Wpisy 3 891 464 – 3 891 563
27 czerwca 2020 12:33 → 27 czerwca 2020 14:06, 100 wpisów
Wyluzuj-pomyśl o liczbach ,albo o obiedzie
Tak sobie myślę że gra parami miałaby sens ale na 2 losowania po 2 zakłady trzeba by raz trafić a to trudne
wyniki na Pasko są szybko a w kolekturze do 20 minut oczekiwanie na wyniki po losowaniu
Przed chwilą padło 1 x 3650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 891 462. Andreas386 za adwokata dobry jestes nie jestemn niczyjim adwokatem , i napewno nie sebastianaja niesiedze tu od rana do wieczora bo mam inne wazniejsze tez zajecia niz siedzenie tu na stronce dzien i noc, wchodze tu tylko wtedy kiedy moge, ja niejezdze na hulajnodze , jakbys wczesniej uwarznie czytał to bys sie dowiedział ze nie mam hulajnogi i ze z takich zeczy niekorzystam, ze szybciej to na rowerze jezdze,wiec i tez nieprowokuj mnie, tutaj,i niewymyslaj jakis mi tu głupot, jesli zas chodzi o admina to zrobil tu to co uznał za stosowne, mi nic do tego, to ze sebastian dostał bana za słowo ,,rozumisz'' to jest dla mnie smieszne. poniewaz jest to słowo takie jak kazde inne i nie jest obrazliwe wcale, ale jak juz za takie słowa sie ludzi banuje to szkoda gadać po prostu, ale to jest sprawa admimna nie moja, i tylko patrzec jak beda z stad ludzie odchodzić po kazdym takim banie za byle co, teraz moze jest tu spokojnie i tez jak niema sebastiana, ale jak długo tez i tak bedzie,? ja tu nie jestem jakims ci czyjims adwokatem nie siedze tu non toper , tez i nie poto sie tutaj loguje aby sie z kims tu wykłocać obyle pierdołe,dla mnie takie banowanie za słowo rozumisz to jest poprostu zenada i nic wiecej ,
ale to jest stronka admina i nie moja i ja tutaj nierzadze,wiec niewiem dlaczego macie domnie zaraz o cos jakies tu pretensje, bo co bo zakumplowa łem sie z sebastianem? to jest wam tak sola w oku, nieraz pisałem ze sebastian robi sobie tutaj jaja na stronce nikogo niebije i nikogo niewyzywa od jakis tam, moxze przyznaja sie tu osoby przed adminem które prowokował sebastiana i wyzywały od osłow iinnych zwierzat, wiedzac ze jest człowiekiem, a teraz siedza cicho , bo sie boja ze i one tu moga dostac bana, za zniewage drugiego człowiekka, ale admin tego widac niewidział albo bylo mu to zbyt obojetne poprostu i smiał sie ztego tylko ale gdy konfidenci zaczeli masowo donosic o róznych zeczach na sebastiana to wtedy zareagował, i zbanował go bo komus tam zalazł za skore, a to nie powinien byc banowany ten co jest krzywdzony przez kogos tylko ten który wylewa wszystkie pomyje na tego skrzywdzonego np.w takim wypadku sebastiana, nikt niedał mu sie nawet wypowiedziec przed tym banem, dlatego uwazam to za zenujace zachowanie, i niepopieram tego co zrobił Pasko , Ale to jest strona admina nie moja i to on tu rzadzi i jego konfidenci którzy siedza i szczelaja z ucha na prawo i lewo, ja juz niebede tu nic wiecej pisał otym,bo niema i poco
tu sie nigdy nic nie zmieni i nigdy niebedzie dobrze jesli tak bedzie to wygladało i tak beda postrzegane wszystkie osoby, tu z czata
sławku jaka ksiazke ? ja niepisze tu zadnej ksiazki tylko prawde i to co widze, i nic pozatym,i tyle z mojej tu strony , uwazam temat za zakończony
sławku jaka ksiazke ? ja niepisze tu zadnej ksiazki tylko prawde i to co widze, i nic pozatym,i tyle z mojej tu strony , uwazam temat za zakończony
To dobrze Arczi bo jeszcze przez twoj lament Pasko odblokuje tego dzieciaka , a sa wakacje to niech se pojezdzi na hulajnodze
pisze często źle ,pisze dużo źle ,pisze że ma to czy tamto źle kto tu ma z czym problem
Witam wszystkich gorąco
Forsami 70 na dziś ?
3 891 476. Panoramix sebastian kazał CI podziekowac w jego imieniu za to ze wstawiłes sie w jego sprawie wiec dziekuje CI za to i tez ze swojej strony ja tez
panoramiks {{hej}
Ale dzisiaj gorąco , mogłam zostać w pracy bo tam jest klimatyzacja
Arcz.. pozdrów SEBA... NIECH MOC BĘDZIE Z NIM....wyrażałem jedynie własne zdanie bo to co zrobił admin nie ma nic wspólnego ze sprawiedliwym ocenianiem chat
czym wiecej piszecie o tych liczbach 70 ze niby sie maja pojawic to one niestety ale niewyjda tak jak chcecie, wyjdzie cos zupełnie innego , juz tam z tsa tak kombinuja aby wszyscy wtopili kase
sam ganiłem Seba.. na ile dobry obyczaj wymaga tego i uważałem to za stosowne ale to dorosły człowiek nie jestem Jego adwokatem
Witam wszystkich
Arczibalik wlasnie to slowo "rozumiesz" jest bardzo znaczace w blokadzie, bo pisal je niemal za kazdym razem pytajac lub odpowiadajac, co znaczylo , ze wszystkich mial za nieogarnietych a przeciez sa tu ludzie madrzy i inteligentni ale widac on byl najmadrzejszy a raczej przemadrzaly i za to wlasnie , inteligentny admin go ukaral. I bardzo dobrze
Arczibalik wlasnie to slowo "rozumiesz" jest bardzo znaczace w blokadzie, bo pisal je niemal za kazdym razem pytajac lub odpowiadajac, co znaczylo , ze wszystkich mial za nieogarnietych a przeciez sa tu ludzie madrzy i inteligentni ale widac on byl najmadrzejszy a raczej przemadrzaly i za to wlasnie , inteligentny admin go ukaral. I bardzo dobrze
Witam serdecznie wszystkich
.
.
Co sie stało bo dopiero wszedłem?
.
.
Co sie stało bo dopiero wszedłem?
3 891 498. waldus są grzyby w lesie wczoraj tak padało ze może jutro się wybiorę
3 891 490. panoramix tak ja to rozumiem, ja tez wyraza tylko swoje zdanie zgodne ,do tej sytuacji, tez nie jestem sebastiana adwokatem, ale lubie goscia i wiem ze jest dorosła osoba a nie jakimś tam 18 lastkiem jak ktos tu usilnie che nam wmowić,ale to jest niewazne juz, szkoda ze sebastiana tu z nami niema, brakuje tu jego zartów a stronka staje sie ponura, i coraz wiecej jest tu złosliwych ludzi,wzgledem innych to widac i słychać i czuć
bywa że ego ludzia zajmuje więcej miejsca niż sam człowiek czasami trzeba ustąpić miejsca stanąć z boku obserwować
Jak gram z plusem Multi na pięć liczb i trafię te pięć liczb ale plusa wśród nich nie będzie to ile wygrywam ?
waldus
Gosia

Dot
Gosia Waldi
Jeszcze trzy minuty Gosia
kniazPijak typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 915062 i trafił(a) 1250 zł
3 891 495. kasiulka witaj on nikogo tu nieuwazałza nieogarnietych jak to sobie to tłumaczycie teraz on naduzywaltego slowa bo lubi widocznie te słowo i taj e czesto tu stosował, jak komus napisał rozumisz trzeba bylo mu odpisac nie rozumie wytłumacz mi to jasniej , tu niema w tym slowie nic porazajacego i nikogo obrazajacego, czy kjeskli ja bym zapytał kogos czy rozumisz to co tu napisałem to tez czóła bys sie obrazona z mojej styrony, przecierz te słowo nie uwłacza tu w rozum kogokolwiek, to tylko slowo i wcale te słowo nieoznacza ze ktos zaraz jest jakis niedouczony czy głupi od tego kto zadaje mu takie pytanie ze słowem rozumisz, badzmy tu powazni a niezachowujmy sie jak dzieciaki na placu zabaw bo tak to ale niestety wyglada tutaj, a to co \zrobił admin to juz jego jest sprawa nie moja ja niebede tu nikomu mówił co i ma robić, mi sie to niepodoba poprostu, ale to jest moje zdanie tylko i kazdy moze sie i zemna nie zgodzic ja oto nie dbam wcale kazdy ma swoje zdanie na ten temat tak jak i ja
25 22 46
Ja też Lotto na w
Islandorka 4 lipca pamiętaj
Aha ja dwa zakłady w drodze z pracy puściłam
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6136889
Wylosowany numer to: 6136889
Typowania Super Szansy
pozer1 0825689 - wygrana 10 złpiwko 7013889 - wygrana 100 zł
janosik55 1234689 - wygrana 10 zł
bellushi02 1356789 - wygrana 10 zł
Osa Sebek dostał banana na stałe chyba
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 06, 10, 15, 16, 23, 26, 31, 46, 50, 54, 56, 57, 63, 67, 68, 69, 73, 74, 80
Plusem jest liczba: 50
04, 06, 10, 15, 16, 23, 26, 31, 46, 50, 54, 56, 57, 63, 67, 68, 69, 73, 74, 80
Plusem jest liczba: 50
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12967 zestawów od 1683 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 906 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 938 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Mechanik EU-07 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 310 zł = 26,20 x koszt gry
- Pablo721 - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 818 zł = 19,25 x koszt gry
- merlin27 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- merti - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 808 zł = 16,16 x koszt gry
- gruby1333 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
46 p
Dopisano wyniki Kaskady - 04,05,06,07,08,10,11,12,15,17,18,20
Zb jak corona?
Dot
dotam
zagralbym na mamule to bym mial
4,26,50 54 ziko, kasa maks 80
4,26,50 54 ziko, kasa maks 80
dla wygrywajacych
i co mówiłem ipisałem ze beda tylko 2 liczby z grupy 70 tek, i bedzie rozsyp liczb szybciekj, za duzo piszecie na czacie o tym co kreslicie i dlatego tez i na ttego nie trafiacie ,a ts skrupulatnie i po cichu korzysta z podawanych tu liczbi zawsze i tez wychodzi na swoje
i co mówiłem ipisałem ze beda tylko 2 liczby z grupy 70 tek, i bedzie rozsyp liczb szybciekj, za duzo piszecie na czacie o tym co kreslicie i dlatego tez i na ttego nie trafiacie ,a ts skrupulatnie i po cichu korzysta z podawanych tu liczbi zawsze i tez wychodzi na swoje
Za mało na