Wpisy 3 957 604 – 3 957 703
21 września 2020 22:15 → 21 września 2020 22:58, 100 wpisów
Ponoć Pierze zarąbiście pieluchy a Pasko w tamtym czasie w nich śmigał
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
witam wszystkich
Zgrywus ? Czemu kobiety , jak poznają fajnego faceta to się lubią nad sobą użalać ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Gabryś dzi*mękuje staram się ładnie napusać tak to pisze jak kura pazurem
Gosia Do mnie raz napisała Taka maila , jak kura pazurem i nie zrozumiałem, gdzie mamy się umówić
Gosia Powiem więcej . Wysłała mi swój skan Nie wiem jak usiadła i co skanowała na skanerze Stwałem na głowie ale nie zrozumiałem
3 957 603. Gosia__77 dlaczego lipne losowanie , ja trafiłem 5/10 multika choć sie bardzo długo zastanawiałem czy wogóle coś dzisiaj ggrać, po wczorajszej porazce, pomyslałem juz tylko mini chyba zagram albo i tez nie bo nic niechce w mini mi ostatnio wchodzić, jakos niemoge sie wstrzelić w te liczby mini zeby choć marna 3/5 trafić, miałem grac tylko na 7/7 i 8/8 ale dzisiaj skusiłem sie na 10/10 oiui odrazu 5/10 trafione choc moglo byc spokojnire wiecej bo wyzuciłem z kuponu 36 i 66 które mi sie tez nasówały do tych liczb które trafiłem 18,23,56 71,72 u była by 7/10 ale niestety 36 i 66 wywaliłem z e swoich typów a razem by byla 7/10 zaś mini tragedia
Gosia Napisała mi potem tylko, że szef ją zwolnił bo zepsuła skaner
gosia 77 dziekuje
Arczi ? Ty musisz być mega trudnym facetem do rozmów online Właśnie mi pisze brak sieci
gabriel witaj dlaczego musze być trudny, mi tez cos co chwile zrywa polaczenie z netemn
Gosia to poważny portal Mam Ci się pochwalić, że wygrałem kilka trójek ?
Arczi Internet to sztuczna yntelygencja i źle znosi rozmowę na migi
coś nie tak jest na serwerach chyba znów przepałnione danymi trzewba tam odkurzyć by pamieć
Arczi ? Zdarzyło Ci się kiedyś rozmawiać z kobietą o sztucznej inteligencji ?
Brawo Arczi szkoda że nie podałeś tutaj numerów moze wyszło by coś wiecej
3 957 656. GABRIEL 2020-09-21 (22:33)
moze i tak
moze i tak
krysia niepodałem bo przed samym losowaniem praktycznie poleciałem szybko do kolektury co bymm jeszcze przed losowaniem te liczby7 wysłac, i ledwo zdazyłem dałem kupon kolektorka wysłała i juz była 21,3
krysia to
krysia to
Arczi. Ja rozumiem Twoje błędy ale , jak w cyfrach mylisz 96 z 69 to nigdy nie wygrasz
gabriel jeszcze nigdty mi sie niezdazyło abym skreslił liczbe 96z 69, to po 1 po drugie nieraz to jak sie rozpedze np, kreslac liczby i daje w kolekturze to jedynie co mi kolektorka zwraca uwage ze tu powinno byc 10 liczb a nie 11 lub 12 i wtedy jest dylemat które tu 2 wyzucić z kuponu aby było te prawidlowe 10
Kobieta pewnie za marne grosze pracuje Arczi skup się nie każ pracować ponad godziny
nie no kolektorka niema dylematu ona sama by wykasowała byle co ja miałem dylemat które wyrzucić z kuponu bo wszystkie uwarzałem za pewniaki ze wyjda w losowaniu, dylemat jest taki ze trzebabylo 2 wyrzucić i tu trzeba zadecydować które
Arczi >? Wiesz ilu ja Takich widzę co dzień w budce co zawracają Pani Jadzi tyłek Udawając biznesmenów >? Gra taki w keno cały dzień w budce aby móc tylko się pogapić Pani Jadzi w dekolt
3 957 676. GABRIEL ona niepracuje za marne grosze bo to jej sklep i kolektura, , napewno marnie niezarabia
Nie wiem jak jest z Wami?,Ale ja odnoszę wrażenie ,że TS mnie nie k o c h a
Ja nie utrudniam życia ludziom . wchodzę puszczam, wychodzę a jak wchodzę to jestem mile widziany
gabriel umnie tak w kolekturze niema co by grajacy gapili sie w dekolt kolezance która obsługuje sklep i lottomat, co prawda sa stali gracze którzy pół dnia spedzaja w kolrektórze grajac , ale stoja za pleksa a kolezanka nie nosi dekoltów, oni tam głownie graja w keno, kolektorka jest młodsza troche odemnie, ale jest bardzo sympatyczna osoba
Gosia Byle nie grał dodatkowo w kości Chłop nie pies i na kości nie poleci
Gosia Kolegę mam co się krzywi na smak jogurtu gdy mu powtarzam że znów pije majonez
gabriel ja tez tak robie jak TY wchodze wysyłam kupon i niewdaje sie w pierdoły i dyrdymały z kolegami w kolekturze ogołne czesc wszystkim, wysyłam kupon i narka mowie im, oraz wysokich wygranych i wychodze a tylko dlatego tak robie bo kilka mi juz osob mowiło ze kiedy jestem w kolekturze to im przynosze szczescie, wiec szybko z tamtad zmykam, bo czego oni maja wiecej razy trafiac a ja nic niemoge trafic
Inny np. mówi , że kochanego ciałka w łóżku nigdy za wiele i fajnie, jak to cialko jeszcze poza łóżko troszkę wystaje