Wpisy 3 945 740 – 3 945 839
6 września 2020 00:00 → 6 września 2020 09:46, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Eugeniusz521 - 118 wpisów
- Mewa - 58 wpisów
- waldus - 50 wpisów
- tomi77 - 43 wpisów
- Gosia__77 - 39 wpisów
- mw29121986 - 34 wpisów
- RT1 - 31 wpisów
- utrecht - 31 wpisów
- Biedroneczka1977 - 31 wpisów
- Wojtt - 26 wpisów
- TrenerPersonalny - 25 wpisów
- dotam - 23 wpisów
- zgrywus - 19 wpisów
- Robal_36 - 18 wpisów
- 191979 - 16 wpisów
- emerytka 46 - 16 wpisów
- Forsami - 16 wpisów
- zbigniew g - 13 wpisów
- TeoS - 13 wpisów
- kedzior13 - 12 wpisów
- JajicaInKetchup - 12 wpisów
- arczibalik73 - 10 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 9 wpisów
- lewy - 9 wpisów
- Angierski - 8 wpisów
- johno - 8 wpisów
- Andreas3864 - 7 wpisów
- megamocny - 7 wpisów
- sony71 - 7 wpisów
- artur123 - 6 wpisów
3 945 679. Biedroneczka1977 gdy ja wychodziłem z domu do sklepu doszedłem tylko do swojej bramy zeby ja zamknac po mało drzwi od bramy niewyrwało wyszedłem tylko brame zamknać , bo zanim miałem wyjsc z domu podszedłem do okna popatrzyc jak jest na dworze w ciagu niespełna 2 minnut gdy podszedłem do okna zrobilo sie nagle ciemno, i zaczeła sie nawałnica, i poleciałem szybko zamknac brame, bo mieszkam na dole , a moicyh 14 rodzin mieszkajacych w klatce maja głeboko wywalone co sie dzieje w bramie zawsze zostawiaja brame otwarta na rozcierz maja w dupie zamykanie drzwi, a ja mam brame na wprost swoich drzwi i tylko wyskoczyłem zeby zamknac brame noga podniosłem nóżke zeby przyciagnac brame do siebie to juz w bramie bylo okolo 20cm wody a drzw mało z bloku z zawiasów niewyrwało jakk blok liczy 5 bram, wszystkie byly zamknieto oprócz mojej bramy, bo umnie nie mieszkaja w klatce schodowej ludzie tylko bydło , , które nieumi za soba zamknac drzwi,poprostu niewiem rece z gówmna maja czy jak,tu co róz sa wojny o to, inteligentna osoba wchodzac do klatki schodowej zamyka za soba drzwi, bydlo i barany zostawiaja otwarte
jutro zapewne bedab szli do koscioła co niektórzy to proponuje im nieubierać bucików niedzielnych tylko płetwy bo moga sie im lepiej przydać, ja niewiem jak wychodzac i wchodzac do domu nie myslą co niemaja mózgu, a jak sie im zwraca uwage ze dzrzw niezamykaja to mowia jak nie prtzeciewrz zamykam drzwi, wiec soie pytam jak zamykasz jak ja widze przez judasza że nie zamykasz, powiedziałem im tu kiedys ze zamontuje sobie na d drzwiami kamere i bede ich nagrywał, a potem jak niezamknie drzwi za soba to dostanie w łeb i to tak ze mózg mu wróci na miejsce, ludzie sa złosliwi,nierozumieja ze drzwi sa poto aby je zamykać
a jak im cos zginie np. to wtedy jest lament, ze ktos im ukradł np. rower z piwnicy bo piwnicy też niezamykaja bo po co?
kiedyś widziałem jak 2 mlodzieniaszków wynosiło obok z bramy rower, kolo wieczora akurat szedłem na śmietnik, no ale cóz mnie to obchodzi niezamkneli bramy to maja to co maja, na drugi dzień spotkał mnie sasiad i mowi ze mu rower ktos podprowadził, powiedziałem widziałem to ale niewiedziałem ze to jego rower był a zapytałem a gdzie go postawiłes a on mi ze w korytażu,a pytam a drzw do korytarza zamknołes na noc a on mi ze nie ja mu nato to widzisz sam, udostepniłes złodziejom okazje, gdyby zamknoł rower by mial nie zamkną rowera niema
ja zas gdybym wiedział ze to jego jest rower to moze bym odpowiednio i zareagował, ale ja pomyslałem ze moze te 2 łepki przyjechali na tym rowerze i teraz go niosa a potem usiedli i nim pojechali, a to byli złodzieje, ale tak to jest jak ktoś niemysli głowa
kiedyś widziałem jak 2 mlodzieniaszków wynosiło obok z bramy rower, kolo wieczora akurat szedłem na śmietnik, no ale cóz mnie to obchodzi niezamkneli bramy to maja to co maja, na drugi dzień spotkał mnie sasiad i mowi ze mu rower ktos podprowadził, powiedziałem widziałem to ale niewiedziałem ze to jego rower był a zapytałem a gdzie go postawiłes a on mi ze w korytażu,a pytam a drzw do korytarza zamknołes na noc a on mi ze nie ja mu nato to widzisz sam, udostepniłes złodziejom okazje, gdyby zamknoł rower by mial nie zamkną rowera niema
ja zas gdybym wiedział ze to jego jest rower to moze bym odpowiednio i zareagował, ale ja pomyslałem ze moze te 2 łepki przyjechali na tym rowerze i teraz go niosa a potem usiedli i nim pojechali, a to byli złodzieje, ale tak to jest jak ktoś niemysli głowa
To co ten Artur miał i ile wygrał,bo na tych skanach słabo widaćale brawa
A mówiłem tyle,Gienek tyle nie pisz,bo kto dużo pisze ten wylatuje,tak jak Seba,ale brawa za pierwsze miejsce,chociaż okupione banem
Przyjrzałem się w powiększeniu i wychodzi na to,że Artur trafił jako jedyny w Polsce 6/6,bo jest 8 trafień,a Artur grał stawką 8 i trafił z plusem,4300 za 1-dną szóstkę razy 8,no to się chłopak obłowił,szkoda,że nie grał stawką 10,bo by było jeszcze więcej,na autko będzie miał,a może będzie grał za tą kasę o wyższą wygraną?daj mu Boże,wielkie brawa,chociaż jeden tu trafił większą kwotę na Multipasko
Jako jedyny trafił 6/6 z plusem,bo szóstek ogólnie jest więcej
Gosiao jakich drzwiach piszesz,ja mam otwarte,bo kot lubi łazić po korytarzu
3.00 się obudziłam i napisałam dwa losowania
z 14.00
7 22 40 41 69
z 21.50
11 16 35 36 42 47 50 51 59 64 67 68 70
z 14.00
7 22 40 41 69
z 21.50
11 16 35 36 42 47 50 51 59 64 67 68 70
ja jeszcze nawet nie pomyślałem o liczbach,nawet nie wiem jakie wybiorę
ja to robię na MULTIPAIRS,ale jakoś słabo to wychodzi,trzeba znależć dobry sposób
Artur123
Witam wszystkich
Jak zobaczylam ile wygrał Artur to zasnąć nie mogłam , ale miał farta tak wytypować i nic wcześniej na czacie nie pisał , dla Artura
sony dla Ciebie też
Dziękuję za
Mewa
Sony 1 pytanie czy korzystasz z mapek na tej stronie czy typujesz na slepo
Zbigniew
A widzisz A ja spać nie mogłam i czytałam , już mi się śniły liczby w nocy z tego wszystkiego ale nic nie pamiętam
arczi coś pisał o bramie .. Nie wiedziałam że w bloku są bramy , u mnie tylko drzwi wejściowe
Mewa mogą być , też fajnie miałeś 8/10 szkoda że ma sucho
Biedronka
Ogólnie lubię wszystkie siódemki i siedemdziesiąt ale Ts mi ich nie chce losowac
Muszę wejść w te statystyki zamiast siedzieć i pisać , a ten Artur to kiedyś bywal na czacie ?
Oki mewa
A co do tej 8/10 ts czasem ma swoje luczby losuje je za 1 razem lub 3 z nich a pozostałe w następnym losowaniu 19,27,42,48 np do nich jeszcze 5 nalezy jest tez 03,06...34,37,42 do nich 4 liczby ciekawe czy w najbliższym czasie będą
Trzeba obserwować
Ide pobawić się w keno i szybkie no i mam zamiar w pt zagrać ejacka podumam nad liczbami zlukam forum
Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mnie na liście wygranych w Keno ? Parę razy miałem trafione liczby i nie było mnie na liście ? Dzięki
42 52
Trafiłeś za mało by być na liście
Waldek
Powtorki : 13,22,27,33,38,45,56,61,63,66,72,79
20 liczb na 14h podzielone na 4 zaklady po 5 liczb
07,23,39,41,54
58,66,72,77,80
67,76,34,37,43
26,29,32,13,38
20 liczb na 14h podzielone na 4 zaklady po 5 liczb
07,23,39,41,54
58,66,72,77,80
67,76,34,37,43
26,29,32,13,38

Mewa
TeoS
TeoS
TeoS
Najpierw
Najpierw
po losowaniu
Bardzo prawdopodobne,że tak będzie.
Yogazz: aby pojawić się na liście wygranych, wygrana musi przewyższać koszt ... czyli jeśli koszt gry masz 100 zł, a wygrasz 2 zł, to mimo, że masz wygraną, to nie pojawisz się na liście.
Tarasik stolik fotelik i ona whyski popołudniowa coraz bardziej podobaja mi się na dziś ze wskazaniem na 14h te liczby 07,02,72,77,27,67,76,34,37
natomiast na czacie pojawiają się informacje o wygranych, które wynoszą minimum 50 razy koszt zakładów
na sucho typy na dzis ciekawe co mi wyjdzie
Hiszpania-Ukraina x
Szwajcaria-Niemcy x
Walia-Bułgaria 1
Irlandia-Finlandia x
Węgry-Rosja 2
Serbia-Turcja x
Słowenia-Mołdawia 1
Kosowo-Grecja x
Andora-Wyspy Owcze 2
Malta-Łotwa x
Hiszpania-Ukraina x
Szwajcaria-Niemcy x
Walia-Bułgaria 1
Irlandia-Finlandia x
Węgry-Rosja 2
Serbia-Turcja x
Słowenia-Mołdawia 1
Kosowo-Grecja x
Andora-Wyspy Owcze 2
Malta-Łotwa x
4/10 poprawnych.
Witam wszystkich
Wedrus czy dzisiaj może wejda 46 48 49 71 74 76 77 ?ładnie proszę o sprawdzenie
ptaszkuza 2 złote do wygrania 36 tys po odjęciu podatkumoże to jest Twój szczęśliwy dzień
Zaraz... sprawdzę zestaw.
Witam wszystkich
wczoraj z tego systemu wylosowano5/6
Jest zapisany u mnie w kg
45,71,72,73,74,80__
wczoraj z tego systemu wylosowano5/6
Jest zapisany u mnie w kg
45,71,72,73,74,80__
ts nie daje wygrać bo podatku szkoda mu oddać z naszej wygranej na
. ... 829.
1-3/7.
Nie patrzcie na sprawdzenia, zawsze wysyłajcie swoje zestawy.
1-3/7.
Nie patrzcie na sprawdzenia, zawsze wysyłajcie swoje zestawy.