Wpisy 3 945 640 – 3 945 739
5 września 2020 22:20 → 5 września 2020 23:58, 100 wpisów
Znowu nie zaznaczyłem Plusa. Byłoby 934 zł

A jeśliby zdarzyła się kumulacja we wtorek, to maksymalnie 4mln, do których kwota i tak nie dojdzie..
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 178 262,90 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
O 14h się nie puściłem wlazlo 8/10 4/5 teraz się puściłem i 3/5 i kosz
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
dolny śląśk powiat świdnicki,te nawałnice gdy wychodziłem do sklepu akurat tyle co wyszedłem z bramy jak nagle z niebA NIE J..... w minute byłem mokry jajkbym jezoiro przeplynoła wrociłem sie do domu, ludzie spierdzielali wszyscy do domu uciekali z parkingu z przed domu z swojich samochodów WSZdeszcz tak lał ze to tak wygladało jakby ktos w ciagu jednej sekundy wylał 500 wiader wody wylał , tak waliło leciały pioruny, błyskawice strzelało niewasko, wciagu jednej sekundy zaczela sie nawalnica i w cigu minuty za oknem nie bylo widac nic na wycviagniecie reki, mgla polaczona z traba powietrzna piorunami i słychac bylo tylko łamiace sie drzewa jak zapalki, woddali i syreny strazy , policji i pogotowia i to tak trwało od godz, 13,45 do 20,50 normalnie szok, jeden ze znajomych ktory był w walbrzychu mowil mi ze tam tylko tak lekko popadało a córka mu zadzwonila ze unas jes armagedon, i prosi.ła aby ojciec szybko wracał do domu,
Mewa
mewa jak tam u ciebie spokój masz zadnych nawałnic ani trab powietrznych bo umnie ulicami morzna plywac kajakami gdzie niegdzie, siec trakcyna na koleji zerwana wszystkie pociagi stoja, na stacji nawet intersity wstrzymane
wracam z pracy patrzę na wyniki a tu cacaooo vel czekolada znaczy..wiecie sami
Utrecht to patrz zaraz nato..okey..to się ku..ku ry ku..nazywa mieć zezowate szczęście...
Miałam 70 dziesiątki ale tylko 3/5
No umnie 150 wydane 100 zwrot z całego tygodnia popłyneliśmy na 50 zeta ale ile zabawy było
Jak to mówią ...dziad zawsze będzie dziadem nie dla niego Miliony on jest stworzony tylko do orki na ugorze... taki już los dziada...
A tam Forsami jutro też jest dzień może wszystkie wpadną
biedroneczka w stałych mam zestawy jak chcesz wybieraj przebieraj mi do grudnia się nie przydadzą
arczi jak widziałeś że burza idzie to po co z domu wychodziłes przecież to strach się bać
Widziałam utrecht'coś tam jutro pewnie wybiorę pomieszam
A w NL nie grasz w żadna grę. ?
grałem lipa już niegram nieraz z maszyny biore ale efekty te same
Forsami a dlaczego jutro w Ciebie nie będzie prądu ??
No wiem że sklepy zamknięte ale ja w niedzielę idę na Orlen
Żabki są czynne też
Jutro 6 co prawda nie Grudnia ale prezencik od Mikołaja mile widziany

Ale mogą się powtórzyc te z dzisiaj
Ludzie przecież ja kukuryku..nie mieszkam w Kansas City tylko Róża dziura..
Oj żarty sobie z nas robisz już masz wysłane
Biedroneczka moge być jutro na kawie na chwile gdzieś tak o 7;00
Biedroneczka nie jest mi do żartów..poluje na kosy od długiego czasu...z przerwami..masz skana..z kosami..z 14:00 bo tyle mi starczyło.
utrecht o 7 00 w niedzielę to ja się na drugi bok przywracam
Ja też poluje na kosy tylko żeby to czasem siedem lat nie trwało bo szybciej do skarbonki uzbieram
Dobrze tylko nie o 7 00 rano utrecht
Liczyłem na więcej z tych skosów ale jutro na 14 może profil będzie lepszy
Podzielił bym się wygraną ale w lotto maszyna 0/6 nie ma czym dzielić
tomi sposoby rózne są dobre tylko to tak raz chodzi raz niechodzi większość niechodzi
No Ok namnie czas wszystkim życzę wygranych dobrej spokojnej nocy bez nawałnic ,jutro mnie nie będzie tu na stronce zajrze dopiero w poniedziałek po pracy trzymajta się
utrecht'szczęśliwej podróży i bezpiecznej'
Dzisiaj znów same drobne
Nic większego nie idzie
artur123 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.