Wpisy 3 957 704 – 3 957 803
21 września 2020 22:58 → 21 września 2020 23:41, 100 wpisów
3 957 701. GABRIEL 2020-09-21 (22:57)
Nikt mnie dziś nie czyta
jak NIKT nieczyta wszyscy czytaja tylko nie wszyscy w danej chwili odpisuja
Nikt mnie dziś nie czyta
jak NIKT nieczyta wszyscy czytaja tylko nie wszyscy w danej chwili odpisuja
3 957 699. Gosia__77 2020-09-21 (22:55) Nowy Rok Na Bogato z TS
Gabriel w co te trójki trafiłeś?
Chyba się nie dowiem
gabriekl w co te 3 treafiłes?
Gabriel w co te trójki trafiłeś?
Chyba się nie dowiem
gabriekl w co te 3 treafiłes?
Gabriel u mnie @ pozmieniali coś w poczcie znowu się nie mogę połapać na onecie jak się z tym uporam to na @ odpusze
3 957 706. GABRIEL rozumie i już sie niewypowiadam, ide zjesć tyroszke zupy fasolowej
Gosia Kobiety Zakochane tak Mają Ja pamiętm jak pewna sekretarka do szefa mówi...Szefie ...sms przyszedł a on burak do niej ...to niech wejdzie
Najgorsze było , jak sekretarka zabujana w szefie a on na koniec zmiany do niej....co pani dziś robi wieczór ? ...ona już podjarana mówi ..... że nic a on do niej burak...to niech sie pani wyśpi aby nie zaspała jutro
Mój kolega się ze mnie śmieje i mówi że oglądałem Prutta łomen bo to też burak
Gabriel lubie oglądać Pretty Women
Duch
I ochroniaż z witney huston
Duch
I ochroniaż z witney huston
Chyba zaraz bede kończyć Pasko nie lubi Miłości To portal zysku albo dajesz zarobić albo po pysku
Gosia ? Masz coś przeciw aby se facet polatał kilka lat wokół kobiety ? zycia ?
Nie udawaj blondynki co przyszła do doktora z szybą w pupie i on sie jej pyta ...co pani ? Szybowiec
Mnie sie strasznie Gosia podoba , jak facet napalony lata wokół swj kobiety i udaje drona albo ważke
Gabriel uważaj wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie
3 957 737. GABRIEL tak bym napisał naprawde? troszke dziwne bio nawet tak o tym niepomyślałem,ale dowiemy się w koncu z ,Gosia 77 w co te 3 trafiłeś w jakiej grze?
Gabriel ale o co chodzi
Mnie nikt nie kocha
A gdzie to czytałeś ?
Mnie nikt nie kocha
A gdzie to czytałeś ?