Wpisy 3 918 211 – 3 918 310
27 lipca 2020 17:28 → 27 lipca 2020 18:21, 100 wpisów
A teraz o liczbach do mini.Nie polecam takich liczb jak :
1,4,9,12,13,14,16,18,21,22,23,26,27,28,37,38,40,41
1,4,9,12,13,14,16,18,21,22,23,26,27,28,37,38,40,41
do uzytkownika magda z zachodniopomorskiego - za wpis na moj temat zostalas zgloszona do administratora
jezeli dalej zaczniesz skakac na tym sie nie skonczy
jezeli dalej zaczniesz skakac na tym sie nie skonczy
3 918 205. Bambi
moja sie jeszcze niestety nieurodziła chyba, jak dotąd jeszcze jestem sam, niepowiem było kilka dziewczyn w moim zyciu ale niestety zadna nie nadawała sie na ppołowke dokońca życia,każa wymagała fury i grubego portwela, a tu niestety niebyło tego wiec szybko odchodziły, ale grunt to sie niezałamywaći wierzyć ze jeszcze sie los do nas uśmiechnie i bedzie dobrze, nigdy niewolno nic robić na siłe tylko nalezy czekać i wierzyć w to ze jeszcze szczeście sie doi nas uśmiechnie tak samo jak i w finansach jak i w miłosci
moja sie jeszcze niestety nieurodziła chyba, jak dotąd jeszcze jestem sam, niepowiem było kilka dziewczyn w moim zyciu ale niestety zadna nie nadawała sie na ppołowke dokońca życia,każa wymagała fury i grubego portwela, a tu niestety niebyło tego wiec szybko odchodziły, ale grunt to sie niezałamywaći wierzyć ze jeszcze sie los do nas uśmiechnie i bedzie dobrze, nigdy niewolno nic robić na siłe tylko nalezy czekać i wierzyć w to ze jeszcze szczeście sie doi nas uśmiechnie tak samo jak i w finansach jak i w miłosci
Krol to już nie mam co skreślić w mini
KrolRoow ta strona to cos wspanialego jestem tu od dawna super ludzie sa ale nie wszyscy i ne pozwole sobie na obrazanie
arczi
Psblo85, mnie też tutaj wyzywano od...., a nawet opublikowano trumnę , że tak skończę.Kazdy z nas tak skończy. Ale czasem bywa tak, że kolejność się zmienia.
Pablo85, tak, ja nawet nie znałem Twojego nicku.Jakos nie zaglądam na inne profile. Właśnie, są wyjątki, że niektórzy stale atakują. To już jest obsesja. Byli tu wspaniali ludzie .Już ich nie widzę .
3 918 218. pablo85 i tak trzymaj nie wolno nikogo obrazać i wysmiewać na czacienalezy sie wzajemnie szanować, pomimo tez róznych i pogladów naszych,i na rózne tematy, zapamietajmy ze razem mozemy wiele zrobić zas w pojedynke to tylko jednostkowoo,
prosze prosze jest i nasza dzielna madzia która mnie wyzywa od glupich ..... powiedz mi to prosto w oczy ....
rozmawialem z pasko telefon jest podany na stronie zobaczymy jaka bedzie reakcja
Pablo85, nie reaguj. Jeśli zignorujesz , będziesz mądrzejszy. Ignorowanie ma swój subtelny termin " wypier..".Skutkuje.
KrolRoow
Ty sobie przypomnij jak obrażałeś,szczególnie w twoich poprzednich profilach.Teraz udajesz niewiniątko.Wiesz kto to "świętoszek"
Ty sobie przypomnij jak obrażałeś,szczególnie w twoich poprzednich profilach.Teraz udajesz niewiniątko.Wiesz kto to "świętoszek"
3 918 226. pablo85 i magda pogudzcie sie, nie obrazajcie sie wzajemnie, bo nigdy niewiecie kogo i co moze spotkać w danej chwili, zycie jest na zbyt krótkie aby sie kłocić i obrazać,czy wyzywac i oskarzac o byle co, najlepiej podajcie sobie reke na zgode, niebadszcie dla siebie wrogami
ale kolego Ja nie pisalem do niej nawet nie wchodzilem na jej profil na czacie tez nie pisalem do niej
witam. wpis usunięto. magda ma szanse wytłumaczyć się i przeprosić.
3 918 230. emerytka 46 witaj piszesz tutaj ze
KrolRoow
okim tu myslisz bo chyba niemyslisz ze ten teraz nick tutaj to jest sebastian,moze co?
bo ja odrazu moge potwierdzić ze nie jest to sebastian, którego tu polowa czatowiczów nieznosi,
KrolRoow
okim tu myslisz bo chyba niemyslisz ze ten teraz nick tutaj to jest sebastian,moze co?
bo ja odrazu moge potwierdzić ze nie jest to sebastian, którego tu polowa czatowiczów nieznosi,
3 918 232. KrolRoow 2020-07-27 (17:45) Jaworzno, D.G., Sosnowiec
3918230, zagraj super szanse na ten numer .
Ty sobie zagraj ,jak masz ochotę.
3918230, zagraj super szanse na ten numer .
Ty sobie zagraj ,jak masz ochotę.
nie chce miec nic do czynienia z ta kobieta a Tobie Pasko dziekuje za pomoc i mila rozmowe od jutra juz znikam
chodzi o wpis w księdze gości "pablo85", który został oddany 2 miesiące temu
arczibalik73Czy ja coś pisałam o Sebastianie ?
KrolRoow Wie ,o jaki nicki chodzi.A jest ich ponad setkę.
KrolRoow Wie ,o jaki nicki chodzi.A jest ich ponad setkę.
Ja nie wiem co tydzień temu robiłam,a co było 2 miesiące temu to już wogóle.Ale sobie przypomniał wwcześne.
tak masz racje zal mi Cie widać ze nie radzisz sobie w zyciu potrzebujesz sie dowartosciowac
Watykanista z domu kubraczków i Sar0925 /aktualnie KrolRoow/Pensjonat itd obraża non stop użytkowników przez idiotyczne wklejki obrazków na szablonach FB i wpisy na poziomie 7 latka,może kiedyś od tego stalker'a usłyszymy słowo Przepraszam
wchodzić do kogoś księgi gości tylko po to, żeby napisać hejt typu "jesteś głupi" ... no to trzeba mieć jakieś powody?
jacunn
A chyba coś kojarzę,jakiś nick mi ubliżał i mówił,że kłamię...ale nie jestem pewna czy to ten.
3 918 244. emerytka 46 ja tylko zapytałem czy o sebastiana ci chodzi, wiem ze nie pisałas o nim ale ja to tak odebrałem jakbyś onim to insynuowała akurat, , xdlatego zapytałem
o kogo to CI chodzi
czyli najpierw robi przykrosc a pozniej nie jest pewna ..... wspolczuje jej facetowi
czyli faktycznie jakieś tam przekomarzanie to było ... magda coś napisała, Ty napisałeś "co za głupoty piszesz", a ona Ci wpisała "ale jesteś głupi" ... w zasadzie razem użyliście podobnego zwrotu. Myślę, że nie ma co wojny z tego robić.
Emerytka, mam cofke żołądkowa na tfuuj Nick Kapucho
Oto jeden z jego wpisów w moim kierunku.
Prawda,że "świętoszek" ?
Oto jeden z jego wpisów w moim kierunku.
Prawda,że "świętoszek" ?
pablo85 rzadko pisze na czacie ... więc nie jest to tysiące wpisów do sprawdzenia.
zgadzam się. Kobiety tak czasem mają jak się ich zaczepi, trzeba uważać. Magda powinna przeprosić
Pokazać wklejona przez Ciebie trumnę? Nie , nie uczynie tego.Ona jest w sieci .Pozdrawiam.
Tu jest gorzej jak na placu zabaw.
Pablo masz 5 lat, ze tak się przejmujesz.
Pablo masz 5 lat, ze tak się przejmujesz.
Użytkownik KrolRoow stracił możliwość wypowiedzi.
Ile razy ktoś mi napisał coś w kg ,ale nie robię tragedii tylko traktuję to z przymróżeniem oka.
wszedzie hejt i bluzgi nie pozwole zeby nawet tutaj tez tak bylo ta strona ma byc czysta przyjemnoscia i wspolnym pomaganiem sobie za wyrwanie paru groszy z ts
jeśli ktoś cierpi nerwowo z powodu np. czata, ale samemu trudno jednak się powstrzymać przed kolejnym wpisem i podnoszeniem sobie ciśnienia ... to mam narzędzia do tego.
nawet na gry.lotto.pl jest możliwość "samowykluczenia" ktoś korzystał?
czyli jak widzisz że Cię hazard zaczyna brać w swoje łapska to możesz się samowykluczyć na np. 3 miesiące i nawet jak zmienisz zdanie to już się nie zalogujesz przez te 3 miesiące
Na wyleczenie z hazardu wystarczy pograć w keno i szybkie 600 na stronce.Zobaczyć,jak szybko można zostać bankrutem.
A w realu grać za skromne pieniądze.
A w realu grać za skromne pieniądze.
Pasko jeszcze raz dzieki za mila rozmowe. Duzo zdrowia szczescia wysokich wygranych, milo bylo byc Twiom gosciem.
Bambi: no właśnie został zablokowany autor wpisu 3916102 ... zobacz wpis 3 918 273
KrolRoow
Teraz jesteś Bambi ?
Teraz jesteś Bambi ?
e słaby ten filmik z szóstką Lotto ... muszą do końca oglądać samemu zanim wkleję
już samo to, że oglądnął wyniki Lotto na żywo, po czym wyszedł z baru a tu środek dnia
Bambi: czytałem coś o wczasach w Albanii ... w sumie nic złego w tym wpisie nie ma
no faktycznie słaba fotka jak na portal rozrywkowy, jakim niejako jest ta strona.
rozumiem, że to nawiązanie do Albanii że tam jest niebezpiecznie? no jak mówię zgadzam się, że jestem przeciwny takim wklejkom
Magda , ja nie Pablo85 byś teraz mnie zaczepiała .Jeszcze nie przprodilas Pablo85
To było ostrzeżenie,żeby nie jechał do Albanii.Bo przedstawił się w profilu,że jest królem Romów.
Chociaż tyle Panie Adminie, ale wszystko powinno mieć swoje granice .