Waldus Ale oco chodzi dopiero wszedłem
A skąd miał wiedzieć nosił woreczek mógł nosić teczkę
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 24 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 12 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 67 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 98 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 49 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 45 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 86 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 97 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 25 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 46 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Po za tym co to za różnica i tak nie ma pracy
Myvictory chyba dobrze piszesz bo Statysta zaczął by dopytywać co ma trzymać w rękach dzide pike czy oszczep i oczywiście stara gadka nie nie nie nie nie ma pracy
Gdzie się nie rozglodniesz brak pracy lub wyzysk za samo pójście do pracy i się przebranie powinno płacić 3 tys później rozmowa co dalej
Później do bufetu i seta seta i golonka
Trzeba rano wstać samo wyjście do pracy to wielki stres przecież to nie tak ma wyglądać
Ja będę udawał posąg przecież ludzie za to płacą

Tylko nic z tego nie będzie ja nie mam takie wielkie uszy nie nie nie ma pracy
jestem za tym aby wszyscy wyszli z tych blaszanych pudełek siedli na rower i zaczeli coś robić dla siebie, iczyli jazda rowerem na świezym powietrzu, a nie tylko wozenie dupy w pudłach
Niech chandelek zastąpi Ci szpadelek
Tak Arczi za dużo aut ludzi nie ma na chodnikach
Może podatek duży od posiadania auto wybił by im siedzenie w autach
Arczi a czy Ty masz rower czy też może nie nie nie nie nie nie...
Teraz chyba wprowadzili podatek od deszczu 1300 nie wiem jak to będziemy płacić to prawda
Gdzie mogę kupić Paysafecard ?
Dawniej byl podatek od okien
Podpowiedzcie mi, bardzo ważne.
Niech wszystko opodatkują wyjdziemy i będziemy zyc w naturze na polu jak zwierzęta
Nic obowiązki wzywają łóżko poduszka
wszystko do tego dąży a ten wirus to napewno jakiś przewrót
3 935 962. Forsami ja nieposiadam samochodu, chociarz nieraz marzyłem o samochodzie własnym, ale nie mam prawka i nierobie tylko dlatego ze nie moge jezdzić autem, wole rower,pytasz czy mam rower tak mam 3 rowery jeden do odrestaurowania, w tym, 2 górale i 4 rower stacjonarny w domu,tak co by koondycji nie stracić
Też coś może być, że ten wirus tak zrobili dla zmyłki, ale zachorowania jednak są, dla osłabienia gospodarek. A na stacji nie ma.
Nara Idę nadać,te same liczby co o 14-ej
moim zdaniem przy kazdej ulicy, drodze powinna być sieżka rowerowa, po której powinnni sie poruszać roweżyści, nie zeby jezdzili po chodnikach, to samo kierowcy powini sie poruszac wyłacznie po ulicy a nie sciezkach rowerowych a tak czesto niejest, wszyscy powini zachować ostroznosc i poruszać sie tylko po wyznaczonych dla nich miejscach nie inaczej wtedy bedzie bardziej bezpiecznie
Krzysztofc poszukaj może coś otwarte będzie
a nie ze jade rowerem po ulicy i zjezdzam na pobocze jade poboczem gdzie bo niema śćiezki rowerowej a kołomnie leci rozpedzony TIR i chwila moment robi taki podmuch ze ja z pobocza ląduje w rowie, kierowcy tirów niestety tez niezachowuja sie tak jak powini do znaków oni uwazaja sie za nakmadrzejszych ci co sa nirzej nie sa wazni
używają programu srologicznego i wygrywajom
gerdi076 typował(a) za
40 zł w
Keno na losowanie nr
929970 i trafił(a)
2500 zł
Ciekawe ile tym razem ma przelać
Premier Holandii jeździ do pracy rowerem a u nas wille szeregowego posla ochrania mnóstwo go*ryli
Koszt 1,8 miliona na miesiąc na koszt podatnika .
Czy może' mi ktoś wyjaśnic jak to jest że kilka razy z rzędu w keno wygrywa ta sama osoba lub jedna ale ma dwa nicki . ? W realu jednak nie gra bo nie widzę żeby pisała i się tym chwalila cuda na kiju normalnie
rozważania ośmiolatka
Biedroneczka, a kto to tak trafia ?
emerytka . gerdi76 lub erynia
aha, no to policz 929970-929831=169
169×40=6760, 169×30=5070
2500+2500=5000
czyli, jak nie patrzeć, plecy są tam gdzie zazwyczaj, nooooo chyba, że się jest U.......
A teraz rozumiem dziękuję że wyczerpującą informację
Dodam, że Emi nie ukrywa, że typuje wirtualnie, dla zabawy, kilkanaście razy to widziałem, a z ulungami noo, z nimi, to jest trochę inaczej
Mam z online 2x10
3,6,10,12,14,17,18,19,22,30,37,40,45,56,75
15 liczb na 2 zakłady.
Ci, którzy zamierzają grać, proponuję wyeliminować te liczby. Znając życie, wpadnie jedna albo żadna.
Za wczoraj wygrana 50.zł dla Totalizatora .Gratulacje.
3 935 984. Biedroneczka1977 ja jestem ciekawy czy tez tak trafia w realu jak tu na stronce w te keno? moze idzie wczesnie rano do kolektury i wysyła odrazu swoje typy liczb na wszystkie losowania w keno, a nastepnego dnia odbiera wygrane wszystkie i ponownie je wysyła te liczby
i jak to mówia kasa robi kase
Mam tę zaletę, że potrafię sobie radzić z R_36Ulungami.
Jeszcze mam zakłady w grze do jutra do 14:00 a w 600 jeszcze o 18,19,20 i 23:00
Teraz ponad 400 000 ludzi gra online i niebiega do kolrktur.
W szybkie 600 ładna premia jest do wzięcia na ta chwilę ale ja jeszcze w ta grę więcej jak 2 zł nie wygrałam
Nie biega do kolektur , sorry za literówki .
Biedronko ,bo trzeba grać o odpowiednich godzinach .Jeśli chodzi o chybiki online w 600 są o niebo pewniejsze niż inne gry .
Nie arczi z tego co wiem to ta osoba gra tylko wirtualnie
Przez apke nie mogę dzisiaj grać ,coś szwankuje , podaje wyniki z 2016 r.a liczby na lotto były nawet 62 i 64 .Coś tu nie tak .
Ratownik wiem wiem czasem próbowałam w keno to akurat miałam parę razy 250 zł i raz jeden jedyny 500 w swoje imieniny w tamtym roku ale to już miałam farta wtedy
Online nie gram bo za dużo danych chcą żeby podać
Biedronko , ja lubię grać w takie dni jak
2,4,5,10,13,20,30,31
Mam kolekture czynna w Zabce trzy minuty żeby pójść , ale teraz zagralam z portfela od Pasko na 20 losowań zobaczę co wpadnie
No i na 1.11 to stale wpadają mi czwórki w Lotto na chybiki .
Miałam tak kiedyś że 15 i 16 wygrywalam a teraz mi to uciekło
Do Keno wpisuj chybiki online z multi .
Biedronko ,ucieklo bo rok się zmienił , dni się przesunęły do tyłu lub do przodu na 17 - 18 lub na 13-14
Kiedyś często czytałam to forum keno chyba też było tam Dużo dobrych rad i o której godzinie grać i tak dalej
No a jak dzisiaj 23 to już tylko mini mini zostało
Tak , pamiętam kto pisał .
W multi warto grać na kilka minut przed zamknięciem terminalu z liczb wylosowanych z....
Typowania a gry w realu to dwie różne sprawy .
Ratownikna ile losowań można wysłać chybił trafił mini?
Ja wysyłam nawet na 10 losowań.
Dziś chyba pójdę po 21 dopiero wysłać coś z Multi jak mi się będzie chciało a jutro mam plan w drodze do pracy wysłać keno już zrobiłam rozeznanie jakie wpadają koło 7 do 7 30 rano
bo chciałem wysłac na 12 i powiedziała mi że tylko na 10
Szwagier zagrał 1 zakladem na 10 losowań i już w pierwszym miał 4 , prawie 1500 zł , i to nie raz .
Na zagraj ponownie trójki czasem wpadają w mini ale tylko trójki
W Keno najczęściej gram po północy na 10 losowań.Zaklady aktywuje tuż przed pierwszym losowaniem , a w MM dobrze jest grać po 21:00.Jesli grasz na 5 liczb to przepisać chybiki z mini lub lotto.
Jeśli jest pechowa kolektura , w której nie padały wygrane na chybil trafił , zmienić ja .
Dzisiaj atakujemy końcówki z dwóch przedziałów , oba parzyste .
Ta co mam koło domu to miałam 5/5 12 czerwca jak była promocja 1400 zł wpadło i tak często tam chodzę albo w drodze do pracy to na Orlen jutro od samego rana zawitam
Na Orlenie dobrze jest kupić zdrapkę , ale nie ta, która Ci podaje sprzedawca .Zawsze wybieraj sama .
Kiedyś zagralem na chybika w Żabce .140 kg babka zrobiła sobie przerwę .Czekałem pół godziny .Warto bylo .Wpadła czwórka.
Czasem na 1 zakład częściej padnie wygrana niz na 10.
Mini i multi 7 liczb z maszyny.. A co tamjutro nie gram
Jak na pasc to na jeden padnie... Więcej nie warto wysylac
Dodano losowanie nr 930 000 Keno No Właśnie z tymi zdrapkami to jest różnie nie zawsze pozwolą wybrać
Muszę przedłużyć umowę i wziąć nowego smartfona bo ten ma dwa lata i coraz częściej się zawiesza
Myślę że fajnie pi sztuce mini i multi wysłać... 4 zł to 1/3 paczki fajek
Ja papierosów nie palę ten nałóg jest mi obcy
G2 mini lg kilka lat... Gniotsa nie lamiotsa 2400 ma bateria.. Szybko się ładuje... Katuje go i nadal działa.. Choć jadę też z taba Huawei med pad t5
Kolejny tydzień 4 strzały mini.. Po sztuce dni obojętne i multi 7 liczb