Wpisy 3 879 768 – 3 879 867
16 czerwca 2020 19:24 → 16 czerwca 2020 20:31, 100 wpisów
też lubię tak suszone owoce ,że jak się dosiąde to wszystko wyjem a potem się tyje bo suszone owoce mają więcej cukru a że są wysuszone i skurczone to się je i je i nie liczy co zje
A ja jem po trochu . Po kilka listków
Też lubię. Najlepsze daktyle są na tarce A nie na wagę
Na tacce
też mam żurawine i rodzynki żurawine jeszcze nie otwierałam a rodzynki jedną paczkę zjadłam uwielbiam rodzynki orzechy nie za bardzo mogę jeść chyba mam alergie na orzechy
No właśnie
Jagawisia
na ostatnią imprezę zamiast kwiatów wujkowi upiekłam ..zaraz wkleję
Jagawisia To Ty jesteś zdolna
Taka żona to majątek
mój piekarnik pali to nie pieke albo nastawiam za wysoką temperature a nie chcą wymienić jest nowa maszyna w domu z elektrycznym piekarnikiem tylko trzeba instalacje elektryczną zrobić nie ma komu a jest nowa z gazowo elektryczna a jak upieke to ciasto stoi i nikt sobie nie ukroi to lepiej od czasu sobie jakieś ciasto kupić gotowe niż ma się zmarnować nie przepadam za ciastem córka też nigdy nie je tylko mąż lubi
Tylko obiady gotuje tylko teraz bardziej na wygode a jak byłam młodsza to nawet do 23.00 24.00 gotowałam często na pare dni teraz jakoś tylko na bierząco lecę
Gosiu my też nie zjadamy ,ale ja zawsze sąsiadce zaniosę ,cioci bo blisko mieszka
już nie mam tyle siły a i człowiek się cofa bo nic nie obejrzy posłucha tylko w tej kuchni zapidala gary zmywanie i na okrągło
Hej laski
a telewizji w kuchni nie mam jedynie okno to sobie pozaglądam a tak to córka potem gada ,że jestem osiedlowy monitoring
moja córka też odziedziczyła po mnie ,zięć zawsze mówi ,ze ona jak mama albo w kuchni albo z mopem biega AdHd mamy
Jagus
Gosia
W końcu kobity
Mp opanowane przez samców
Dziś faceci na plazy
Ale zar
Jo piwno opuchlizne
Lecę na tv i spać na 6 kierat
Osa Gisia6nie jest samcem
Osa pracujesz w kieracie ?
Czyli w kółko
Osa Ty jesteś ptaszkiem ?
Bo tu ktoś pisał o rannych ptaszkach
Zobacz Gosiu jacy ludzie są pracowici
Wstają o 6 rano i pracują
Dziś wstałam po 5-tej córka szła do pracy nawet śniadania nie jadła tylko wyszła mówi że woli się wyspać w pracy zje
A o której poszła spać?
No właśnie co to jest ?
Tomi ten Twój komputer wyrzuć na śmietnik
Co on losuje ?
Sebastian gdzie kupiłeś to zielone pomelo? Bo mi nie daje spokoju
Gdyby mi komputer wygenerował do Mini liczbę 44 to bym to wyrzucił z 24 piętra na bruk
Tomi z maszyny dali Ci do Mini liczbę 44 ?
Seba ale blisko dziś byłem 5/5 profil.. Tylko że 4 końce 3 wylosowali a mialem 5
Często gram w Mini liczbami z chybikow z lotto i dość często padały trójki
tylko trzeba jedną odrzucić na mniejszy koszt gry i tu się zaczynają schody bo zaemwsze wyrzucam tą dobrą ale zdarza się że z mini idzie w multi z cht czasem
862, nawet często.kiedys trafiłem 4 w Mini na liczby z kaskady do 8

odpaliłem generator i takie coś do mini wylosował