Wpisy 39 573 – 39 672
29 stycznia 2009 21:07 → 31 stycznia 2009 16:34, 100 wpisów
A to liczby na duży lotek też wylosowane przez mój program 3,9,22,23,32,33
Zapomniałem dodać że w dużym bankowo wejdzie sześć nastąpiła pomyłka ale to tylko jedna liczba
Każdy system należy dowartościować odpowiednimi liczbami. Testuję
11,12,19,20,27,33,36,45,48,62 ???
11,12,19,20,27,33,36,45,48,62 ???
No to mamy wreszcie te 43 wiec cierpliwosc zostala wynagrodzona.Pozdrawiam.
Grom. hura !!!!! twoj typ pokazal jak duzo wygrywasz . Pewnie te wczorajsze pewniaki 2 i 72 to wymysliles po losowaniu .
Tak strasznie sie ciesze ze w typowanych dwoch liczbach udalo mi sie trafic jedna liczbe 62 to jest dopiero wielki FUKS przynajmniej dla mnie.Jestem z siebie dumny,przy moim szczesciu to nie lada wyczyn.Pozdrawiam
Doktor kilder.
Tak masz racię , ja się pomyliłem 1 raz.
A ty jesteś taki Gamoniowaty,że na 37 liczb trafiłes aż 6 .
To jest dopiero sukces.
W życiu nie wygrasz nic.
Tak masz racię , ja się pomyliłem 1 raz.
A ty jesteś taki Gamoniowaty,że na 37 liczb trafiłes aż 6 .
To jest dopiero sukces.
W życiu nie wygrasz nic.
Czaki.Twój pomysł może się wydawać naiwny ale dopiero wtedy się przekonamy jaki jest jeżeli go sprawdzimy.Uważam jednak,że typem powinna być tylko JEDNA liczba i jej zgłoszenie powinniśmy poprzedzać znakiem TYP,łatwo się ją wyłowi i rzeczywiście godzina powinna być rozsądna,powiedzmy 16 pozdrawiam
Gamoniowaty to ty jestes bo podalem 80 liczb a nie 37 , najpierw odwiedz okuliste zanim sie bedziesz wypowiadal. A o moje wygrane sie nie martw wygrywam wiecej od ciebie .
Grom a jeszcze jedno 1 raz to ty sie nie pomysliles ale wygrales w lotto a tak to ciagle przegrywasz.
Dla wszystkich, których interesuje twórczość i systemy edi8, przesyłam informację, że edi obecnie działa na forum w temacie
www.forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
Pozdrawiam
www.forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
Pozdrawiam
Ellmo podaj ze 4 liczby na jutro na Multiego
Narazie mam jedną na jutro w ml. to 2 jak komuś pasuje to niech ją kreśli
DOKTORZE jak sama nazwa wskazuje powinienes leczyc a nie rozgrzebywac rany,daj spokoj,nie zawsze wychodzi to co sie zaplanuje,a ty juz zaczynasz bawic sie w tego ktory ma przerwe w czacie,wrzuc na luz taka nienawiscia nic nie osiagniemy,.Ciekawe jak by nastapilo spotkanie wszystkich czatownikow tej strony ,to dopiero byla by ustawka.Co do pomyslu obstawiania jednej liczby to dobry pomysl,i godz 16 jako ostateczna tez dobra,oraz oznakowanie liczby wskazane faktycznie czyms co pozwolilo by zlokalizowac liczbe na czacie.Pozdrawiam
I stopień 0 0.00
II stopień 100 4556.40
III stopień 5450 172.50
IV stopień 95028 16.00
II stopień 100 4556.40
III stopień 5450 172.50
IV stopień 95028 16.00
Mati nie przejmuj się pamiętaj o tym że twoje zainwestowane pieniądze w lotto idą na budowę stadionu to tak jak byś był udziałowcem
Witam jestem nowy na tym forum ale często tu zaglądam gram w fortunie i czasami w dużego w lotto i mam super tydzień w środe 4 w DL-191zl a dziś po 3dniowym polowaniu 43+koszykówka w fortunie za 50zl =460zl .Gram na cufala i systematycznie na 1 liczbe.Pozdro
Edi8 nie przejmuj się.przypomniała mi się książka"książe i żebrak",tutaj to samo-żebracy narozrabiali-książe oberwał.
Bez urazy Panie Pasko.
Bez urazy Panie Pasko.
edi napiz mi jeszcze tutaj raz ten system na 20 zakładów na trójki co pisałes dzieki a masz jaki systempewne 3 na mniej zakładów tak koło 10
albo ktos ma dobry system na 3 tak do 10 zakładów
no i tak jak przewidzialem 43 czekala 30 losowan, jednak ma sie tego czuja, dzisiaj zacynamy nowa progresje i znowu na kaske czekamy
Witam.Szanowni kulkowicze moze podam stronke na ktorej mozna znalesc wiele interesujacych statystyk,systemow,i innych danych,jak iloscP/NP itd.Oto Adres: www.lotto-centrum.com tam mozna i systemy znalesc,i statystyki na biezaco.Dodam ze jest to wszystko w jezyku polskim przejrzyscie i jasno podane.Milego dnia.Pozdrwaiam
BRAZIL a jak bys ty moj jasnowidzu okreslil termin wypadniecia liczby 41 to bylbym wdzieczny,i czekam bo nie wiem czy ja kontynulowac bo miala przerwe czy jeszcze poczekac a jak poczekac to ile.Moze znowu trafisz w termin.Pozdrawiam.
Moj typ na dzisaj to 41 i uzasadnienie jest proste brak liczby przez 26 losowania.Pozdrawiam
moj dlugi nos podpowiada ze powinna wyleciec maksymalnie do niedzieli
BRAZIL dzieki za informacje wiec uderzamy od dzis bo jak mowisz juz czas a 3 dni wiecej to tez dramatu nie bedzie,a jak by uciekla z pod noza to bylo by mi przykro.Pozdrawiam
czesc kogucik masz jakies tymy dzisaj na multi była bym wdzieczna ale nie system numery zaufam ci
ALINKA ja juz podalem swoj typ i jest to liczba 41 ,ale przestrzegam Ciebie i wszystkich ze maja do czynienia z najgorszym typerem jak zaistnial od poczatku gier liczbowych.Jezeli teraz zdecydujesz sie na moj typ,zrobisz to swiadomie,to tak jak przejscie przez czerwone swiatlo na ruchliwej ulicy,ale czasem sie udaje "przebiegnac".zycze sukcesu.Pozdrawiam
Dzieki ale ja bym chciała 6 liczb odstawic dajcie jakieś namiary ,z gory dziekuje całuski
Jak dzisiaj typujecie wynik meczu piłki ręcznej.
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
do wpisu 39568
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
HEj Pasko juz wiem, właśnie czytam forum i nie słusznie mnie oskarżyłeś o nicki. No ładnie TOTO = TOTO1 ale nie jestem Fiolką. Już teraz wiem dlaczego jednego dnia pokazała mi się NIETYKIETA. TO JEST BŁĄD. TOTO1 założyłem na forum bo nie mogłem założyć TOTO o to przyczyna>>
No to ładnie zostałem niesprawiedliwie zablokowany na forum. Przyznaje się raz napisałem, że Fiolka trafiła w typowaniach 7/10 ale nie dlatego, że to jestem ja. Z resztą po Ip powinieneś dojść kto jest kim. Proszę o nie ujawnianie mojego Ip bo to nie ja tu zawiniłem.
TOTO - nie powinieneś mieć problemy z wejściem na forum. Co do blokady, to jest ona zakładana na IP - nie na nick!!
Jeśli miałeś blokadę, to znaczy, że łączyłeś się z miejsca bardzo zbliżonego do osoby, którą musiałem ostatnio zablokować. Pozdrawiam
Jeśli miałeś blokadę, to znaczy, że łączyłeś się z miejsca bardzo zbliżonego do osoby, którą musiałem ostatnio zablokować. Pozdrawiam
A na forum i tu na mini:) obowiązują takie same nici czy można mieć inne hasła ?
czyli ten gość chodzil po Zoliborzu i zmieniały mu się ip? Jest to możliwe?
Wyjatkowa cisza czy ludzie wystraszyli sie lokalizacji i dekonspiracji,bo dawno tak nie bylo.pozdrawiam
Witam jutro 35 mln euro do wygrania w niemieckim lotto czy ja też mogę zagrać jeśli jestem teraz w polsce jeśli tak to gdzie bo tylko grałem w polskiego lotka
Dlaczego są blokowane adresy stron internetowych?
Rozumiem, że to z obawy przed reklamowaniem konkurencji. Czy to prawda? Nie mogę wkleić adresu strony niemieckiego lotka. Czy Wy możecie?
Rozumiem, że to z obawy przed reklamowaniem konkurencji. Czy to prawda? Nie mogę wkleić adresu strony niemieckiego lotka. Czy Wy możecie?
Widzę, że inni adresy wklejają, a dllaczego ja nie mogłem? HGW
MOIM ZDANIEM LICZBA 43 SIE POWTORZY
NO I DO TEGO JESZCZE BYM DODAL LICZBE 10 I 77
NO I TAKA TROJECZKA Z TEGO BY WYSZLA
[poz]
NO I DO TEGO JESZCZE BYM DODAL LICZBE 10 I 77
NO I TAKA TROJECZKA Z TEGO BY WYSZLA
[poz]
Boczek masz rację , ale bez 43 ( 2 dni przerwy ) proponuję w zamian proponuję 24 , byłem zbyt szybki .
Nic to , jak mawiał pewien typer , powiesz , byłem blisko .Póżniej dojdziesz do wniosku - co 2 głosy to nie jeden . Życzę powodzenia.
Jestem na skraju wytrzymałości ...jak można cokolwiek trafić ...!!!!!!!!!!!!
witam.mysia pysia,widziałem wczoraj jak jeden gostek wypłacał kasę z 6/6 i sam namalował cyferki.zapytany jak to zrobił odpowiedział:skreślam takie cyfry,jakie według mojego zdania nie skreśli zbyt wielu ludzi.pozdrawiam.
witam
gdzie padlo 10/10 ?
z mojej trojeczki tylko wiura sie posypaly tak bywa ciezko jest mi ostatnio trojke trafic cos trzeba zmienic bo tak dalej byc nie moze
ciagle tylko wtopa i wtopa!!!
krew zalewa normalnie czlowieka jak sie patrzy na te losowanie liczby kabinuja cos czy co???
pozdrawiam
gdzie padlo 10/10 ?
z mojej trojeczki tylko wiura sie posypaly tak bywa ciezko jest mi ostatnio trojke trafic cos trzeba zmienic bo tak dalej byc nie moze
ciagle tylko wtopa i wtopa!!!
krew zalewa normalnie czlowieka jak sie patrzy na te losowanie liczby kabinuja cos czy co???
pozdrawiam
Ludzie grajcie te same numery a kiedyś napewno wam wejdą. To najlepsze lekarstwo
Gdzie mieści się latarnir i jaka cena za usługę?
Czy ma ktoś z was wszystkie wyniki do loterii z hiszpanii i 6 z 39 dclottery które sa grane w fortunie. Proszę o pomoc.
www.dclottery.com/default.aspx?aspxerrorpath=/WinningNumbers.aspx
www.flalottery.com/exptkt/ff.htm
www.onlae.terra.es/indexp.htm
Linki do baz losowan:
Floryda- 5/36
Hiszpania - 6/49
DC DAILY 6 - 6/39
Linki do baz losowan:
Floryda- 5/36
Hiszpania - 6/49
DC DAILY 6 - 6/39
lala daj namiary
ja potrzebuje wynikiwwersji tekstowe. linki te nic mnie dają. Tomcio pomóż.
Floryda 5/36
DC DAILY 6 6/39
www.dclottery.com/games/pastdata.aspx?ID=11
Hiszpania z tego co widze to podaje ostatnie 30 dni.
Reszte trzeba sciagac w pliku.
DC DAILY 6 6/39
www.dclottery.com/games/pastdata.aspx?ID=11
Hiszpania z tego co widze to podaje ostatnie 30 dni.
Reszte trzeba sciagac w pliku.
słuchajcie jak tam KENO czy jeszcze graja w tp ludzie?, a przede wszem, czy wygrywają, bo jakoś cicho o dużych wygranych. A na koniec pytanko wiadomo do kogo: czy ta stara baba ciągle gra i okupuje ten jeden stołeczek od rana do wieczora????????
Pozdrówka ludzie!!!!!
Pozdrówka ludzie!!!!!
Hiszpania w pliku (6/49)
Musisz poszukac.
Tam sa poukladane latami.
Poszczegolne pliki sa do sciagniecia
za caly kaledarzowy rok.
Najdalej chyba do 1995 roku.
Musisz sobie scisgnac dwie loterie.
La primitiva i Bonolotto.
Wiecej juz Ci nie moge pomoc.
Tam sa poukladane latami.
Poszczegolne pliki sa do sciagniecia
za caly kaledarzowy rok.
Najdalej chyba do 1995 roku.
Musisz sobie scisgnac dwie loterie.
La primitiva i Bonolotto.
Wiecej juz Ci nie moge pomoc.
besttyper Niedawno kupiłem z ogłoszenia od pewnej miłej Pani u mnie w mieście za 35 PLN bardzo ładnie i przejżyście zrobione tabele(płachty)Florida lotto od 2000rlWashington lotto -wszystkie losowania/Hiszpania-oba losowania w jednej tabeli i osobno(na życzenie)/Czeskie losowania-3z21/9z49/20z80 i jeszcze poprosiłem o włoskie i greckie lotto.Bardzo pomagają w analizie i typowaniu.pozdrawiam
Do christo . Czeską bazę to sam przerobiłem w excelu bo jest tam cały plik tekstowy z wsztstkimi losowaniami i na bieząco mam wyniki. Ogólnie z czeskiej gram tylko 3 z 21. Jeslli chces zmogę tobie posłac aktualne analizy jakie tylko chcesz. Teraz chcęzacząc typować hiszpanska i florydę. Jeslimasz aktualne bazę moemy się powimieniać.
besttper, czy możesz rozszerzyć swoją wypowiedź o keno, bo napisałeś, że to jedno wielkie nieporozumienie, ale na czym ono polega, że pomimo to ludzie ulegają jakiejś fobii prześladowczej i godzinami grają jak ta stara baba, która od rana do wieczora blokuje stołek igra i gra.....
Czyżby wygrywała????????
O ile mi wiadomo tam trza trafi 10/70 a więc dużo duzo łatwiej niż w multasa.
Pozdro ludzie!!!!!
Czyżby wygrywała????????
O ile mi wiadomo tam trza trafi 10/70 a więc dużo duzo łatwiej niż w multasa.
Pozdro ludzie!!!!!
besttyper -jeśli chodzi o wymianę,to z mojej strony byłoby to naruszenie praw autorskich Pani Magdaleny od której zakupilem wymienione tabele.Poza tym posiadam wszystkie wyniki losowan w tabelkach i kilka w txt.Tak więc wybacz.A jeśli ktoś byłby zainteresowany kontaktem z Panią Magdaleną, za jej zgodą. Zapytam się o nr telefonu.I jeśli Administrator strony Pan Pasko pozwoli,to umieszczę go w następnym wpisie.Byc może przyda się innym czatowiczom.Pozdrawiam