Wpisy 395 362 – 395 461
14 lipca 2011 12:27 → 14 lipca 2011 12:58, 100 wpisów
patriota bede jeszcze MUSIAŁ byc do konca listopada tego roku a potem to patriotyzm bede miał w du..e Patriotów powinno sie doceniac i szanowac
perkun
Telewizja i sondaże kłamią bo rząd nimi manipuluje !
To nie jest tak że mamy w Polsce wojnę polsko-polską tylko : polska-żydowską !!!
Telewizja i sondaże kłamią bo rząd nimi manipuluje !
To nie jest tak że mamy w Polsce wojnę polsko-polską tylko : polska-żydowską !!!
Polityka to taki zawód dla darmozjadów. łatwo sie zarabia i łatwo narzreć sie za pienioadze podatników. dziekuje za uwage

aga32 ja także nie gram codziennie bo bym się doprowadził do bankructwa
saltosky wiem że jesteś zły na rząd ale to znak zęby go zmienić.
A nie jesteś ani trochę wdzięczny tym którzy nas wyzwolili spod rąk komunistów ?
A nie jesteś ani trochę wdzięczny tym którzy nas wyzwolili spod rąk komunistów ?
gospodarczo jestesmy zacofani, to jest uopkarzajace ze musimy jechac za granice w celach zarobkowych. z moim zawodem za granica juz dawno miałbym dom, sam, liczniejsza rodzine a przedewszystkim zadowolenie z zycia. cóż wiem ze to nie moja wina ze sie w Polsce urodziłem.
zły na rzad nie jestem bo to tylko nazewnictwo. zadajmy sobie pytanie czemu Ci którzy pchneli nas po wojnie w rece komunistów dlaczego nie odpowiedzieli za to ze zniszczyli nasz kraj?
zły na rzad nie jestem bo to tylko nazewnictwo. zadajmy sobie pytanie czemu Ci którzy pchneli nas po wojnie w rece komunistów dlaczego nie odpowiedzieli za to ze zniszczyli nasz kraj?
..."A nie jesteś ani trochę wdzięczny tym którzy nas wyzwolili spod rąk komunistów ?"...to niby o J. Kaczyńskim ????ha,ha,ha
spook Proszę Cię zagłosuj na PiS a nie będziesz żałował.
PO chce sprzedać Rosji LOTOS,ale PIS ich powstrzymało i przełożyli to po wyborach.
Dlatego nie może PO rządzić !
PO chce sprzedać Rosji LOTOS,ale PIS ich powstrzymało i przełożyli to po wyborach.
Dlatego nie może PO rządzić !
Kaczynski??? nie interesuje mnie ten koles. dla mnie moze sobie nawet teraz słonce ukrasc i tak juz kilem rzeki sie nie cofnie i lat nam przez to nie ubedzie
niech sobie zarabiaja (czytaj kradna) ja juz swoja emeryturke wypracowałem

anzu
Papieżowi Janowi Pawłowi II i Solidarności .
A co może Wałęsie - agentowi Bolkowi,SBekowi
Papieżowi Janowi Pawłowi II i Solidarności .
A co może Wałęsie - agentowi Bolkowi,SBekowi
no to tyle z polityki a jak dzis z cyferkami??
osobiscie 11,32,64
osobiscie 11,32,64
Jak pis wygra to friend bedzie mógł tylko oglądać stronkę bo zagrać nie bedzie miał za co!!

Prawda jest taka,że dopóki nie pojawi się partia w której będą tylko patrioci .. którym w pierwszym rzędzie będzie leżało na sercu dobro Polski i Polaków ... to będzie jak jest /a nawet i gorzej/ obojętnie czy to będzie PO czy PIS ...
Co do manipulacji mediów zgadzam się w 100% - w naszym kraju nie ma "niezależnych" mediów ... przykładem jest chociażby afera Wałbrzyska gdzie kupowane zostały głosy na Kruczkowskiego /PO/ media bardzo skromnie o tym "mówiły" lub nie mówiły w cale ...
Co do manipulacji mediów zgadzam się w 100% - w naszym kraju nie ma "niezależnych" mediów ... przykładem jest chociażby afera Wałbrzyska gdzie kupowane zostały głosy na Kruczkowskiego /PO/ media bardzo skromnie o tym "mówiły" lub nie mówiły w cale ...
Tak mnie denerwuje pis i cała sekta że się nawet nie przywitałem
Witam normalnych
Witam normalnych

Jak dla mnie to nie może już rządzić ani PIS ani PO - konieczna jest inna alternatywa ale jak na razie z nią kiepsko - mało jest myślących ludzi w realnych-ludzkich kategoriach coś na ten temat napisałem tu http://www.eioba.pl/a/3a48/pis-nas-wystraszyl-a-rzady-po-nas-przerazaja ........ a teraz wybaczcie wracam do analiz liczb 

witam
wszystkichPalikot otwarcie goni kler a to świadczy pozytywnie na jego korzyść 

http://www.youtube.com/watch?v=bEbkI3PiLq0&feature=related
miłego dnia

Witajspook

Przywileje ma za duzo Polaków, fakt najwiecej rozdawał pis, jednak widać brak czystego polityka bo każdy na kazdego zbiera kwity dlatego jeszcze długo nie będzie normalnie

aniqa > PIS potrafi oszczędzać - to na plus; Kaczyński się roztrzaskał bo szukano oszczędności na samolotach 

spook 

Witam wszystkich
Gała a jednak wczoraj była 13 na wieczorne losowanie..i co ty na to??

Gała a jednak wczoraj była 13 na wieczorne losowanie..i co ty na to??

szeregowy zarobek 2200zł netto
podoficer 2500 do 2950 zł netto zalezy od stopnia i lat wysługi
oficer młodszy od 3100 do 3700 zalezy od stopnia i wysługi
oficer starszy 3700 do 4550 zalezy jak wyzej
generał cos około 7000do 100000tys.
zawód zołnierz czas pracy nie normowany , jak trzeba siedzi za brama nawet tydzien. nikogo nie interesuje 40 godz .tyg
żołnierz nie moze sie zapisac do zadnej parti, zołnierz musi byc na kazde wezwanie w nocy o pólnocy
Polityk...hm lat 25 zarobek min.5000zł. dodatki...samo.słuzbowy. tel kom. posiłki w bufecie za przysłowiowe 3 zł. (koszt obiadu normalnie okoo 25 zł polityk zje za kilka złotych bo podatnicy za to zaplaca)
Polityk jedzie na wczasy gdzie chce----zołnierz musi zbierac na to dwa lata i jeszcze musi poinformowac o tym dowódce ktory moze nie wyrazic zgody
Polityk moze otworzyc działalnosc i dorabiac---zołnierz musie miec zgode na dodatkowy zarobek od dowódcy ..czesto zgody niema
Polityk pracuje 40 godz. tyg. ---zołnierz jak wyzej
I co moi drodzy?? kto jest patriotą??? polityk czy zołnierz??
ktos powie trzeba było sie uczycc.......tak owszem duzo ludzi w wojsku na niskich stanowiskach ma wykształcenie wyzsze niz nie jeden polityk....ale n ie o to chyba chodzi.
który z polityków odbył słuzbe wojskowa?? mało który a czemu??? bo nie zdolny..czyli łamaga a jak łamaga to gdzie >???? do koryta do polityki.
podoficer 2500 do 2950 zł netto zalezy od stopnia i lat wysługi
oficer młodszy od 3100 do 3700 zalezy od stopnia i wysługi
oficer starszy 3700 do 4550 zalezy jak wyzej
generał cos około 7000do 100000tys.
zawód zołnierz czas pracy nie normowany , jak trzeba siedzi za brama nawet tydzien. nikogo nie interesuje 40 godz .tyg
żołnierz nie moze sie zapisac do zadnej parti, zołnierz musi byc na kazde wezwanie w nocy o pólnocy
Polityk...hm lat 25 zarobek min.5000zł. dodatki...samo.słuzbowy. tel kom. posiłki w bufecie za przysłowiowe 3 zł. (koszt obiadu normalnie okoo 25 zł polityk zje za kilka złotych bo podatnicy za to zaplaca)
Polityk jedzie na wczasy gdzie chce----zołnierz musi zbierac na to dwa lata i jeszcze musi poinformowac o tym dowódce ktory moze nie wyrazic zgody
Polityk moze otworzyc działalnosc i dorabiac---zołnierz musie miec zgode na dodatkowy zarobek od dowódcy ..czesto zgody niema
Polityk pracuje 40 godz. tyg. ---zołnierz jak wyzej
I co moi drodzy?? kto jest patriotą??? polityk czy zołnierz??
ktos powie trzeba było sie uczycc.......tak owszem duzo ludzi w wojsku na niskich stanowiskach ma wykształcenie wyzsze niz nie jeden polityk....ale n ie o to chyba chodzi.
który z polityków odbył słuzbe wojskowa?? mało który a czemu??? bo nie zdolny..czyli łamaga a jak łamaga to gdzie >???? do koryta do polityki.
hanusia
no była no moge powiedziedz ze dobrze zrobiłaś nie słuchając mnie
no była no moge powiedziedz ze dobrze zrobiłaś nie słuchając mnie
dyskutując o polityce
nie zapomnijcie wysłać kuponików 
andromeda, lila, Gała
saltosky 
witajcie witajcie taki elaborat musiałem strzelic bo mnie ***ica bierze...sorry za słownictwo
znikam coś wykreślićhanusia76

Pracownicy armii i ich przywileje to wrzód na gospodarce kraju.
Nikt ich na siłę nie ciągnał do armii, a teraz po 15 latach emeryt zabierający pracę młodym bo jest tańszy dla pracodawcy
Nikt ich na siłę nie ciągnał do armii, a teraz po 15 latach emeryt zabierający pracę młodym bo jest tańszy dla pracodawcy

hern widze ze wiesz tyle ile społeczenstwo.....czyli nie wiesz za duzo.
a jakie maja przywileje jesli mozesz bo nie wiem
a jakie maja przywileje jesli mozesz bo nie wiem

koniec już polityki?