Wpisy 395 262 – 395 361
14 lipca 2011 11:54 → 14 lipca 2011 12:26, 100 wpisów
Jednak Żydzi kontrolują 90% prasy a także wydawnictwa, telewizjĂŞ i radio i urabiają opinie wyborców propagandâ. Powodują oni podwójnym standardem prawdy i dezinformacja zamęt w społeczeństwie, demoralizacje, podważają katolicyzm, z którego Narod czerpie swoja sile, poprzez sprzeciwianie się naukom Kościoła itd. W Polsce, jak w USA, obowiązuje Political Correctness (poprawność polityczna). "Gazeta Wyborcza" i "Nie" to gazety żydowskie. Żydostwo stworzyło państwo w państwie.
Unia Wolności jest partia żydowska. Inne partie SA zinfiltratrowane przez manipulatorów żydowskich.
2 tysiące agentów Osadu spenetrowało gospodarkę i politykę.
Plany Żydów:
- wyniszczyć kraj finansowo;
- pozbawić 5 milionów pracowników posad poprzez zrujnowanie zakładów pracy, nawet tych które przetrwały od 1918 roku;
- zrujnować rolnictwo aby 3 miliony rolników emigrowało "za chlebem";
- "oczyścić" kraj z inteligencji patriotycznej;
- wyludnić kraj innymi sposobami do liczby 15 milionów Polaków, którzy będą służyć kolonizatorom żydowskim za wyrobników;
- zwiększyć opłaty za uniwersyteckie studia i naukę w szkołach średnich, aby Polacy mieli tylko podstawowe wykształcenie niezbędne do najemnej pracy w resorcie usług i pracy robotniczej według schematu wypracowanego na Palestyńczykach.
Unia Wolności jest partia żydowska. Inne partie SA zinfiltratrowane przez manipulatorów żydowskich.
2 tysiące agentów Osadu spenetrowało gospodarkę i politykę.
Plany Żydów:
- wyniszczyć kraj finansowo;
- pozbawić 5 milionów pracowników posad poprzez zrujnowanie zakładów pracy, nawet tych które przetrwały od 1918 roku;
- zrujnować rolnictwo aby 3 miliony rolników emigrowało "za chlebem";
- "oczyścić" kraj z inteligencji patriotycznej;
- wyludnić kraj innymi sposobami do liczby 15 milionów Polaków, którzy będą służyć kolonizatorom żydowskim za wyrobników;
- zwiększyć opłaty za uniwersyteckie studia i naukę w szkołach średnich, aby Polacy mieli tylko podstawowe wykształcenie niezbędne do najemnej pracy w resorcie usług i pracy robotniczej według schematu wypracowanego na Palestyńczykach.
aga32...co byś nie robiła to na początek musisz włożyć żeby było z czego wyjąć.Innych proszę ,bez podtekstów tylko.
Na Platformę Obywatelską chce głosować co drugi badany, co oznacza, że partia Donalda Tuska mogłaby rządzić samodzielnie. PiS traci do PO aż 23 pkt proc. - wynika z sondażu GfK Polonia dla "Rzeczpospolitej".
PO - jak wynika z sondażu dla "Rz" - mogłaby liczyć na 255 mandatów w przyszłym Sejmie i samodzielny rząd. Poparcie dla Platformy wzrosło w ostatnich dwóch tygodniach o 2 pkt proc. i obecnie wynosi aż 50 proc.

PO - jak wynika z sondażu dla "Rz" - mogłaby liczyć na 255 mandatów w przyszłym Sejmie i samodzielny rząd. Poparcie dla Platformy wzrosło w ostatnich dwóch tygodniach o 2 pkt proc. i obecnie wynosi aż 50 proc.

Torsan...a gdzie ty pracuesz ak mozna wiedziec?

anzu to jest manipulacja sondażami anwet debile widza że to fałsz i kłamstwo TNS OBOP, CBOS i Gfk Polsonia są sondażami rządu PO .
aga32 ile Ci wchodzi z tych 20 liczb?
wg mnie żeby coś z tego było potrzeba minimum 10-12 liczb
wg mnie żeby coś z tego było potrzeba minimum 10-12 liczb
Jeśli PIS nie wygra wyborów 9 października to Polska będzie zgnojona przez rząd PO ,nie będzie pracy Polska zbankrutuje
aniqa....my robimy konferencję a Ty gdzie jesteś?? W czarnej dupie czy w lodziarni>>??

Torsan...to wbijaj do przemysla na co czekasz 

"ze Ty zaciekły Pisowiec"
Nie zaciekły PiSowiec tylko patriota walczący o Ojczyznę która nie rządzą Polacy

Nie zaciekły PiSowiec tylko patriota walczący o Ojczyznę która nie rządzą Polacy

U nas jest jeden taki jeden meżczyzna
który gra systemem ale takim rozbudowanym puszcza codziennie 60 zakładów na 2 losowania nie wiem na ile liczb ale nie raz miał ponad 1000 wygranej
który gra systemem ale takim rozbudowanym puszcza codziennie 60 zakładów na 2 losowania nie wiem na ile liczb ale nie raz miał ponad 1000 wygranejmojego pra dziadka z pra babcią rozdzieliła wojna..i babcie sama wychowywała

"powstanie Warszawskie wtedy byli patrioci'
To byli ludzie bohaterzy z którymi nikt dziś się nie może równać...
To byli ludzie bohaterzy z którymi nikt dziś się nie może równać...
I ***a mać wywalczyli wolnosć po to żęby żydki rządzili mnei to już w***ia !
PIS musi wygrać wybory bo tylko oni walczą ze złodziejstwem ,korupcją ,przestępcami,kryzysem,drożyną ,prywatyzacją !
PIS musi wygrać wybory bo tylko oni walczą ze złodziejstwem ,korupcją ,przestępcami,kryzysem,drożyną ,prywatyzacją !
Gała
bo Polak w potrzebie przytuli do siebie polaka polaka ahhh tak

bo Polak w potrzebie przytuli do siebie polaka polaka ahhh tak

W pociągu siedzą: Polak, Czech, zakonnica i modelka.
Pociąg wjeżdża do tunelu, jest ciemno i słychać trzask.
Po wyjeździe z tunelu Czech trzyma się za szczękę.
Zakonnica myśli... było ciemno złapał modelkę za kolano no i ta mu przywaliła.
Modelka myśli.... było ciemno chciał mnie złapać za kolano złapał zakonnice no i ta mu przywaliła.
Czech myśli... Polak złapał modelkę za kolano a ta przez pomyłkę mi przywaliła.
Polak..... zaraz kolejny tunel więc znowu będę mógł przyj...ć Czechowi
Pociąg wjeżdża do tunelu, jest ciemno i słychać trzask.
Po wyjeździe z tunelu Czech trzyma się za szczękę.
Zakonnica myśli... było ciemno złapał modelkę za kolano no i ta mu przywaliła.
Modelka myśli.... było ciemno chciał mnie złapać za kolano złapał zakonnice no i ta mu przywaliła.
Czech myśli... Polak złapał modelkę za kolano a ta przez pomyłkę mi przywaliła.
Polak..... zaraz kolejny tunel więc znowu będę mógł przyj...ć Czechowi
A ja na dziś wczorajszą 8 z plusem : 7,9,11,13,17,21,22,43
6 bez plusa : 7,9,17,19,28,28,
i sześć 5 bez plusa :
13,42,62,69,80
32,42,43,56,63
25,32,56,62,63
21,25,32,44,53
10,15,33,62,66
13,23,25,53,80
6 bez plusa : 7,9,17,19,28,28,
i sześć 5 bez plusa :
13,42,62,69,80
32,42,43,56,63
25,32,56,62,63
21,25,32,44,53
10,15,33,62,66
13,23,25,53,80
I dobrze aga32 ja gram systemowo na 20 lub 25 liczb w zależności od dnia
a to dla mnie oznacza że to forum mnie dla mnie bo już widzę że większość mnie tu od razu krytykuje i nie szanuje.
frien ja mam osobiscie wszystkich polityków i ich partie w du..e to przez to ze politycy wtracaja sie do MSW wiele złego dzieje zsie w naszym porąbanym kraju.
Nie ide na wybory i mam nadzieje ze jak bede pracował jako rat. med to zadem kretyn nie bedzie potrzebował mojej pomocy...
Nie ide na wybory i mam nadzieje ze jak bede pracował jako rat. med to zadem kretyn nie bedzie potrzebował mojej pomocy...
bo musioałbym mu udzielic pomocy tylko dlatego ze prawo jest takie.
nie ich szlag trafi. wybierzmy króla w Polsce i zmienmy rząd
nie ich szlag trafi. wybierzmy króla w Polsce i zmienmy rząd
TAK Król w Polsce i królowa a jak zle beda sie sprawowac to na szafot

friend7 tu nie ma zbyt wielu zwolenników PO ( kiedyś byli ale po m.in. Ustawie Antyhazardowej wielu ich ubyło) na radykałów z PIS też niewielu będzie głosowało bo nikt nie chce kolejnej "wojny domowej"
ja sam czekam na nowy powiew po prawej stronie - w ostateczności zostaje lewica choć nie do końca mi to pasuje
pozdrawiam
ja sam czekam na nowy powiew po prawej stronie - w ostateczności zostaje lewica choć nie do końca mi to pasuje
pozdrawiam
Ja jestem że tak powiem pasożytem
i nie stac mnie na codzienną taka gre
i nie stac mnie na codzienną taka gre

konferencja
to Ty moje godz spisz

. 

Przykro mi