Wpisy 388 097 – 388 196
10 lipca 2011 14:28 → 10 lipca 2011 16:22, 100 wpisów
andromeda z mila checia ale jestem na morze i nie mam skanera!
piotrekkalisz
ja kiedyś byłem w Kaliszuu

ja kiedyś byłem w Kaliszuu

hmm skoro nie wierzy trudno. co to jest 5/6 rozumiem jak bym trafil 10/10 lub 9/9 to cos juz jest. trafilem kiedys 9/10 fotke mam w profilu !
rafsaw30 a skad jestes z kalisza ?
piotrek kalisz pisze ze zartowałam bo tu ostatnio panuje mania skanów...hihihi
taki żarcik
taki żarcikandromeda wiem widzialem ten wpis ale juz puscilem moj 

andromeda pewnie składaja te skany ludzie i robia z niej makularute a potem wykorzystuja hehe
andromeda

piotrekkalisz ja zbieram kupony szczęsliwe i puszczam je czasem ot tak raz tak zrobiłam w niedziele a weszło w poniedzialek ale nie puszczone
bo bylo by 6/6
bo bylo by 6/6dawno byłem w Kaliszu
zostałem prawko na egzaminu

zostałem prawko na egzaminu

andromeda zawsze tak jest jak puscisz na 1 los to nigdy nie wpadnie a ja nie puscisz to wpadnie juz kilka raz tak mialem ale coz ponoc zycie 

andromeda moim największym błędem jest także nie powtarzanie liczb z dnia poprzedniego
duzo ludzi zdaje prawko w kaliszu hehe bo ponoc zdawaja za pierwszym razem 

multi multi plus 1984 dlatego trzeba puszczać na kilka losowan
Ja musze sie zastosować do tej rady na kilka los
Ja musze sie zastosować do tej rady na kilka los
ja do Kalisza nie daleko 50 KM

andro

dobra kochani ja mykam moze bede wieczorkiem ale nie wiem. milego popoludnia pozdrawiam
dobra uciekam

piotr widzę że masz na swoim profilu trafione 9/10
piotr kalisz

piotrekkalisz
no widze fotka w profilu 9/10 hmmmm

no widze fotka w profilu 9/10 hmmmm

no niestety wczoraj najwięcej miałem kilka dwójek a liczby mogę ci przesłać jutro wieczorem
oczywiście na twojego maila
piotr kalisz

typuj tak dalej gratulację
no dobra choć jestem krótko ale muszę już uciekać jak wszystko pójdzie po myśli to będę jutro wieczorem

typuj tak dalej gratulacjęno dobra choć jestem krótko ale muszę już uciekać jak wszystko pójdzie po myśli to będę jutro wieczorem
no na chwilę może być ale tylko na dosłowną chwilę bo nie ukrywam że trochę mi spieszy
Bonus Multi Multi: 750 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
cześć wszystkim

Anty Legia Warszawa
Wielkie Elo dla Cracovia Krakow
Masoni do komory!!!
Tusk to Zyd spod Belchatowa.
W Warszawie pada więc w ramach małego wolnego czasu wszedłem na czat. Pomyslę co by obstawić na 22:15
Wrażliwość fajna sprawa, ale w dzisiejszych czasach często niestety przeszkadza...
W temacie wiadomości możecie poczytać o najlepszych układach lipca 3/3. Jest ich 21 szt może coś dobierzecie sobie.

pa "Maleńki"powodzenia