no czemu ja tego nie pusciłam z wczoraj aaah smutno mi

ktysia w mm nie dopuki Andro nie przestanie grać 10/10a mini musze pomysleć ale nie wiem czy dam rade bo brzydki może mnie nawiedzić to pryskam od kompa

to prawda jak się zagra to nic nie ma a jak się nie zagra to wtedy jest wygrana ja żeby liczyć to w mojej karierze gracza już parę razy bym wygrał około 5.000 złotych
byłem tu tony halik a w wtorek z hybika 4 340zeta

pozdrawiam i spadam na obiad

pozdrawiam i spadam na obiadGała masz szanse dziś bo ja sie wkurzyłam na Ts i nie bee grać w ogóle
Andro to masz dobre liczby i ze starym się nie podzieliłaś nie ładnie

Pech pechem to tylko nazwa,ale nic w naszym życiu nie dzieje się przypadkowo.Tu ewidentnie znak do głębszej analizy.
Gałeczka...nie dobijaj Andromedki....ja ich przeoczyłam ajajajaj
krysia ja w mini lotto jeszcze nic nie wygrałem ale jak już to wolę to od lotto bo jest tańsze
dziękuję trzy miechy susza i nagle z nienacka banus wiedzą że dziś też im część zwrócę pozdrawiam
i mnie też przeoczyłaś dziekuje
krysia na tą chwile w mini proponowałbym zebyś zagrała z koncówkami 3,5,6,7,8
krysia na tą chwile w mini proponowałbym zebyś zagrała z koncówkami 3,5,6,7,8
No to dziś zrób to samo i wygrywaj.Masz już lekcje,teraz tylko zastosuj.
multi multi plus 1984
Ja to mini sam skreśliłem i miałem 3/5
A tak to nic
Ja to mini sam skreśliłem i miałem 3/5
A tak to nic
Gała ale Ty nic nie mówiłeś o cyferkach dziś...Andromedka by Ci dała jak by sama wiedziała..
Gała dzięki za "cynk"
może coś wymyślę...i kurcze zapomniałam ze dzisiaj czwartek
może coś wymyślę...i kurcze zapomniałam ze dzisiaj czwartek
Tomku ja w mini miałam tylko może z 5 trójek ale tak to nic więcej...
krysia to i tak ładnie

gała trójka się powtarza na moim kuponie w paru zakładach może jest to dobry znak choć wole nie zapeszać

dobra spadam ALL