Wpisy 3 887 468 – 3 887 567
22 czerwca 2020 16:15 → 22 czerwca 2020 19:36, 100 wpisów
Ile za to ale ostatnio dużo osób z multipasko trafiało 5 z5 dawali skany
Także kilka osób trafiła te 5z5 to fajnie gratuluję również tym wcześniejszym osobom
To mialem ostatnio bo juz nie pamietam czy skan tu dalem w promocjikot 3 dead 17 66
jak juz otworze 3 oko to nie bedzie dla multi ratunku
jak juz otworze 3 oko to nie bedzie dla multi ratunku
jak sie kot nazywal? pierwsze i drugie imie, i moze byc piona
Cześć
Sprzedajcie domy ?
A co do gospodarki to nie będzie źle
Trochę czkawką się odbije ale wytrzymamy
Zrobię
Nie ma sprawy
Muszę przyhechac i wycenić
Chyba że mi wyślesz zdjęcia i napiszesz co tam chcesz żebym zrobił
Spoko
Wszystko Ci zrobię
Walduś idziesz już spać?
Szykuj kasę

Lustrzanka
Dotam coś kulawe to zdjęcie
Dotam ja ciebie w ten sposób promuje nie zauważyłeś podobieństwa?
Ja bardzo rzadko i bardzo mało
Zauważyłem że słabo się na ekonomii A na czym sie znasz to nawet nie mam pojęcia
Znowu zaczynasz swoje popierdółki, dyplom Ci zeskanować łobuzie internetowy
Zabrane 4 55 58
Zagrane

Zbigniew jaką stawkę pusciłeś ...
byłeś dziś w lesie ...są grzyby ?
byłeś dziś w lesie ...są grzyby ?

Korzystajcie wygrywajcie
Dotam dyplom to sobie wsadź między książki i chwal się wnuczkom. Mnie oczu nie zamydlisz
Liczą się czyny i efekty
A że masz przerosniete EGO to już Twój problem
Liczą się czyny i efekty
A że masz przerosniete EGO to już Twój problem
Walduś Zbigniew jest już w lesie i czeka na kwiat paproci
3 887 530. waldus dobre
DLa mnie jesteś zwykłym łobuzem co się czepia ludzi na czacie oczywiście wybranych i sa na to dowody!!!
Ale może to jakaś taka taktyka , a wystarczyło tylko nie pisać do mnie i nnych swoich napastliwych tekstów i byłoby OK. Jakoś nikt inny tak nie robi.
Łobuzem który nie szanuję ludzi i tylko stara się im dopieć swoimi tekścikami , są na to dowody.
Ludzie mają prawo do prywatności, a nie żeby jakiś łobuz gmerał w ich prywatnym życiu i robił im niestosowne uwagi /emerytak , mrówka i ja, pewnie jeszcze ktoś/Zasada jest prosta , nie rób wycieczek w tych kierunka , znajdź sobie kolegę do dyskusji, ale nie wiem czy potrafisz.
Mulag to nie o to chodzi, my wydajemi si sie porouszamy sie tutaj na pewnej płaszczyźnie towarzyskiej
wiem że mamy różne poglądy , sympatie ,antypatie i to trzeba szanować.
Dot... mało to ludzi co wnerwia człowieka....zmienisz ich życia szkoda
Łobuz ,to chyba za łagodne określenie.
To gbur,niewychowany prostak.
To gbur,niewychowany prostak.
Zapewne , ale jeżeli jest to działanie pernamentne i ciągłe nekanie , to chyba nie jest w porządku
Ludzie se jaja robią.. Wchodzę do duuusego ośrodka zdrowia Września... A tam nosy gole a niektórzy 2cale masek nie mają.. Wyglądałem jak dekiel
Dotam tylko co z tego pasko ma to gdzieś od paru dni jest to moi 1 wpis najwidoczniej panu januszowi to odpowiada nic złego nie widzi jak ta osoba się wtranzala by później grac pokrzywdzona boli ta osobe ze nie wszyscy chca się bawiunkac tańczyć jak zagra w durne wpisy pozdrawiam ciebie i emerytke forsami tomiego kędziore cóż aż się nie chce tu wlazic i patrzec na bezradność admina cóż jego strona powodzenia dotam
Jedyne wyjście z tej sytuacji to traktować się jak powietrze te osoby które ze sobą nie chcą rozmawiać ale to już było pisane i nie było stosowane
Trudno jednych wykluczać lub drugich w sumie nie widzę wyjścia z tego za bardzo
Wyjścia jedyne jakie było czyli to co wcześniej pisałem, ktoś sobie nie życzy bym do niego pisał i tyle i ja się do tego stosuje to by było najlepsze
ale widzę, że to raczej się nie sprawdza, tyle na razie uciekam, może są mądrzejsi ode mnie
3 887 068. Sebastian_M 2020-06-22 (10:31) Atakujemy Mini Lotto !!!
A co Arczi pisał kiedyś o jakiejś klementynce o co tu chodziło ?
nawet jednego słowa nie napisałam w jego kierunku,a już była "szpila" w moim kierunku.
A co Arczi pisał kiedyś o jakiejś klementynce o co tu chodziło ?
nawet jednego słowa nie napisałam w jego kierunku,a już była "szpila" w moim kierunku.
emerytka tu niektórzy muszą dorosnąc,powyzej 18lat
mrowka faraona typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 913841 i trafił(a) 502 zł
mrowka faraona
Andreas3864