Wpisy 3 887 268 – 3 887 367
22 czerwca 2020 14:31 → 22 czerwca 2020 15:33, 100 wpisów
Walduś znalazłam swojego kota nieżywego,tydzień temu uciekł mi....leżał pod samochodem sąsiada.
Niema Teda
forsami
ted w panierce
Nie mam się czym chwalić dał by skana ale nie ma wygranych dobry obiad

Mulag-wcina jak mały Prr-czyli kuń

Żyje Ted
fajna świnka
Niezjedzony
Hej Madzia
A gdzie pani świnka na zakupach-Ted singiel
Gieniuchna witaj
Magda masz taką chlewnię?
Magda pomóc Ci w obrządku?
Magda jaką dajesz paszę?
Czy jedziesz, na ziemniakach ?
Waldus tak to znak że Rafał jest w Środe w Dębicy i w Zawadzie będzie Trzaskał
Mulag sam chciałeś przyjedź do Adama i bierz do reklamówek z biedronki albo z lewiatana cacaa ci pod dostatkiem
Teraz mi już nie potrzebne trzy razy kupowałem pomidory by umierały za rok posadzę krzaki mam to już gdzie kupa roboty a i tak z tego nic szkoda się męczyć
Rafał kłamie?
Madzia mam kolegę ma fajne kotki trzy kolorowe. Jak mam fotke to dodam..
W miejscowości Kraków padła wygrana 165 436,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Rafał to mówi tak raz mówi że był posłem drugi raz nie byłem posłem raz mówi głosowałem za tym a drugi raz Nie głosowałem on się po prostu miota on sam nie wie kim i kiedy był
Mulag zawsze mówiłem Ci że to wszystko jest marność nad marność pomidory każdy chory ogórki wpadły do dziurki
Mulag lepiej
Byliście na grzybach dzisiaj
Coś podobno jest grzybów ale nic nie zbierałem jeszcze to nie wiem osobiście nic nie zbierałem
multijune177Witaj,ja dzisiaj byłem na grzybach,zmokłem i nic nie znalazłem
Mulag Witaj.Ja mam stare pieniądze i potrzebuję sprzedać,brakuje mi na leki
Adam Małysz na swoim Facebooku poinformował, że zachorował na koronawirusa. - Na szczęście na razie choroba przebiega bezobjawowo
Tak zrobimy
Ja nie byłem na grzybach i nie chodzę na grzyby bo nie mam na to czasu Ja mam tak dużo pracy że nie mogę się obrobić i nie mam czasu chodzić do lasu najczęściej do lasu chodzi Zbigniew
tylko nie wiem co on tam w tym lesie robi podobno chodzi do tego lasu w prochowcu ale czy jest zbiera grzyby to tego nie wie nikt w tym prochowcu to pewnie chodzi dlatego że pada deszcz i nie chcę zmoknąć ale to ja tak myślę a inni myślą może inaczej Nie wiem
Z szacunkowych danych przedstawionych przez Ministerstwo Finansów wynika, że na koniec maja deficyt w budżecie wyniósł 25,88 mld zł.
Magda to ty nie bierzesz tego kota od Waldusia?
Dotam nie martw się Będzie miska ryżu i do tego ryżu nie po krzyżu tylko kawałek mięsa będzie także nie przejmuj się niczym zobaczysz że będzie dobrze