Wpisy 3 936 044 – 3 936 143
23 sierpnia 2020 18:19 → 23 sierpnia 2020 19:40, 100 wpisów
Czesc Wszystkim
dwieskarpety
Ostatni dzien relaksiku i wypoczynku w pieknym Zakopanym wiec wysle sobie na 8 kreslone 1 8 13 15 21 47 55 68 czy z plusem i na stawke jeszcze sie zastanowie
dzisiaj zmieniłem swój zestaw do mini, zobaczymy czy się coś poprawi
Byłem na cmentarzu... Ludzi kilkunastuzywych
A niedaleko staw z rybami... Ludzi kilkudziesieciu
A niedaleko staw z rybami... Ludzi kilkudziesieciu
Biedroneczka1977
Wyjaśniam sprawę.
Mam 3 nicki-emerytka46,gerdi076 i od niedawna erynia.Emerytka46 do typowania i pisania na czacie.Dwa pozostałe raczej tylko do typowania.Może się zdarzyć,że zapomnę się wylogować,wtedy też (niestety)pojawiają się na czacie.
Mam dwa zestawy 5/5 i nimi typuję.Jak emerytce i gerdi kończą się fundusze,wtedy ratuje erynia.
Naturalnie wszystko na sucho,za Paskowe pieniądze.
W realu nie gram w keno(czasami tak,ale rzadko)
A,że te dwa zestawy5/5 często wpadają,to już nie moja wina.
Wyjaśniam sprawę.
Mam 3 nicki-emerytka46,gerdi076 i od niedawna erynia.Emerytka46 do typowania i pisania na czacie.Dwa pozostałe raczej tylko do typowania.Może się zdarzyć,że zapomnę się wylogować,wtedy też (niestety)pojawiają się na czacie.
Mam dwa zestawy 5/5 i nimi typuję.Jak emerytce i gerdi kończą się fundusze,wtedy ratuje erynia.
Naturalnie wszystko na sucho,za Paskowe pieniądze.
W realu nie gram w keno(czasami tak,ale rzadko)
A,że te dwa zestawy5/5 często wpadają,to już nie moja wina.
emerytka, ale gdybyś grała w realu to pewnie suma-sumarum byłabyś do tyłu, chyba
Można nie lubić Rosjan ale Povietkin szacunku... 40 lat i 2 razy deski a znokautował Whyatea... Sorry za pisownie
johno
To pewne jak amen w pacierzu.
To pewne jak amen w pacierzu.
No masz, Emi, pewnie, że raczej w plecy, w końcu Ty nie jesteś z ulungów
na sucho też fajnie się gra, można poćwiczyć różne strategie bez stresu mówię o keno
Robal_36
Doją,doją.Tylko mleczka i kokosów z tego nie mają.
Johno, a jak "toto" nazywać ? Przecież te ich wpisy przeczą zdrowemu rozsądkowi, albo świadczą, że rozformowano jakiś zakład zdrowotny
Policz ile razy użyłeś tego wyrazu ? Znów będziesz pisał i dzwonił do admina o zdjęcie blokady .Stałe powtarzanie tego samego wyrazu do choroba , a choroba ( stan umysłu ), jest sygnałem o braku miłości do innych .Powitania i żegnania powinny być takie jakby były ostatni raz.Jesli Ci wygodnie i dobrze z tym , nie przeszkadzam.
Helloł, Emi pod wieczorne mam /przez pomyłkę pana z koltury/ zagrane z plusem - dasz wiarę ?
3 935 192. Ratownik 2020-08-22 (14:08)
Urlop od multipasko do jutra wieczora
Tyle,jeśli chodzi o pożegnania.
Urlop od multipasko do jutra wieczora
Tyle,jeśli chodzi o pożegnania.
Robal_36
Pomyłki mogą czasem wyjść na dobre
Pomyłki mogą czasem wyjść na dobre
Waldus
Ratownik
Znasz to z autopsji ?
Znasz to z autopsji ?
waldus
Waldus dziś masz wolne ?
Biedroneczka.
Pytałaś kiedyś o nicki kubraczków.
Niestety jest tak Szukany użytkownik został zablokowany. Blokada może być czasowa lub trwała (w przypadku poważniejszych nadużyć). W razie niejasności skontaktuj się z administratorem strony !
Pytałaś kiedyś o nicki kubraczków.
Niestety jest tak Szukany użytkownik został zablokowany. Blokada może być czasowa lub trwała (w przypadku poważniejszych nadużyć). W razie niejasności skontaktuj się z administratorem strony !
Cześć, znowu trzej Polacy na podium. Brawo to jest to, to jest Polska siła. A wieczorem Lewandowski zgranie puchar, życzę mu tego z całego serca.
Bułka może zdobyć.
3-0 Bayern
Skończ
Kobieta to ode mnie Psc chce. Bo mi groziła, że chcą z nią na seks, a tak nie było, a pisze z młodą dziewczyną, nie wiem wieku. A nie ma napisane. A podaje vipy na sprzedaż.
Sądem i policją, dałem jej 300. A to fejk prawdopodobnie.
Takie łajzy są kobiety.
A ona w majtkach i biustonoszu. Aha a ja chciałem ją poznać, ona sama zaproponowała tamto.
Niech jeszcze narobi zdjęć podczas tego i będzie cię szantarzowac
Nie my tylko pisaliśmy.
Tak mi nic nie zrobi.
Noooooooo
A może facetowi ?
Co Rio dzieje bo dopiero wszedłam kto komu daje ? A co to jest psc ??
Iiiiiiii tam zaraz szantażować, a jeśli, to bym poprosił o kilka dodatkowych odbitek, dla mojej Marioli i do pracy, ale by chłopaki zazdrościli
Nie program.
Ale dziewczyny to: vipu, zdjęcia, filmy, spotkania. Taka prawda, trzeba uważać.
A co ja takiego zrobiłem, że pisałem z młodą, a nie wiedziałem ile lat ?
Pomyśl
Koniec tematu.
Nie byłem z dziewczyną to potem tak się dzieje. Aha i zresztą to nie portal na ten temat. Tylko o gry chodzi.
Krzysiu to naprawdę naiwny jest mało to dziewczyn w realu jest
A to mnie się tyczy. No są, próbuje i nic.
A ty kobieto sama byś pomogła, a nie się wypowiadasz, bo ja dobry chłopak. Chyba nie wiesz ?
Pomagam innym.
Ale dla mnie to nie jest najważniejsze. Zresztą zarobię.
Wydawać kasę na portalach i nic z tego nie mieć.
Trochę to słabe
Trochę to słabe
A da zdjęcie i co.