Wpisy 3 945 678 – 3 945 777
5 września 2020 22:40 → 6 września 2020 07:53, 100 wpisów
biedroneczka w stałych mam zestawy jak chcesz wybieraj przebieraj mi do grudnia się nie przydadzą
arczi jak widziałeś że burza idzie to po co z domu wychodziłes przecież to strach się bać
Widziałam utrecht'coś tam jutro pewnie wybiorę pomieszam
A w NL nie grasz w żadna grę. ?
grałem lipa już niegram nieraz z maszyny biore ale efekty te same
Forsami a dlaczego jutro w Ciebie nie będzie prądu ??
No wiem że sklepy zamknięte ale ja w niedzielę idę na Orlen
Żabki są czynne też
Jutro 6 co prawda nie Grudnia ale prezencik od Mikołaja mile widziany

Ale mogą się powtórzyc te z dzisiaj
Ludzie przecież ja kukuryku..nie mieszkam w Kansas City tylko Róża dziura..
Oj żarty sobie z nas robisz już masz wysłane
Biedroneczka moge być jutro na kawie na chwile gdzieś tak o 7;00
Biedroneczka nie jest mi do żartów..poluje na kosy od długiego czasu...z przerwami..masz skana..z kosami..z 14:00 bo tyle mi starczyło.
utrecht o 7 00 w niedzielę to ja się na drugi bok przywracam
Ja też poluje na kosy tylko żeby to czasem siedem lat nie trwało bo szybciej do skarbonki uzbieram
Dobrze tylko nie o 7 00 rano utrecht
Liczyłem na więcej z tych skosów ale jutro na 14 może profil będzie lepszy
Podzielił bym się wygraną ale w lotto maszyna 0/6 nie ma czym dzielić
tomi sposoby rózne są dobre tylko to tak raz chodzi raz niechodzi większość niechodzi
No Ok namnie czas wszystkim życzę wygranych dobrej spokojnej nocy bez nawałnic ,jutro mnie nie będzie tu na stronce zajrze dopiero w poniedziałek po pracy trzymajta się
utrecht'szczęśliwej podróży i bezpiecznej'
Dzisiaj znów same drobne
Nic większego nie idzie
artur123 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
idę coś skreślić , zamiast na tacę puszczę multi , niedziele lubią powtórki
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Eugeniusz521 - 118 wpisów
- Mewa - 58 wpisów
- waldus - 50 wpisów
- tomi77 - 43 wpisów
- Gosia__77 - 39 wpisów
- mw29121986 - 34 wpisów
- RT1 - 31 wpisów
- utrecht - 31 wpisów
- Biedroneczka1977 - 31 wpisów
- Wojtt - 26 wpisów
- TrenerPersonalny - 25 wpisów
- dotam - 23 wpisów
- zgrywus - 19 wpisów
- Robal_36 - 18 wpisów
- 191979 - 16 wpisów
- emerytka 46 - 16 wpisów
- Forsami - 16 wpisów
- zbigniew g - 13 wpisów
- TeoS - 13 wpisów
- kedzior13 - 12 wpisów
- JajicaInKetchup - 12 wpisów
- arczibalik73 - 10 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 9 wpisów
- lewy - 9 wpisów
- Angierski - 8 wpisów
- johno - 8 wpisów
- Andreas3864 - 7 wpisów
- megamocny - 7 wpisów
- sony71 - 7 wpisów
- artur123 - 6 wpisów
3 945 679. Biedroneczka1977 gdy ja wychodziłem z domu do sklepu doszedłem tylko do swojej bramy zeby ja zamknac po mało drzwi od bramy niewyrwało wyszedłem tylko brame zamknać , bo zanim miałem wyjsc z domu podszedłem do okna popatrzyc jak jest na dworze w ciagu niespełna 2 minnut gdy podszedłem do okna zrobilo sie nagle ciemno, i zaczeła sie nawałnica, i poleciałem szybko zamknac brame, bo mieszkam na dole , a moicyh 14 rodzin mieszkajacych w klatce maja głeboko wywalone co sie dzieje w bramie zawsze zostawiaja brame otwarta na rozcierz maja w dupie zamykanie drzwi, a ja mam brame na wprost swoich drzwi i tylko wyskoczyłem zeby zamknac brame noga podniosłem nóżke zeby przyciagnac brame do siebie to juz w bramie bylo okolo 20cm wody a drzw mało z bloku z zawiasów niewyrwało jakk blok liczy 5 bram, wszystkie byly zamknieto oprócz mojej bramy, bo umnie nie mieszkaja w klatce schodowej ludzie tylko bydło , , które nieumi za soba zamknac drzwi,poprostu niewiem rece z gówmna maja czy jak,tu co róz sa wojny o to, inteligentna osoba wchodzac do klatki schodowej zamyka za soba drzwi, bydlo i barany zostawiaja otwarte
jutro zapewne bedab szli do koscioła co niektórzy to proponuje im nieubierać bucików niedzielnych tylko płetwy bo moga sie im lepiej przydać, ja niewiem jak wychodzac i wchodzac do domu nie myslą co niemaja mózgu, a jak sie im zwraca uwage ze dzrzw niezamykaja to mowia jak nie prtzeciewrz zamykam drzwi, wiec soie pytam jak zamykasz jak ja widze przez judasza że nie zamykasz, powiedziałem im tu kiedys ze zamontuje sobie na d drzwiami kamere i bede ich nagrywał, a potem jak niezamknie drzwi za soba to dostanie w łeb i to tak ze mózg mu wróci na miejsce, ludzie sa złosliwi,nierozumieja ze drzwi sa poto aby je zamykać
a jak im cos zginie np. to wtedy jest lament, ze ktos im ukradł np. rower z piwnicy bo piwnicy też niezamykaja bo po co?
kiedyś widziałem jak 2 mlodzieniaszków wynosiło obok z bramy rower, kolo wieczora akurat szedłem na śmietnik, no ale cóz mnie to obchodzi niezamkneli bramy to maja to co maja, na drugi dzień spotkał mnie sasiad i mowi ze mu rower ktos podprowadził, powiedziałem widziałem to ale niewiedziałem ze to jego rower był a zapytałem a gdzie go postawiłes a on mi ze w korytażu,a pytam a drzw do korytarza zamknołes na noc a on mi ze nie ja mu nato to widzisz sam, udostepniłes złodziejom okazje, gdyby zamknoł rower by mial nie zamkną rowera niema
ja zas gdybym wiedział ze to jego jest rower to moze bym odpowiednio i zareagował, ale ja pomyslałem ze moze te 2 łepki przyjechali na tym rowerze i teraz go niosa a potem usiedli i nim pojechali, a to byli złodzieje, ale tak to jest jak ktoś niemysli głowa
kiedyś widziałem jak 2 mlodzieniaszków wynosiło obok z bramy rower, kolo wieczora akurat szedłem na śmietnik, no ale cóz mnie to obchodzi niezamkneli bramy to maja to co maja, na drugi dzień spotkał mnie sasiad i mowi ze mu rower ktos podprowadził, powiedziałem widziałem to ale niewiedziałem ze to jego rower był a zapytałem a gdzie go postawiłes a on mi ze w korytażu,a pytam a drzw do korytarza zamknołes na noc a on mi ze nie ja mu nato to widzisz sam, udostepniłes złodziejom okazje, gdyby zamknoł rower by mial nie zamkną rowera niema
ja zas gdybym wiedział ze to jego jest rower to moze bym odpowiednio i zareagował, ale ja pomyslałem ze moze te 2 łepki przyjechali na tym rowerze i teraz go niosa a potem usiedli i nim pojechali, a to byli złodzieje, ale tak to jest jak ktoś niemysli głowa
To co ten Artur miał i ile wygrał,bo na tych skanach słabo widaćale brawa
A mówiłem tyle,Gienek tyle nie pisz,bo kto dużo pisze ten wylatuje,tak jak Seba,ale brawa za pierwsze miejsce,chociaż okupione banem
Przyjrzałem się w powiększeniu i wychodzi na to,że Artur trafił jako jedyny w Polsce 6/6,bo jest 8 trafień,a Artur grał stawką 8 i trafił z plusem,4300 za 1-dną szóstkę razy 8,no to się chłopak obłowił,szkoda,że nie grał stawką 10,bo by było jeszcze więcej,na autko będzie miał,a może będzie grał za tą kasę o wyższą wygraną?daj mu Boże,wielkie brawa,chociaż jeden tu trafił większą kwotę na Multipasko
Jako jedyny trafił 6/6 z plusem,bo szóstek ogólnie jest więcej
Gosiao jakich drzwiach piszesz,ja mam otwarte,bo kot lubi łazić po korytarzu
3.00 się obudziłam i napisałam dwa losowania
z 14.00
7 22 40 41 69
z 21.50
11 16 35 36 42 47 50 51 59 64 67 68 70
z 14.00
7 22 40 41 69
z 21.50
11 16 35 36 42 47 50 51 59 64 67 68 70
ja jeszcze nawet nie pomyślałem o liczbach,nawet nie wiem jakie wybiorę
ja to robię na MULTIPAIRS,ale jakoś słabo to wychodzi,trzeba znależć dobry sposób
Artur123
Witam wszystkich
Jak zobaczylam ile wygrał Artur to zasnąć nie mogłam , ale miał farta tak wytypować i nic wcześniej na czacie nie pisał , dla Artura
sony dla Ciebie też