Wpisy 3 887 368 – 3 887 467
22 czerwca 2020 15:34 → 22 czerwca 2020 16:15, 100 wpisów
Dotam Ty to zawsze wszystko widzisz w czarnych barwach musisz spojrzeć na wszystko realnie Anię pesymistycznie
Dotam chętnie się z tobą Założę tylko musisz uściślić słowo dramat musisz powiedzieć co uważasz za dramat jaki ten dramat konkretnie będzie
Jeżeli w pobliżu ciebie są kopalnie węgla kamiennego to nie dziw się że zmniejsza się na węgiel zapotrzebowanie
Dotam ale muszę też wiedzieć o jaką recesje ci chodzi bo z tego co wiem to recesja to jest bardzo duży dołek gospodarczy musimy to jakoś uściślić w czasie recesji ludzie nie mają czasami co do garnka włożyć Jeżeli o coś takiego ci chodzi to oczywiście że się założę
Witam wszystkich
Mało się znam na ekonomii tyle co czytam to ostatnio znów banki obniżyły stopy procentowe , dużo mniej kredytów przyznają hipotecznych , piszą że nie warto mieć oszczędności w banku bo procenty prawie żadne , to chyba nie są dobre wiadomości
Ojej jaki mały słodki kotek
Będzie jeszcze gorzej zanosi się że oszczędności będą na minusie bo %, będzie na minusie
Walduś ja lubię takie koty szalone....mam nadzieję,że mój też bedzie rozrabiaką.
W tej chwili oprocentowanie 00,1 coś tak kaski brakuje rząd chce nasze pieniądze
No właśnie A niektórzy piszą że będzie dobrze no chciałabym w to wierzyc ale nie moge
Tylko w skarpecie i wyłącznie dawniej było okey w banku się opłacało pamiętam już nie wiem z 10 lat wstecz 5 10, za trzymanie to było coś
Dla tego ja bojkotuje te wybory nie będę głosował to wszystko jest to samo
Magda nie chcesz się przeprowadzić na wieś mam nieruchomość do remontu do sprzedania
Dwie kondygnacje cza wymienić okna no po prostu cały dom co ci. Ede pisal
Ale poważnie to trzeba by zobaczyć i jaka cena bo oglądam domy na sprzedaż z naszego regionu ktoś sprzedaje za 350 tys i pisze do remontu czy modernizacja a inny dom za 400 tys i nic nie trzeba robić a tu dasz 350 a remont kolejne 100tyd
Moja ciocia na wsi stary dom 3 pokojowy,sprzedała za 50.000 zł i trochę terenu koło domu.
Zależy jaki region Polski to ceny się mogą różnić o 100 tys lub więcej lub mniej
W tej chwili piękny dom można kupić za 400 tys max lub trochę mniej
Im bliżej do miasta tym drożej,jak daleko od miasta to ceny są dużo niższe...
Są że wyskoczy ktoś za 700 tys i za milion ale ten za 400, niczym się od tych nie różni
Szukam domu dla siebie ale Dębica są takie ale 300 tys do 380,ale trzeba jeszcze włożyć 100tys na remont
Był i taki bliźniak pięknie w domu tylko nie całe 300tys są czasem okazję
To i dom stary jest taki dom z 1938 nawet jak by się ktoś nie znał to wygląda jak nowy
Ale tam może straszyć po pradziadkach kupię a pradziadki powiedzą bym stąd spływał nie wygram z nimi
Okey szkoda że funkcja email znikła to bym tam popisał czy dał byś zdjęcia no trudno
5/5