Wpisy 3 918 111 – 3 918 210
27 lipca 2020 14:57 → 27 lipca 2020 17:27, 100 wpisów
Idę pa pa do jutra rano sprawdzę mini czy mi coś padnie kupię tylko mini 3 zmiana 12 H cały tydzień
Makler
Województwo lubuskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Jaki jest sens typować te same liczby z pięciu czy więcej nicków ?
Ja też jestem tego zdania, że lepiej typować z wielu profili niż siedzieć w barach.
Już za kilka dni będzie pisal na czacie nasz ulubieniec z Niderlandów.Czekamy.
Nie może stale siedzieć na profilu bo przecież trzeba oporządzić konie.
No , już ryszyl.Biczniaktez jest dobry.Jak on to robi z trzech profili?
O kim bo dopiero wszedłam ?
Wczoraj w Warszewie była piątka w mini ?
3 918 122. Pensjonat 2020-07-27 (15:33)
Jeżeli to do mnie ta uwaga,to jesteś mało bystry.Jak typuje erynia,to wtedy emerytka już jest wyłączona z gry.A Urszulanka to inna osoba.Rozumiesz ?
Jeżeli to do mnie ta uwaga,to jesteś mało bystry.Jak typuje erynia,to wtedy emerytka już jest wyłączona z gry.A Urszulanka to inna osoba.Rozumiesz ?
Krol,, a czy ja mowilem ze Ty Wall..
Rafal jest dobry wte kolki
ale zaduzo % i "" sam pisal ze musi ograniczyc albo przestac
% i dymek NIE chodza w parze z $$$$$$$
Rafal jest dobry wte kolki
ale zaduzo % i "" sam pisal ze musi ograniczyc albo przestac
% i dymek NIE chodza w parze z $$$$$$$
Pewnie rozboje makler, to inteligentny facet co widać, słychać i...
Makler, kolega Rafała też trafił 5 w Mini w Zabrzu a drugi w Gliwicach.
3 918 078. Biedroneczka1977 gdybym dzisiaj posłał numery na 14 które miałem przygotowane do wysłania złapałbym 10/10 ale niestety nie wysłałem bo bardzoo żle sie czółem i ledwo do domu wróciłem z piekarni, znów kolejna 10/10 przeszło koło nosa dzisiaj miały wyjsc prawie wszystkie 60 były pewniakami jak i 57,58,23,7,73
takie liczby bym trafił 7,23,33,57,58,61,62,66,67,73 gdtybym to wysłał, ale przyszedłem do domu i odrazu sie polozyłem i teraz dopiero sie obudziłem o 16;20 a losowanie przeleciało
takie liczby bym trafił 7,23,33,57,58,61,62,66,67,73 gdtybym to wysłał, ale przyszedłem do domu i odrazu sie polozyłem i teraz dopiero sie obudziłem o 16;20 a losowanie przeleciało
jak pech to pech
Makler, szkoda, że Rafał tak się rozbił.Przez alkohol rozpada się rodzina .
arczi
Wygrasz tylko musisz polować jak masz liczby które czujesz że wpadną to daj chociaż na 6 losowań i masz trzy dni z glowy w razie złego samopoczucia to już masz wysłane do przodu
Makler Ty niedawno obstawiales 70 dziesiątki czy mi się pomyliło 92 kimś innym ?
3 918 162. zgrywus to juz nie 1 raz tak miałem ale niestety to jest prawda, kolejne 10/10 przeszło kolo nosa, niestety gdyby nie kłocie w okolicach serca i brak powietrza , to bym to wysłał napewno, i wkoncu by sie spełniły moje marzenia o wygranej 10/10, ale niestety znów sie niudało
Biedro to nie ja malo co tu podawalem od odblokowania
KRÓL czy ty mnie bierzesz za gamonia = sam mowiles - literówka
KRÓL czy ty mnie bierzesz za gamonia = sam mowiles - literówka
Makler, alez skąd? My szanujemy wszystkich ludzi .U nas nie ma terminu ' gamon'.
a mialem dzis nie pisac
Krol-dajmy spokuj
Grisza , znam z czatu Gabriela fajny gosc
Roma - tak
a szczegolnie turystycznie
Krol-dajmy spokuj
Grisza , znam z czatu Gabriela fajny gosc
Roma - tak
a szczegolnie turystycznie
3 918 174. Biedroneczka1977 te liczby wyszły mi wczoraj okolo 23,50 dopiero , skreslilem kupon i miałem go posłać idac do piekarni po chleb, niestety wychodzac z piekarni poczólemm sie żle na ulicy, poczólem kłocie w okolicy serca i brak powietrza, i tak po mału po mału doczołgałem sie do domu, byłem tez bardzo słaby, wszystko widziałem tez podwójnie chyba mi cukier poszedł w góre, wracajac do domu myslałem tyllko o tym aby dojsc do niego bo tu sa leki i chora lezaca mama, której tez musze zrobić śniadanie i podać leki, niebyło mi wtedy w głowie kolektura, tylko jak dojść szczesliwie do domu, ja nigdy niemiałem problemów jakis tam z sercem, z dusznosciami tak od dziecka niestety mam astme oskrzelowa a teraz jeszcze doszła cukrzyca i jest juz komplet
No trza zastanowić się nad systemem... Pochylić głęboko.. Nad mini
gdybym te liczby w multika skreslil wczesniej a by w niedziele nie była zamknieta tez i kolektóra to bym je napewno nadał i na 10losowań odrazu ale niestety nad liczbami zaczołem mysleeć dopiero pookolo 23,50
Arczi od dziś graj stałymi i na 10 losowań bo jak poważnie chorujesz to potem tak jest jak dzisiaj
3 918 195. KrolRoow no niestety i tak sie tez i zdaza, nie wygrało sie teraz to moze wygra sie jeszcze za jakiś czas, niema sie co martwić wazne byzdrowie było a jak bedzie zdrowie to bedzie i wygrana, bo poco mi wygrana jesli bym sie np, dowiedział ze zostało mi powiedzmy 2 dni zycia wtedy by juz kasa mi niebył\A DONICZEGO POTRZEBNA
A dlaczego jak mogę zapytać nie kreslisz w dzien tylko w nocy ? Jak chorujesz na cukrzycę to noc tym bardziej jest od spania
Biedro - tylko NIE JAK , Arczi choruje i TU nie ma dewagacji . JAK
3 918 197. KrolRoow tak to prawda z tymi stałymi, i ta wielokrotnoscia zakładów, ale to niebył moj uklad stały liczb którym gram, a zupełnie przypadkowe liczbywydumane i polaczone ze soba, w cała 10/10
3 918 201. Biedroneczka1977 nie moge spać w nocy juz od dłuzszego czasu, usypiam dopiero okolo gdzies 4 nad ranem,nieraz 7 , to tez zalezy od samopoczucia w danym dniu, dlatego siedze po nocach i i dumam nad liczbami, boje sie tez i nieraz zasnac jak mi skoczy cukier zbyt wysoko bo moge wtedy tez usnaći sie juz nigdy nieobudzić,cukrzycy tak maja niestety niewolno im zasnac kiedy im cukier skoczy zbyt wysoko ,a umnie jest tak czesto
3 918 201. Biedroneczka1977 nie moge spać w nocy juz od dłuzszego czasu, usypiam dopiero okolo gdzies 4 nad ranem,nieraz 7 , to tez zalezy od samopoczucia w danym dniu, dlatego siedze po nocach i i dumam nad liczbami, boje sie tez i nieraz zasnac jak mi skoczy cukier zbyt wysoko bo moge wtedy tez usnaći sie juz nigdy nieobudzić,cukrzycy tak maja niestety niewolno im zasnac kiedy im cukier skoczy zbyt wysoko ,a umnie jest tak czesto