Wpisy 3 935 844 – 3 935 943
23 sierpnia 2020 14:31 → 23 sierpnia 2020 15:27, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 935 830. johnodokładnie tak jak piszesz to jest prawda jesli masz trafić to trafisz i niewazne czy to bedzie na stawce wyzej czy nie
3 935 808. zgrywus spokojnie nie strace wontku, jesli mam cós napisać to to pisze tylko musze to podzielić na kilka takich krótkich wypowiedzi bo, jest blokada na iloś słow w danej wypowiedzi
Nawet pkt nie ma... Oj nie gram nic w realu...
Niedziela nie mój dzien
Niedziela nie mój dzien
Tak tak Arczi jeszcze jeden głupi nawyk kierowców piszczą na innych że jedzie wolno a przecież tak znaki pokazują w mieście 30 to 30 oni oczywiście szybciej 50 np. już puszczenie żeby ten sprzoydu szybko ruszał i tak autem szybciej niż piechota a ludziom nie wystarczy zabierać prawka auto na złom
Zasiać lasy trawy po co tyle ulic asfaltu co śmierdzi jazdy tyłek do auta co nie którzy już się zlewają z autem nigdzie już nóżkami nie pójdzie
52,58,59,12,14,16,24,25,28 nie dziękujcie... Na sucho kto chce może grac
Więcej furmanek koni chce kupa konia brakuje tego wszyscy auta ą ę ą Ę w mówię mowie
Ale też rowerzyści.. No kurka jedzie bsba mi pod zderzak... Fakt że nie prawka ale przecież na necie może trochę przepisów poznać i znaki sobie ściągnąć... Zamiast starych majtek
To prawda rowerzyści też niech uważają idę droga dzwonię dzwonkiem bym się z chodnika usuwał co to jest jak żyć w tym kraju jak to nie dostać nerwicy
Ale co się dzieje na przejazdach.. U mnie koszmar... Wyprzedził mnie gość na samym przejeździe śmiejąc się w ryj i lukając w tela
Jakie spanie młody człowiek myśl jak zarobić szmal a nie spanie
Piechota ludzi nie widać porobili chodniki nikt nie chodzi wycofać z obiegu auta koniec tego
Nie ma wygranej i nie będzie zwykłemu Kowalskiemu nie dadzą zrozum to w końcu głowa do podłogi i kołchoz
Więcej goryli ulicami chce widzieć a nie te auta co to ma być
Ludziom wydaje się że będą żyć wiecznie a robaki w ziemi na nas czekają z kurzu powstałeś w kurz się obrócisz
Ale mój muszę sobie kupić kawał działki i postawie taki wig wam
Dokładnie sadzawka woda z roślin tak ma się żyć i tak będzie konfiskata majątków przez ten rząd zabierać nie cackac się
Robal można mieć caly pakiet w komplecie mieszkać przy rzece będzie prund i woda i pralka umywalka zmywarka prysznic wanna
Ale to nic nie da ludzie i tak będą się zabijać o majątki jeden przeciw drugiemu taka natura ludzka
Myvictory to jak to radzisz mam niegrać w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto 5 Milionów bo Stary Kotlet powiadał marność nad marność to wszystko jest marność nad marność...
Kilkanaście lat temu mogłem jechać i jedną rzecz zostawić dzisiaj bym był Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Wystarczy że na jedzony jesteś i przy odziany kup se hulajnogę szczególnie różowa i graj w budce różowej świat w różowych okularach
Tylko prawda nas wyzwoli z pęta zakłamania dziś niedziela to można tak pisać
Nie ma wygranej i nie będzie szkoda kaski lepiej kupić se świerze skarpetki
Wróciłem z pracy z pierwszej zmiany i tak myślę jak nie NIE nie nie nie ma pracy..to gdzie ja ku..ku ryku byłem
Łoto chodzi że nie da się wygrać nie ma nic pracy łubianek wygranej nie ma normalnej egzystencji kotlet miał rację
Cześć. Gdzie mogę kupić Paysafecard dziś
Lewiatan otwarty ? Bo bardzo potrzebuje.
Myvictory jednego w życiu żałuje żem się nie urodził z dwoma lewymi rękami to wtedy bym chodził po wiesi i tak szfargotoł nie nie nie nie ma pracy
Kto gdzie mogę kupić ?
A to co to a mówili że wyginęły i wierz we wszystko co ci telewizja powie
jest praca udawać Siuxa albo Apacza Apacze apacze apacze a pracy nie nie nie nie nie widzeale nie ma pracy przecież co ty piszesz ale to się trzeba przebrać a to stać na dworze lub w polu nie nieb absolutnie nie nie nie ma pracy
Po co ludzie zmuszają do pracy przecież się wykończą co oni robią

mam już dom i święty spokój