Wpisy 395 462 – 395 561
14 lipca 2011 12:59 → 14 lipca 2011 13:34, 100 wpisów
nikt nikomu pracy nie odbiera moze taki młody isc jako pracownik do wojska no chyba ze jest niedorajda zyciowym i nieudacznikiem i szuka jakiejs mało ambitnej pracy...wtedy to faktycznie nie ma szans z kims kto po min. 15 latach nabral juz duzego doswiadczenia i nabył sporo uprawniem.
jezeli kodu nie przeczyta to zawsze w zapasie jest numer seryjny kuponu. Kolektor moze Ci go wystukać w lotomat 

a co młodzi mysla ze prace tak od razu za 3 tys znajda??nie za dobrze by było na poczatek??? tak sie tylko ludzi psuje
on jest po prawej stronie w dolnym rogu. Jezeli jest czytelny nie masz sie co martwić
. Taki długi numerek 

. Taki długi numerek 

a może to znak że nareszcie wygram coś większego
kupon mam na 7 liczb
kupon mam na 7 liczbsaltosky ...mam w rodzinie 38 letniego emeryta majora...to nie jest OK
praca w Polsce to jest tylko trzeba umiec sie pochylic i pracowac a jak sie komus nie chce bo uwaza ze jest młody i ma zarobic bo moze musi sie wyszalec to dla mnie niech spier...a za granice
Jakiego doświadczenia nabiera trep HA Ha Nie obrażając wychodzi taki z koszar i wie tyle co ksiądz. Wojsko o wszystko zadbało - mieszkanie ubranie pensja i po 15 latach emeryt - wstyd dla kraju TO NIE CZASY 4 PANCERNYCH I PSA!!!
takich którzy poszli do wojska bez zawodu cywilnego jest bardzo mało i to prawda ze własnie oni psuja ten obraz. ale nie stety Panie Hern duzo ludzi którzy poszli ma zawody i nieraz wykształcenie z cywila. dobrze sie mówi komus kto na to patrzy z boku. teraz jest 25 lat i emerytura tak a propo
Gała..na jedno,nigdy nie puszczam na więcej losowań ,nie wiem czemu
najgorsze jest to ze na starszego szeregowego moze isc gos po gimnazjum, ale on daleko nie zajdzie bo to sa ludzie do roboty, zeby dostac sie wyzej trzeba miec min. mature
hanusia to tak jak ja nie mogę sie przekonać na wiele los puścić
jesli ktos wylewa zale na jakis tam trepów to chyba miał jakies nie mile doswiadczenia z wojska tak miemam jako psycholog
W marketach za najniższą krajową pracują wykształceni ludzie i co - mają ciągnąć palety do 65 lat PARANOJA
nie kolego moga isc do wojska
tam teraz 25 lat i emerytura. albo zmienic zawód widocznie zle mamusia i tatus doradzili dziecku
tam teraz 25 lat i emerytura. albo zmienic zawód widocznie zle mamusia i tatus doradzili dziecku
jakby byli wykształceni to szukali by pracy w swoim zawodzie a nie ciągali palety
w kazdym kraju sa robotnicy i sa ludzie od myslenia i nie my to zmienimy i nie nam sie to uda tak było i bedzie. trzeba miec ambicje i szukac
Niestety błąd Panie Psycholog - cieniutko z kwalifikacjami ale na armię wystarczyLo To obserwacja dnia codziennego
Lila ale nie raz nie masz wyjscia. Mój brat po magisterce pizze przez dwa lata rozwozil 

saltoosky jesteś wojskowym czy redaktorem..kto tu jest redaktorem bo mi wyleciało z głowy
moge isc na kase moge pracowac jako kierowca, moge byc rat.medycznym. moge byc doradca.. moge.. bo ??? bo sie uczyłem i nie mam kompleków i mam ambicje
saltosky....i tak tzrymaj
się studiowało przed pójściem do.... to się ma

się studiowało przed pójściem do.... to się ma

Lila nie narzekam
trzeba sie było uczyc racja...a w ogóle to wszystko i tak h..j w porównaniu z b.atomowa
trzeba sie było uczyc racja...a w ogóle to wszystko i tak h..j w porównaniu z b.atomowa
Gała...najgorsze jest to ze tak jak wszedzie sa ludzie isa jednostki...zawali jeden człowiek winna jest cała jednostka..
Lila nie. Ma angielski perfekt i teraz po dwóch latach siedzi sobie dopiero w biurze 8 godzin. 

saltosky...zgadza się
zawsze możemy pracować w naszych zawodach,które są potrzebne
zawsze możemy pracować w naszych zawodach,które są potrzebne
aniqa...widzisz,czyli miał chłopak wysokie ambicje nie do 65 targać palety

U nas Stefanos Ewangielu został Przewodniczącym Zarządu Wałbrzyskiego Związku Wodociągów i Kanalizacji / spółka gminna/ BEZ MATURY !!!!
Ale za to był z PO - wystarczy mieć układy a i wykształcenie nie jest potrzebne ...
Ale za to był z PO - wystarczy mieć układy a i wykształcenie nie jest potrzebne ...
i nawet nie odbył się konkurs na wyłonienie kandydata na to stanowisko,ale był to kolega Kruczkowskiego /PO/ i siłą rzeczy .. tak oto wygląda Polska i jej polityczna rzeczywistość.
Tak,że bzdurą jest "wykształcenie" liczą się układy i znajomości ...
Tak,że bzdurą jest "wykształcenie" liczą się układy i znajomości ...
nikt nie ***ieli o polityce sexie nie ubliża tylko rozmowa na temat liczb
torsan....ja znam takich co jedynymi ich ambicjami to siedzenie w domku,czekanie aż mamusia da papu i takie oto ich ambicje,wysokie po luju
oo też znam takie jednostki co nawet potrafią żyć za rentę dziadków..to dopiero masakra jest ale co poradzić taki kraj..to dopiero masakra
szkoda mi tych biednych rencistów co musza łożyć na takie kednostki

znam takiego jednego