Wpisy 3 878 302 – 3 878 401
15 czerwca 2020 16:20 → 15 czerwca 2020 17:16, 100 wpisów
Pasko kiedyś tu ktoś powrzucał takie zdjęcia,ale nie pamiętam jaki to był nick.
Przecież swego czasu wspomniany użytkownik zamieszczał na swoich profilach fotki , jak to będzie czynił z kimś...
K30 właśnie, na jednym z profili miał foto , gdzie były pewne instrukcje....
Trzeba mieć na uwadze, że Kwiatkowskich jest mnóstwo, nie tylko w Polsce, tak jak Turowskich, czy innych .
nigdy nie kupowałem zadnych znajomych w na faceboku stroonie od takich zeczy, nawet niewiedziałem ze coś takiego jest jak tu Admin to przedstawił teraz,
3 878 282. m2 moze kiedys i tak było kiedy sie jeszcze z z sebastianem nieznałem,niemowie ze nie, i nie robie z niego ofiary, zadnej, napewno sam z siebie nikogo nie atakował jak ktoś tu jego nie atakował, on tylko sie bronił , a na dany atak jaka jest dobra broń co chyba tez atak nie?
widze ze nielubisz nazbyt sebastiana i dlatego go sie czepiasz, ale rozumie to, sebastian niechce tu mieć wrogów na stronce, ja tez nie, i wszystko robimy zeby tak było, ja wiem ze on jest nieraz tui wybuchowy inieraz sobie tez stroji zarty z coniektórych, ale gdybyscie go tak poza czatem tutaj moze blizej poznali, napewno byscie szybko o nim zmienili zdanie, to nie jest ta osoba co tu na czacie, tu sie troche zgrywa, i stroji sobie zarty ale naprawde chce aby tu bylo wesolo i wszystko np gdy wchodzi i pisze cześć co robicie? itd itd nawet w ten sposób wchodzac pyta coo my tu robimy, wiedzacze nie lrezymy tu a piszemy i typujemy liczby, on tez sam sie zaraz w to angarzuje,on chce aby tu bylo wesolo poprostu, ja te jego tu nieraz zarty tez nieraz traktuje z lekkim przymrózeniem oka, bo jakbym chciał sie tak wszystkim tu przejmować co knp kto ś pisze pod moim adresem to juz chyba musiał bym sie odrazu powiesić, a nie robie tego jednak, inieraz wole sie na jakiś czas z stad oddalić jak inni i troszke tez i wyciszyć co do tego co TU Pasko pisze tez sie z tym zgadzam,bo i tak jest, ale zapewniam sebastian jest osoba dorosła na pewno po 20tce niewiem ile dokladnie ma lat bo go igdy o toniepytałem i to mi niejest do niczego potrzebne , niema napewno 50tki, ale jest osobobom wesoła i tez uczynna, jesli by ktos potrzebował pomocy pomoże w kazdej chwili
3 878 282. m2 moze kiedys i tak było kiedy sie jeszcze z z sebastianem nieznałem,niemowie ze nie, i nie robie z niego ofiary, zadnej, napewno sam z siebie nikogo nie atakował jak ktoś tu jego nie atakował, on tylko sie bronił , a na dany atak jaka jest dobra broń co chyba tez atak nie?
widze ze nielubisz nazbyt sebastiana i dlatego go sie czepiasz, ale rozumie to, sebastian niechce tu mieć wrogów na stronce, ja tez nie, i wszystko robimy zeby tak było, ja wiem ze on jest nieraz tui wybuchowy inieraz sobie tez stroji zarty z coniektórych, ale gdybyscie go tak poza czatem tutaj moze blizej poznali, napewno byscie szybko o nim zmienili zdanie, to nie jest ta osoba co tu na czacie, tu sie troche zgrywa, i stroji sobie zarty ale naprawde chce aby tu bylo wesolo i wszystko np gdy wchodzi i pisze cześć co robicie? itd itd nawet w ten sposób wchodzac pyta coo my tu robimy, wiedzacze nie lrezymy tu a piszemy i typujemy liczby, on tez sam sie zaraz w to angarzuje,on chce aby tu bylo wesolo poprostu, ja te jego tu nieraz zarty tez nieraz traktuje z lekkim przymrózeniem oka, bo jakbym chciał sie tak wszystkim tu przejmować co knp kto ś pisze pod moim adresem to juz chyba musiał bym sie odrazu powiesić, a nie robie tego jednak, inieraz wole sie na jakiś czas z stad oddalić jak inni i troszke tez i wyciszyć co do tego co TU Pasko pisze tez sie z tym zgadzam,bo i tak jest, ale zapewniam sebastian jest osoba dorosła na pewno po 20tce niewiem ile dokladnie ma lat bo go igdy o toniepytałem i to mi niejest do niczego potrzebne , niema napewno 50tki, ale jest osobobom wesoła i tez uczynna, jesli by ktos potrzebował pomocy pomoże w kazdej chwili
Turowski dobre.. Jadę se z pierwszeństwem babka koło mnie w lewo... Ja normalnie ale ona obok mnie i na czola z astrawcale nie puściłem jak stuknieta
no ok, fajne macie zasady, ale kim jesteście ? to jakaś tajna grupa ?
nie chciałbym wejść na jeszcze trudniejszy temat ... np. są tacy "Świadkowie Jehowy", którzy mają też ciekawe zasady
Pasko, uważam, że temat Świadków Jehowy, jest dla Pana zbyt trudny, i nie radziłbym z nimi wdawać się w dyskusję.
Przed chwilą padło 1 x 6550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 878 331. Rturowski 2020-06-15 (16:32)
Pasko, uważam, że temat Świadków Jehowy, jest dla Pana zbyt trudny, i nie radziłbym z nimi wdawać się w dyskusję.
Pasko chyba trafiłeś w 10.
Pasko chyba trafiłeś w 10.
Pasko.. U mnie 2 rodziny Świadków Jehowy mają zasady ale w porządku...
Świadkowie to jest sekta,sterowana przez grupę ludzi w ameryce.To jest antyreligia.
Najpierw są mili jak chcą kogoś zwerbować a potem robią pranie mózgu ludziom.
3 878 298. Pasko 2020-06-15 (16:19) Rzeszów
Podobnie Rturowski... zaraz sprawdzę czy to nie słynny K30, czyli zboczeniec, który to że nie ma jeszcze sprawy założonej, to może tylko kwestia czasu
k30 zboczeniec a niby czemu, tak zaraz sadzicie bo wklejił fotke nie na mmiejscu opisujac kogos kto po nim jezdil no chłop sie zdenerwował ze sie ponim jezdzi tutaj i zrobił taki plakat i go tu wrzucił czytałem to tez tu na stronce bardzo mi sie to tez i niespodobasło ze takie coś zrobul po czyjimś adresem , ale chlop niewytrzymał gdy coi niekturzy śmiali sie z zjego niuni30, on wie ze popełnil bład i ze to opublikował tutaj, ale był sam atakowany wiec i on zaatakowal normalna sprawa, glupio tylko napisal tam i zpewna agresja i jakby nienawiscia,ale jako osoba z poza czatu nie jest taki jak go tu widza i postrzegaja niektóre osobyi zeby nie było ze go bronie i iniejestem jego adwokatem ani tez sebastiana jak mi to kiedyś któs tu zarzucił
Podobnie Rturowski... zaraz sprawdzę czy to nie słynny K30, czyli zboczeniec, który to że nie ma jeszcze sprawy założonej, to może tylko kwestia czasu
k30 zboczeniec a niby czemu, tak zaraz sadzicie bo wklejił fotke nie na mmiejscu opisujac kogos kto po nim jezdil no chłop sie zdenerwował ze sie ponim jezdzi tutaj i zrobił taki plakat i go tu wrzucił czytałem to tez tu na stronce bardzo mi sie to tez i niespodobasło ze takie coś zrobul po czyjimś adresem , ale chlop niewytrzymał gdy coi niekturzy śmiali sie z zjego niuni30, on wie ze popełnil bład i ze to opublikował tutaj, ale był sam atakowany wiec i on zaatakowal normalna sprawa, glupio tylko napisal tam i zpewna agresja i jakby nienawiscia,ale jako osoba z poza czatu nie jest taki jak go tu widza i postrzegaja niektóre osobyi zeby nie było ze go bronie i iniejestem jego adwokatem ani tez sebastiana jak mi to kiedyś któs tu zarzucił
To jest tak że chodzą według zeszytu... Nie chodzą po domach od do a raczej adresami gdzie mają dopiski... nie powiem złego słowa... Myślę że ich odwaga jest wiele większa niż nasza
Tomi bo ich ludzie pogonili,kiedyś u nas chodzili regularnie po ludziach.
3 878 343. m2 2020-06-15 (16:35) Gracz z długim stażem.
Arczi nie obraź się,ale czy Ty jesteś na jakiś środkach ....
nie jestem na zadnych środkach dlaczego tak myslisz omnie, nie ćpam i niewciagam nic pisze tak jak jest,
Arczi nie obraź się,ale czy Ty jesteś na jakiś środkach ....
nie jestem na zadnych środkach dlaczego tak myslisz omnie, nie ćpam i niewciagam nic pisze tak jak jest,
Popatrz jak wielu jest zatrudnionych Świadków Jehowy. To są inteligentni ludzie , od których katolicy powinni się uczyć Pisma Świętego, a my Polacy na czele z...nawet Dekalogu nie przestrzegamy. Hipokryci
może jakie truskawki co ich nikt niechce zbierać i pracy nie nie nie nie ma pracy
Właśnie jest na odwrót,Świadkowie przemieniają Pismo Święte na swoje potrzeby.A to jest grzech.
345, nie " po ludziach " , a do ludzi , nie " po domach ", a do domów.
Marność nad marność to wszystko jest marność. Powiadam wam ja Kohelet
Co Wy tu pitu kitu kilo mitu Tylko Miliony się liczą Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto 4 Miliony
Byłą taka rodzina w programie Pytanie na śniadanie,która się chciała wypisać od tych Świadków,to rodzina się od nich odwróciła i dostawali pogrózki od nich.
3 878 338. m2 tu masz racje to nie tylko jest sekta a coś wiecej , oni uwarzaja sie ze sa najmadrzejsi i ze nasza religia jest nic niewarta i zaklamana a ich religia jest ta własciwa, ja mam parku kolegów wyznajacych te religie jak mówisz sterowana przez usa, i oni mi nieraz mowili ze koniec świata sie juz zbliza, miał byc według nicj juz w 2002 roku, i co niema czyli oni dlamnie sa tacy prawdomowni, jak byla partia PO ze oni wróca do władzy
352, życzę Ci takich przyjaciół jakimi są Świadkowie Jehowy. Byłem na weselu , na którym były 3 zakonnice, ksiądz z....i rodzina Świadków Jehowy. Wzór do naśladowania
Uciekam, te klimaty nie dla mnie. Poczytajcie Ewangelię- Nowa Ewangelię wg dwóch polskich świętych, którzy zasłużyli się w walce z epidemia
ja też złego słowa nie powiem na Świadków ... jedynie mi się przypomnieli bo wkleiłeś tą listę rzeczy do przestrzegania ... i zaleciało taką jakby właśnie organizacją.
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 911972 i trafił(a) 506 zł
jak byłem dzieckiem to pojawiali się czasami i generalnie było powiedziane, że nie wolno ich wpuszczać ... na pewno jest dużo mitów na ich temat
Pasko
O którego chodzi K30?tego co jest. był K30 czy tego co się podszywa pod K30?
3 878 298. Pasko 2020-06-15 (16:19)
O którego chodzi K30?tego co jest. był K30 czy tego co się podszywa pod K30?
3 878 298. Pasko 2020-06-15 (16:19)
Ja mieszkałam z Adwentystami Dnia 7.Oni nie jedzą wieprzowiny,nie palą ,nie piją.
to prawda świadkowie jehowi kiedyś latali po domach , i pukali do drzwi i zawracali gitare kazdemu chcieli nas nawracać, teraz juz tegoo nierobia bo jest zakaz nachodzenia w domach kogos,teraz stoja na ulicy z takimi sztalugami, na obrazy tam maja te straznice i świerszczyki, swoje,pieknie wydane ale juz sie nie czepiaja ludzi jak kiedyś tylko chyba sie nawrocfili sami to ze sa mili i inteligentni niby tacy , to tylko gra pozorów, jesli z nimi przystaniesz to taki sie staniesz mimnie kiedys jeden z kolegów chciał nawrócić na jego realigie wiec mu powiedziałem grzecznie , TYmasz swoja rekligie ja mam swoja ja jestem katolikiem a w to co tTY wierzysz to jest twoja sprawa, jesli chcesz wierzyć w parapet czy zarówke to sobie wierz, j\a zostałem wychowany w wierze katolickiej i tej wiary sie niewypuieram, a ty rób co chcesz ,jesli bedziesz mnie próbował nawracać, to zapomnij omnie nie bede twoim kolega, i co zadziałało ,dalej sie kolegujemy a oon nawet nic teraz niewspomina mi o moim nawróceniu na jego religie,
Gosia_77: na profilu K30 jak ia K300 kiedyś były udostępnione delikatnie mówiąc bardzo niestosowne fotki. Ja rozumiem, że może ta strona jest od 18 lat, ale to tak nie do końca. Mam tylko nadzieję, że jakieś dziecko nie weszło w taki profil zanim to usunąłem
Mam trzech sąsiadów Świadków Jehowy. To wzorowi ludzie, ale i mam księży w rodzinie i orgsnistow. Wybieram Świadków Jehowy
Wiem Panie Januszu, że zadaje Pan podchwytliwe pytania. Wiem też, że niektóre profile kojarzy Pan z tym nikczemnikiem, i tutaj Pan się myli.
świadkowie jehowi nie sa złymi osobami tylko naz byt upierdliwymi , sa pomocni,jesli jeszcze wejdziesz z nimi w jakies konszakty, to i pomału nie przylegniesz do ich wyznania duzo stareotypów o ich religi krazy napewno nie sa osobami nienawistnymi jak co iniektórzy katolicy,
376, jeśli miałbym nawet pRezydenta , nie przyznalbym się a nawet bym się to wyszedł.
3 878 375. Rturowski ja mam nie tylko sasiadów are i kolegów jako świadków jehowych a jeden z tych kolegów to jest juz troche starszy odemnie i jest tym ich tzw ksiedzem jak my tio tu mówimy
ja k nieraz tu do niego przyjada bracia i siostry na tz w, msze i czytanie pismaświetego to tu półowe osiedła jest zajetego przez ich wózki tak to sie nazywa starszy zboru,tam sa takie iprezy u niego w domu, ale cóz nikt sobie sasiadóów niewybiera
dobra lece coś zjesc narazie wszystkim,
Mój mąż był bardzo zmęczony położył się spać Dzwonek do drzwi mąż wstał otwiera drzwi , stoją dwie kobiety Jedna młoda a druga starsza Mąż nie ogolony pyta o co chodzi ? jesteśmy świadkowie jehowi Mąż przerywa rozmowę i mówi proszę starszej PANI DZIĘKUJĘ A DO MŁODSZEJ MÓWI A PANIĄ PROSZĘ POROZMAWIAMY No niestety obie Panie uciekły
Pasko/niestety te zdjęcie na profilu widziała moja nastoletnia siostrzenica która sobie tylko typuje keno i ma uciechę..Ale nie mam problemu/żalu do użytkownika który to wkleił bo został sprowokowany przez> krótko zwięźle i na temat-Idiotę MP- który przyczepił się w ten czat jak osioł w płot.Dobrze wiesz,że Rturowski to znowu on
Ped*fila pod dach nie wpuszcza, ale Świadka Jehowy, z przyjemnością
Rturowski a co byś zrobil oni 3 razy w tygodniu dzwonili do drzwi
Dlatego, że wcześniej ktoś musiał być zainteresowany lub nabył pismo.
monia22_22
mnie jest obojętnie czy to jest katolik czy świadek jehowy itd ale tylko jehowi biegają i dzwonią do drzwi i przeszkadzają
Tu jest jako taki spokuj ale wystarczy wejść na stronę Golden lotto tam jest jazda
Do mnie raz tylko zadzwonil po kolędzie .Juz 5 lat mam spokój
3 878 385. jagawisia tak bo oni sa madrzejsi w kupie w pojedynke juz niezabardzo chca rozmawiac i nawracać, skas to tez znam, ja kiedys byłem iu takiego kolegi w domu , nie siedzielismy sobie u niego i coś tam ogladaliśmy ,i nagle dzwonidwonek ,podobnie jak uwas tam w domu , a temn mój kolega to taki troche bajerant zadnej lasce nie przepusci,w dyskotece czy gdziekolwiek, no ale taki jest juz, noi nagle dzwoni dzwonek, otwiera drzw a tu stoja tez dwie młode dziewczyny, a on z takim smiechem krzyczy donmnie arczi popatrz przyszły jakies młode 2 niunie, ja odpałem tak on ich siepyta w prost panienki na seks czy w jakim celu, gdy ja doszedłem do drzwi tych dziewczyn juz niebylo a on zamykał drzwi pozniej wygladnełem przez okno panienki byly ładne i fajne ale darły z klatki blokowej chyba dość szybko i widać ze im sie gdzieś i śpieszyło podejrzewa ze sie poprostu przestraszyły ze mozemy je zaraz wykorzystać w innym celu, gdybym tego kolegi nieznał to bym wto nieuwierzył ze ich tak załatwi ale ponim sie wszystkiego mozna spodziewać