Wpisy 3 891 564 – 3 891 663
27 czerwca 2020 14:06 → 27 czerwca 2020 15:39, 100 wpisów
Nie masz racji arczi bo w środę chyba pisaliśmy o 70 i były na wieczór
10zeta poszło do świnki TS
widze ze piekne liczby wyszły i mozna bylo nawet cała 10/10 ustrzelić, ja tez nic nie wysyłałem choc moglem i posłac ale jak wczesniej pisałem gram juz tylko w mini lotka i natym pozostane
biedroneczka1977 tak pisałem wczesniej forsamiemu ze 70 tki sa na tak na najblizsez losowanie ze je widze tez, i ze jesli chce to moze na nie polowac ,one wyszły ale nie wszystkie jak skreslił to forsami, lecz wyszło ich 6 sztuk, ,potem wyszło ich chyba z 4 , ale nie wyszły wszystkie lub podobnie jak ostatnio te 30 oto mi chodzilo, ja zas zagrałem w tym dniu na 60tkach, i one tez wychodziłty dzisiaj ich tez niezagrałem ia one wyszły i comam powiedziec nie zagrałem nie trafiłem, ale gdy wczesniej grałem jeszcze kilka dni temu to jechałem tylko na 60 tkach bo mi sie pokazywały tak samo w całosci jak 70 tki, d\zisiaj ktos tu napisał ze beda ponownie 70 i widze ze forsami chyba ponownie je puscił jak wczesniej choc pisałem ze z tych liczb bedzie ich tylko 2 i tez i takk wyszły 2 liczby z przedzialu 70tek, i pisałem ze bedzie wysyp róznnych liczb i tez i tak bylo chodzilo o tu ze niewyjda dzisiaj same 70 tki jak to skreslił i wysłał forsami, ja zasze swojej strony zycze forsamiemu jak i wszystkim tu ze stronki aby wszyscy wygrywali i to jak najwiecej
biedroneczka1977 tak pisałem wczesniej forsamiemu ze 70 tki sa na tak na najblizsez losowanie ze je widze tez, i ze jesli chce to moze na nie polowac ,one wyszły ale nie wszystkie jak skreslił to forsami, lecz wyszło ich 6 sztuk, ,potem wyszło ich chyba z 4 , ale nie wyszły wszystkie lub podobnie jak ostatnio te 30 oto mi chodzilo, ja zas zagrałem w tym dniu na 60tkach, i one tez wychodziłty dzisiaj ich tez niezagrałem ia one wyszły i comam powiedziec nie zagrałem nie trafiłem, ale gdy wczesniej grałem jeszcze kilka dni temu to jechałem tylko na 60 tkach bo mi sie pokazywały tak samo w całosci jak 70 tki, d\zisiaj ktos tu napisał ze beda ponownie 70 i widze ze forsami chyba ponownie je puscił jak wczesniej choc pisałem ze z tych liczb bedzie ich tylko 2 i tez i takk wyszły 2 liczby z przedzialu 70tek, i pisałem ze bedzie wysyp róznnych liczb i tez i tak bylo chodzilo o tu ze niewyjda dzisiaj same 70 tki jak to skreslił i wysłał forsami, ja zasze swojej strony zycze forsamiemu jak i wszystkim tu ze stronki aby wszyscy wygrywali i to jak najwiecej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
No pacz,dopiero dziś wyczytałem,że poszła piękna blokada stajenna boksu dla Sebusia i Gienkowego-Watykana Jeszcze jeden \\wygadaniec\\ został na czacie,po jego odejściu MP wróci na stare tory
Dopisano wygrane Super Szansa
Losowanie do bani
3 891 571. TeoS kogo masz na mysli chyba nie mnie co?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 891 574. Andreas3864 nie to nie tak to nie losowanie do bani, tylko poprostu nie trafiłes w liczby chyba które wyszły i tu jest pies pogrzeebany kresl zawsze swoje liczby a nie sugeruj sie tym co kto tu podaje na czacie i co mowi tylko własne liczby zawsze wygrywajagraj tylko na swoich liczbach a bedziesz trafiałiniechwal sie tym czym grasz bo nigdy nie trafisz
przyjdzie i czas i ze ja stad tez odejde sam, narazie nigdzie sie niewybieram, no chybae dostane zakaz tez mozliwosci wypowiadania sie na czacie za jakies inne słowo juz nie za rozumisz to człowieku czy nierozumisz,
Pasko.
Robiłeś drobne(kosmetyczne)zmiany na profilach?
Kto miał wpisaną ulubioną kolekturę,teraz ma wpisany kod pocztowy i miasto.
Robiłeś drobne(kosmetyczne)zmiany na profilach?
Kto miał wpisaną ulubioną kolekturę,teraz ma wpisany kod pocztowy i miasto.
3 891 581. emerytka 46 tak jest cos takiego? niewiedziałem ,ale tam niezwsze musza znajdowac sie prawdziwe dane akuratczy tez prawdziwa kolektura w której grasz jak np, ktos ze strony lotto pl, wygrywa gdzie sie miesci taka miejscowosc i i jaki ta kolektura ma numer, dlamnie to sa fikcyne tez i te wygrane bo takiej miejscowosci niema na polskiej mapie no chyba zze sie i myle i gdzies jest taka dziura gdzie wszyscy tam mieszkajacymi sa zaraz milionerami
Zgrywusie ,to jest system do mini.
Bierzesz 12 liczb i rozpisujesz wg.podanego wzoru.
Bierzesz 12 liczb i rozpisujesz wg.podanego wzoru.
zaden system nawet i na 24 liczby nieda wam realnej wygranej jesli nie skreslicie odpowiednich i tych wygranych cyfereka kazda rozpiska licz na wiele ukladów zawsze graniczy z cudem, zey wygrac,te jedyne w swoim rodzaju cyferki trzeba sie niezle nagłowkować jakby tak bylo łatwo to zrobic to codzienie by w mini wpadało okolo 100tys 5/5a ile wpada dziennie tych 5/5 jedna 5 amoze wogole
Myślę,że ten system nie jest taki zły.
Dostałam go od Sebastiana M.
Dostałam go od Sebastiana M.
arczinawet nie będę Tobie tego tłumaczyłbo wiem co z tego będzie
czym wiecej wysylasz ukladów z roznych rozpisek tym wiecej plyniesz na kasie, bo niby to sie wydaje łatwe ale niestety od tak i nie jest niestety
3 891 606. zgrywus spokojnie nie musisz mi nic tłumaczyc ja to tez wiemcomoze chiałbyśmi napisać
3 891 609. zgrywus 2020-06-27 (14:51)
każdy system ma gwarancjea jak nie ma to
na to ze nigdy niewchodzi tak jak i my to widzimy i chcemy
każdy system ma gwarancjea jak nie ma to
na to ze nigdy niewchodzi tak jak i my to widzimy i chcemy
O co chodzi bo dopiero weszłam
zgrywus
ale okej niebede tu z nikim polemizował na ten temat liczb boniegram systemem i uwarzam taka gre za wyrzucenie kasy w błoto, i bo nieraz taki system moze i przyniesc cos tam albo nie przyniesie nic z tego co pamietam to kiedys tu sebastian sugerował ze chciałby tu z kims zagrac taki system na 12 liczb,ale kto tu ztej strony chciałby nagle utopic w lotku tyle kasy,kto sobie tu ze stronki pozwoli na taka gre,jest tu ktos taki odwazny ze pojdzie i pusci np system mini lotka na 12 skresleń choc raz na tydzień lub czesciejpodejrzewam ze nikt tego niezrobi tego sam tylko moze i w grupie kilku osób
Mam o 14 dwa z pięciu z plusem i dwa z czterech z plusem , ale tej tabelki z plusem nie ogarniam ?
Magda
3 891 613. szofer218 , RT1 witajcie
Magda
28c
z tyłu blankietu który wysyłasz druga tabelka podaje wygrane z plusem biedronka
Magda przyjedź do mię ale jest warunek jeden jak chcesz wejść do mnie to pierwsze badanie na kovid 19
ja mam w rodzinie kogoś kto trafił systemem siedem liczb w lutym 1991 roku wtedy były jeszcze stare pieniądze ,była gra Super Lotek , były wtedy dwie siódemki w Polsce jedna z Poznaniu druga w Katowicach
zgrywus ja wiem ale jak trafiłam dwie z czterech i nie miałam w nich plusa to dziesięć zł ?
zbigniewg wysłałam Twoja trójkę tylko dwie weszły
Ja znam 2 w express trafili jeden w express drugi mini lotto po zmianie tego co trafił kilka lat temu współczuję
sebastian nieraz podawał tu dobre i tez liczby które tez i wychodziły ale za bardzo je nieraz i przekonbinowywał i a trzeba bylo je zostawic w tzw pierwotnej postaci, ale nie on zawsze cos musiał zmienic i dolozyc do nich i dlatego tez i nie lapał tak jak chciał teraz juz nie bedzie tu jego trzonów z jego strony i pewniaków liczb na dane losowaniia, teraz wszyscy musza sami niezle ruszyc głowka aby cos wykombinować sobie i ustrzelic w grach sobie sami, i wszystkim zycze powodzenia,
Arczybalik pilnuj się bo zaraz Ty dostaniesz banana
3 891 632. zbigniew g a kto bedzie badał?
3 891 641. zbigniew g od kogo od Ciebie dostane bana
Znam gościa co trafił w mini 5/5 I dostał 18700 minus podatek
Wszystko wiem zgrywus dziękuję
3 891 644. zbigniew g tak to chyba byly inne czasy albo bylo wtedy duzo tych 5/5
zbigniew jak w mini jest sporo piątek to wygrana cienka jest to fakt
Chyba ze dwa lata temu było bardzo dużo piątek w mini
8,9,13,14,24,25,32,33
narazie wszystkim
18,29,34,38,43
Jestem w pracy patrzę na wyniki i mam 4/5 w Multi Multi jednej brakło to samo co na profilu było by 700 a tak jest tylko 20 złotych