Wpisy 39 525 – 39 624
29 stycznia 2009 13:41 → 30 stycznia 2009 17:26, 100 wpisów
edi
wydaje się, że TOTO podawał ten zestaw do DL, kontynuując swój wcześniejszy wpis... - tak jest??
wydaje się, że TOTO podawał ten zestaw do DL, kontynuując swój wcześniejszy wpis... - tak jest??
regal: zachodzi chyba jakieś nieporozumienie...
W FORTUNIE zakład prosty kosztuje minimum 2zł ( tak samo jak we wszystkich innych naziemnych firmach bukmacherskich ) a zakład w ramach gry systemowej może mieć minimalną stawkę od 5gr , pod warunkiem że cena kuponu z tym systemem nie będzie niższa niż 3zł.
Np. system 3z8 ma 56 zakładów i chcąc nadać go ze stawką 5gr otrzymamy:
( 3z8 ) =56x0,05zł=2,80zł i dlatego musimy jego koszt nadania podciagnąc do 3zł.
Pozdrawiam
edi8
W FORTUNIE zakład prosty kosztuje minimum 2zł ( tak samo jak we wszystkich innych naziemnych firmach bukmacherskich ) a zakład w ramach gry systemowej może mieć minimalną stawkę od 5gr , pod warunkiem że cena kuponu z tym systemem nie będzie niższa niż 3zł.
Np. system 3z8 ma 56 zakładów i chcąc nadać go ze stawką 5gr otrzymamy:
( 3z8 ) =56x0,05zł=2,80zł i dlatego musimy jego koszt nadania podciagnąc do 3zł.
Pozdrawiam
edi8
No co Panie Pasko.
Spokojnie nie może być ,prawda.?
Trochę za długo był spokój.?
Widzę,że tu normalnie na tym czacie nie moze być.
Pozdrawiam Pana.
Spokojnie nie może być ,prawda.?
Trochę za długo był spokój.?
Widzę,że tu normalnie na tym czacie nie moze być.
Pozdrawiam Pana.
qwa edi8 nie chcesz podawac swoich typowan to nie podawaj siedz przed kompem i obserwuj kazdy ma swoje obliczenia i niektorzy sie nimi podziela "swoimi typami". Sam wiesz ze nie latwo jest wtrafic, a nieraz sie zdarza ze wtrafnie wytypowales czysty przypadek, a kto wie jak bedzie w przyszlosci...
reagal - a jeśli grasz wyłącznie na parki ML , to masz tu lepsze kursy:
a/ TIPSPORT kurs 11
b/ TOTOMIX kurs 10,20
Pzdr.
edi8
a/ TIPSPORT kurs 11
b/ TOTOMIX kurs 10,20
Pzdr.
edi8
Czaki próbował cos zrobic,ale to musi być zaraz wyśmiane.
Ale jest to domena prostych i zazdrosnych ludzi.
POzdr.
Ale jest to domena prostych i zazdrosnych ludzi.
POzdr.
Czekam Panie Pasko na decyzje w sprawie obrazania mnie przez uzytkownika edi8!
KIEROWNIK: przecież ja specjalnie , w sposób świadomie celowo karykaturalnie przejaskrawiony pokazałem absurd takiej inicjatywy - bo gdyby było żywe zainteresowanie użytkowników , to wcale nie jest wykluczone podanie przez nich WSZYSTKICH 80 liczb...
I co wtedy?
Odpowiedź znajdziesz w moim wpisie...
I co wtedy?
Odpowiedź znajdziesz w moim wpisie...
Pytam się Panie Pasko, czy tu na tym czacie można wogóle cos robić.?
Czy będzie Pan w końcu reagował./
Czy będzie Pan w końcu reagował./
brazil - ty sam jesteś synku symbolem gamonia , bo masz móżdżek jak brazylijski orzech...co zresztą oddają twoje same tu lamerskie wpisy.
Mam pewnie 20 liczb ktore dzisiaj wylosuja z podanych liczb : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
100% GWARANCJA , ze z podanych liczb wylosuja 20 wygrywajacych liczb
100% GWARANCJA , ze z podanych liczb wylosuja 20 wygrywajacych liczb
Grom. - z tego co zdążyłem zaobserwować to Admin PASKO z byle kim nie wdaje się w rozmowy , wiec nie licz , że akurat z tobą będzie polemizował , czy ci odpowiadał.
Trzeba było po prostu dziś zrobić porządek z jednym przygłupem , bo o to się prosił rozrabiając tu od kilku dni , korzystając z zimowych ferii - ale gówniarz nadal się odszczekuje i wkrótce dojdzie do nowego nicka "obserwator00" a wiemy co symbolizuje znak "00"...na szalecie publicznym.
Trzeba było po prostu dziś zrobić porządek z jednym przygłupem , bo o to się prosił rozrabiając tu od kilku dni , korzystając z zimowych ferii - ale gówniarz nadal się odszczekuje i wkrótce dojdzie do nowego nicka "obserwator00" a wiemy co symbolizuje znak "00"...na szalecie publicznym.
Widzę, żę inaczej się nie da. Edi również na 3 dni urlop. I jednocześnie ostrzegam, że w przypadku braku zmian okres może się potem zmienić na 30 dni. Przy okazji zachęcam edi8 po powrocie do odciążenia czata na korzyść forum, gdzie może sobie założyć temat.
czaki - jaka jest sytuacja po dodaniu swoich liczb przez Doktora Kidlera?
Bo w to , że jest dynamiczna :) i że śmiało dąży do wypełnienia mojego dlań scenariusza , to chyba już nie wątpisz...
Jednym słowem był to głęboki ( jak Rów Mariański ) pomysł!
Bo w to , że jest dynamiczna :) i że śmiało dąży do wypełnienia mojego dlań scenariusza , to chyba już nie wątpisz...
Jednym słowem był to głęboki ( jak Rów Mariański ) pomysł!
Widzisz Edi8,
rozsądni ludzie z każdym rozmawiają.
Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam.
rozsądni ludzie z każdym rozmawiają.
Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam.
[cenzura]
do Pasko - możesz mi dać bana za te parę słów prawdy. Mogę w ogóle tu nie wchodzić skoro tolerujesz takiego glona jak edi8 ...
[od pasko] Żółta kartka. Proszę nie przeginać.
do Pasko - możesz mi dać bana za te parę słów prawdy. Mogę w ogóle tu nie wchodzić skoro tolerujesz takiego glona jak edi8 ...
[od pasko] Żółta kartka. Proszę nie przeginać.
a ja proponuje symulację polegającą na wytypowaniu tylko jednej liczby ML, oprócz tej która najdłużej oczekuje. Symulacja wskaże czy z tego zbioru, liczba najczęściej powtarzająca się, ma większe szanse -niż standardowe 25 %- na wylosowanie.
Szanowni kulkowicze sa tacy ludzie ktorzy kazda fajna incjatywe potrafia wypaczec do absurdu.Nasze niki sa znane i nalezymy do tej powazniejszej czesci ludzi czata.Dlatego typy i wpisy ludzi o ktorych mozna powiedziec ze nie sa na miejscu pominny byc ignorowane a sami sie wykrusza i zrozumia ze nie warto,psuc dobrej zabawy ktora moze przyniesc zyski.I typujmy dalej,moze sie zdarzyc ze bedzie tych liczb nawet 80 ale my wiemy kto osiaga dobre wyniki w losowaniach,a kto tak jak ja podaje ale przy moim pechu kazdy wie ze nie mozna tego traktowac powaznie choc i mnie sie fuksy zdarzaja.Pozostalych prosze o powage i uszanowanie incjatywy,a moze i wy skorzystacie z tego ze wyslecie typy najbardziej,trafnych typerow,i zarobicie,i przestaniecie narzekac jak to lotto was oszukuje,ale jak my chcemy oszukac to lotto to nam przeszkadzacie.Pozdrawiam.
Podskakująca wesz na grzebieniu,pędzące imadła...dobre.
Fredek Kiepski nie powstydziłby się takich dialogów.
Meritum sprawy mam gdzieś,po prostu pewnych wpisów nie czytam,ot dla mnie nie istnieją.
Fredek Kiepski nie powstydziłby się takich dialogów.
Meritum sprawy mam gdzieś,po prostu pewnych wpisów nie czytam,ot dla mnie nie istnieją.
hej mam pytanko czy mozna grac przez internet obstawiajac zaklady lotto? np. na jakis stronkach bukmacherskich??
moje dwie liczby 1-2 odnosnie argumentacji 2 typuje jako plusa mam swoja teorie iz liczba wypadajaca jako plus moze byc pewnym centrum skupiania liczb dana liczba moze oznaczac poczatek lub zakonczenie zbiorowosci liczb pewnie to zawile ale nie umiem inaczej wam opisac tego co mysle co o tym sadzicie FAJNA INICJATYWA POZDRAWIAM
Czaki to do Ciebie!
Wymyśliłeś temat to go zakończ!
Zbierz wszystkie pewniaki w jeden zestaw i podaj go tu na stronie.Jeżeli ktoś dowcipny(bez obrazy) jak TOTO podał więcej liczb uwzględnij tylko np pierwszą.Wtedy taki test zda egzamin.
Pozdrawiam
Wymyśliłeś temat to go zakończ!
Zbierz wszystkie pewniaki w jeden zestaw i podaj go tu na stronie.Jeżeli ktoś dowcipny(bez obrazy) jak TOTO podał więcej liczb uwzględnij tylko np pierwszą.Wtedy taki test zda egzamin.
Pozdrawiam
Witam.
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
wiec wspolnie wytypowalismy nastepujace liczby:
01,02,03,08,10,15,18,43,51,58,59,61,62
czekamy na uwagi badz propozycje ukladow: trojkowych itd...
01,02,03,08,10,15,18,43,51,58,59,61,62
czekamy na uwagi badz propozycje ukladow: trojkowych itd...
fiolka: za zabawę pod nickiem "maniekq a niech Cię" na forum. Pozdrawiam
FIOLKA no no tego sie nie spodziewalem.Zostawiam to bez komentarza.
I jeszcze jedno .Mowicie ze lotto oszukuje,a my co robimy,pod innymi nikami.Pozdrawiam
PASKO postapiles bardzo dobrze we wszystkich dzisiejszych swoich decyzjach,a o ktore chodzi to wiadomo ,moze to jest metoda ktora ostudzi zapedy innych.Pozdrawiam
moje propozycje;
10,43,62
15,43,61
59,1,10
3,43,61
2,58,18
15,58,62
8,59,43
1,51,61
43,59,10
poz
10,43,62
15,43,61
59,1,10
3,43,61
2,58,18
15,58,62
8,59,43
1,51,61
43,59,10
poz
"edi8"mam prosbe a masz system na 20 liczb po 5 skreslen tak by miec 100% gwaranje 3 przy trafieniu 5 z 20 liczb
'MANIEKG" mam pytanie gdzie mozna w zakladach bukmacherskich typowac zakres plusa za stawke 3,5zl
Hej FIFI grasz za kase tymi liczbami?
Wjaki sposób typujesz liczby?
Pozdr
Wjaki sposób typujesz liczby?
Pozdr
Witam moje liczby na dzisiaj ml 3,7,15,25,34,41,52,54,46,65 POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY
A to liczby na duży lotek też wylosowane przez mój program 3,9,22,23,32,33
Zapomniałem dodać że w dużym bankowo wejdzie sześć nastąpiła pomyłka ale to tylko jedna liczba
Każdy system należy dowartościować odpowiednimi liczbami. Testuję
11,12,19,20,27,33,36,45,48,62 ???
11,12,19,20,27,33,36,45,48,62 ???
No to mamy wreszcie te 43 wiec cierpliwosc zostala wynagrodzona.Pozdrawiam.
Grom. hura !!!!! twoj typ pokazal jak duzo wygrywasz . Pewnie te wczorajsze pewniaki 2 i 72 to wymysliles po losowaniu .
Tak strasznie sie ciesze ze w typowanych dwoch liczbach udalo mi sie trafic jedna liczbe 62 to jest dopiero wielki FUKS przynajmniej dla mnie.Jestem z siebie dumny,przy moim szczesciu to nie lada wyczyn.Pozdrawiam
Doktor kilder.
Tak masz racię , ja się pomyliłem 1 raz.
A ty jesteś taki Gamoniowaty,że na 37 liczb trafiłes aż 6 .
To jest dopiero sukces.
W życiu nie wygrasz nic.
Tak masz racię , ja się pomyliłem 1 raz.
A ty jesteś taki Gamoniowaty,że na 37 liczb trafiłes aż 6 .
To jest dopiero sukces.
W życiu nie wygrasz nic.
Czaki.Twój pomysł może się wydawać naiwny ale dopiero wtedy się przekonamy jaki jest jeżeli go sprawdzimy.Uważam jednak,że typem powinna być tylko JEDNA liczba i jej zgłoszenie powinniśmy poprzedzać znakiem TYP,łatwo się ją wyłowi i rzeczywiście godzina powinna być rozsądna,powiedzmy 16 pozdrawiam
Gamoniowaty to ty jestes bo podalem 80 liczb a nie 37 , najpierw odwiedz okuliste zanim sie bedziesz wypowiadal. A o moje wygrane sie nie martw wygrywam wiecej od ciebie .
Grom a jeszcze jedno 1 raz to ty sie nie pomysliles ale wygrales w lotto a tak to ciagle przegrywasz.
Dla wszystkich, których interesuje twórczość i systemy edi8, przesyłam informację, że edi obecnie działa na forum w temacie
www.forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
Pozdrawiam
www.forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
Pozdrawiam
Ellmo podaj ze 4 liczby na jutro na Multiego
Narazie mam jedną na jutro w ml. to 2 jak komuś pasuje to niech ją kreśli
DOKTORZE jak sama nazwa wskazuje powinienes leczyc a nie rozgrzebywac rany,daj spokoj,nie zawsze wychodzi to co sie zaplanuje,a ty juz zaczynasz bawic sie w tego ktory ma przerwe w czacie,wrzuc na luz taka nienawiscia nic nie osiagniemy,.Ciekawe jak by nastapilo spotkanie wszystkich czatownikow tej strony ,to dopiero byla by ustawka.Co do pomyslu obstawiania jednej liczby to dobry pomysl,i godz 16 jako ostateczna tez dobra,oraz oznakowanie liczby wskazane faktycznie czyms co pozwolilo by zlokalizowac liczbe na czacie.Pozdrawiam
I stopień 0 0.00
II stopień 100 4556.40
III stopień 5450 172.50
IV stopień 95028 16.00
II stopień 100 4556.40
III stopień 5450 172.50
IV stopień 95028 16.00
Mati nie przejmuj się pamiętaj o tym że twoje zainwestowane pieniądze w lotto idą na budowę stadionu to tak jak byś był udziałowcem
Witam jestem nowy na tym forum ale często tu zaglądam gram w fortunie i czasami w dużego w lotto i mam super tydzień w środe 4 w DL-191zl a dziś po 3dniowym polowaniu 43+koszykówka w fortunie za 50zl =460zl .Gram na cufala i systematycznie na 1 liczbe.Pozdro
Edi8 nie przejmuj się.przypomniała mi się książka"książe i żebrak",tutaj to samo-żebracy narozrabiali-książe oberwał.
Bez urazy Panie Pasko.
Bez urazy Panie Pasko.
edi napiz mi jeszcze tutaj raz ten system na 20 zakładów na trójki co pisałes dzieki a masz jaki systempewne 3 na mniej zakładów tak koło 10
albo ktos ma dobry system na 3 tak do 10 zakładów
no i tak jak przewidzialem 43 czekala 30 losowan, jednak ma sie tego czuja, dzisiaj zacynamy nowa progresje i znowu na kaske czekamy
Witam.Szanowni kulkowicze moze podam stronke na ktorej mozna znalesc wiele interesujacych statystyk,systemow,i innych danych,jak iloscP/NP itd.Oto Adres: www.lotto-centrum.com tam mozna i systemy znalesc,i statystyki na biezaco.Dodam ze jest to wszystko w jezyku polskim przejrzyscie i jasno podane.Milego dnia.Pozdrwaiam
BRAZIL a jak bys ty moj jasnowidzu okreslil termin wypadniecia liczby 41 to bylbym wdzieczny,i czekam bo nie wiem czy ja kontynulowac bo miala przerwe czy jeszcze poczekac a jak poczekac to ile.Moze znowu trafisz w termin.Pozdrawiam.
Moj typ na dzisaj to 41 i uzasadnienie jest proste brak liczby przez 26 losowania.Pozdrawiam
moj dlugi nos podpowiada ze powinna wyleciec maksymalnie do niedzieli
BRAZIL dzieki za informacje wiec uderzamy od dzis bo jak mowisz juz czas a 3 dni wiecej to tez dramatu nie bedzie,a jak by uciekla z pod noza to bylo by mi przykro.Pozdrawiam
czesc kogucik masz jakies tymy dzisaj na multi była bym wdzieczna ale nie system numery zaufam ci
ALINKA ja juz podalem swoj typ i jest to liczba 41 ,ale przestrzegam Ciebie i wszystkich ze maja do czynienia z najgorszym typerem jak zaistnial od poczatku gier liczbowych.Jezeli teraz zdecydujesz sie na moj typ,zrobisz to swiadomie,to tak jak przejscie przez czerwone swiatlo na ruchliwej ulicy,ale czasem sie udaje "przebiegnac".zycze sukcesu.Pozdrawiam
Dzieki ale ja bym chciała 6 liczb odstawic dajcie jakieś namiary ,z gory dziekuje całuski
Jak dzisiaj typujecie wynik meczu piłki ręcznej.
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
*****POLSKA - CHORWACJA*****
***** 28 - 26 *****
[juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27] [juve27]
do 20.00 pozdrawiam
do wpisu 39568
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
totomix totolotek to to samo co betgun tyle ze firma działąca na ziemi maja zmienne kursy na plusa choc często zdarza się że wszystkie mają kurs 3,5
ale niestety jest to kurs brutto rzeczywisty3,15 osobiscie polecam gre w plusa na betgun
HEj Pasko juz wiem, właśnie czytam forum i nie słusznie mnie oskarżyłeś o nicki. No ładnie TOTO = TOTO1 ale nie jestem Fiolką. Już teraz wiem dlaczego jednego dnia pokazała mi się NIETYKIETA. TO JEST BŁĄD. TOTO1 założyłem na forum bo nie mogłem założyć TOTO o to przyczyna>>
No to ładnie zostałem niesprawiedliwie zablokowany na forum. Przyznaje się raz napisałem, że Fiolka trafiła w typowaniach 7/10 ale nie dlatego, że to jestem ja. Z resztą po Ip powinieneś dojść kto jest kim. Proszę o nie ujawnianie mojego Ip bo to nie ja tu zawiniłem.