Wpisy 3 918 311 – 3 918 410
27 lipca 2020 18:22 → 27 lipca 2020 19:19, 100 wpisów
Bambi.
A taka fotka pod moim wpisem,uważasz że jest w porządku ?

A taka fotka pod moim wpisem,uważasz że jest w porządku ?

Że ka reklama jest żenująca... Kiedyś fajnie śpiewał tera to...?
To sobie chciej.Ja nie chcę.
Ja już miałam nawet przez watykanistę(króla romów)zarezerwowane miejsce na cmentarzu na Zgodzie.
Teraz udaje świętoszka.
Teraz udaje świętoszka.
To zdzierstwo i nad morzem i w górach... Sąsiadka pojechała... Z rodzicami i dzwoniła ze tak drogo nad górami...
Użytkownik Bambi stracił możliwość wypowiedzi.
Co za ludzie,sami zawinią a potem skarżą na drugich.I jeszcze ofiary z siebie robią.
Nie dziwię się kobietom bo mają czasami temperament wybuchowy,ale faceci takimi bzdurami się zajmują i jeszcze nadwrażliwi jak 5 -letnie dzieci,bo ten powiedział na mnie tak czy tak.
Żenada.
Żenada.
A kiedy zawodowy kapus o wielu ni kach Emerytka46, K30, obecny Waalwijk ? Jesteście obrzydliwie wstretni .Brzydzę się do nosicielami !
Użytkownik Pensjonat stracił możliwość wypowiedzi.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
Mam na wieczór Multi Multi z Plusem dwa zakłady potrzebuje 2,5 Miliona chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Wojtt zobacz sobie te moje numery do Ekstra Pensja a kiedyś wyszły 2/5 a reszta obok poważnie piszę zobacz sobie 2,5,8,23,35 +2 a wyszły takie 2,4,7,22,35 + 3 nie pamiętam z którego dnia ale teraz niedawno takie coś mi się nigdy nie zdarzyło
Madzia Zagrałem 22 lipca te liczby w Multi Multi z Plusem z Profilu 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 a 24 lipca wyszły 7/10 z Plusem nie zagrałem spóźnienie o 3 losowania 380 złotych poszło w PZU albo do ZUS
Dopije herbatę i idę pracować...Madzia ale za co za wszy jak mam to gram..a jak nie to później gryze paznokcie ze złości
Pa,pa.Forsami nie gryź paznokci,nasmaruj cebulą to nie będziesz gryzł.
Hej hej, co to się dzisiaj na czaie porobiło, oglądaj, same zoo
była ... https://www.multipasko.pl/promocja-multi-multi?type=1&promocja=10
Opiszę moją pustką zdrapkę miały być 26, 12, 31,32, a ścieram groszowka i co widzę? 27 11 24 08 01 33 30 29 23 reasumując- przegrałem
Madzia wrzuciłem fotkę.. Z systemiky mini co wymyślałem... W ten tydzień chociaż 3 przy stracie bym chciał... By to miało sens