Wpisy 395 162 – 395 261
14 lipca 2011 11:21 → 14 lipca 2011 11:54, 100 wpisów
friend ... tez mnie się podoba kawał 
Lila... to 14 będzie napewno dzisaij

ulexxa....papapapapapa

Lila... to 14 będzie napewno dzisaij

ulexxa....papapapapapa

Chiałabym się dowiedzieć jak to wychodzi w realu bo na sucho nieźle całkiem .
super dzięki Lila... ;*
a później jak mam typować jak już bedę zapisany na 100 %?

a później jak mam typować jak już bedę zapisany na 100 %?bartus18182,,,,a potem wejdź na forum,poszukaj grupy D i tam gdzie jest twój nik dopisz swoją liczbę i już

aga32...ale jeżeli się zwraca z nawiązką to wydaje mi się,że 75 zeta to nie jest dużo.
Gała tylko mocno mnie trzymaj w tej wodzie zebym sie nie utopiła wiesz jak...

dzisiaj śniło mi się:oprowadzałem Tuska i Merkel po swoim starym osiedlu................to chyba zły sen ??? Już sprawdziłem Tusk ur. w 57 a Merkel w 54.

dobrze lila, estem trochę w tyle z typowaniami 

Będą ekshumacje ofiar katastrofy smoleńskiej
Wojskowa prokuratura badająca katastrofę smoleńską nie wyklucza, że sami śledczy będą wnioskować o ekshumację niektórych ofiar katastrofy smoleńskiej - ustalił Fakt. W tej chwili specjalna grupa prokuratorów bada przesłane przez Rosjan dokumenty medyczne.
O ekshumacje wystąpiły już rodziny posłów Zbigniewa Wassermanna (â 61 l.) i Przemysława Gosiewskiego (â 46 l.).
- Te decyzje mają szanse zapaść już niebawem â mówi nam osoba związana ze śledztwem. Opowiada, że ich dokumenty wyglądają tak, jakby dotyczyły innych osób. O tym, że przesłane przez Rosjan dokumenty opisujące przyczyny śmierci ofiar smoleńskich pełne są błędów już jakiś czas temu mówił prokurator generalny Andrzej Seremet (52 l.). Dlatego teraz nad dokumentami tymi pracuje specjalny podzespół prokuratorów wojskowych.
Wojskowa prokuratura badająca katastrofę smoleńską nie wyklucza, że sami śledczy będą wnioskować o ekshumację niektórych ofiar katastrofy smoleńskiej - ustalił Fakt. W tej chwili specjalna grupa prokuratorów bada przesłane przez Rosjan dokumenty medyczne.
O ekshumacje wystąpiły już rodziny posłów Zbigniewa Wassermanna (â 61 l.) i Przemysława Gosiewskiego (â 46 l.).
- Te decyzje mają szanse zapaść już niebawem â mówi nam osoba związana ze śledztwem. Opowiada, że ich dokumenty wyglądają tak, jakby dotyczyły innych osób. O tym, że przesłane przez Rosjan dokumenty opisujące przyczyny śmierci ofiar smoleńskich pełne są błędów już jakiś czas temu mówił prokurator generalny Andrzej Seremet (52 l.). Dlatego teraz nad dokumentami tymi pracuje specjalny podzespół prokuratorów wojskowych.
Poczytajcie to :
http://wponline.freeservers.com/antysemityzm1.htm
http://wponline.freeservers.com/antysemityzm1.htm
torsan a co ty tak dlugo spisz?

Aaron Szechter (Adam Michnik) powiedział w telewizji australijskiej, gdzie wystąpił w jarmułce, ze Żydzi w Polsce przygotowują ekspansje i mogą ja zrealizować, gdyż Polacy to stado tępych baranów.