Wpisy 3 878 202 – 3 878 301
15 czerwca 2020 15:21 → 15 czerwca 2020 16:20, 100 wpisów
powiem tak mam z sebastianem kontakt tez przez faceboka i tam nie wyglada aby był jakimś dzieciakiem, czy nastolatkiem, zreszta tez i pokazuje co i robi na placach budów, kiedys pisał tu tez ze zaklada chydraulike i robi wykonczenia łazienek i toby sie zgadzało poniewaz na faceboku na swoim koncie na fotkach pokazuje co robi , i jak robi,uwazam go za spoko goscia,no tutaj truche wprowadza zabawy na stronce i smiechu,oraz nieraz i zamieszania, on poprostu chce aby tu było wesoło tez, i troche , wiadomo nie wszystkim sie to i tez podoba, jego zachowanie, ale powiem tak gdyby go tu niebyło z nami to byłoby tu bardzo smutno, a tak wprowadza troche humoru nieraz tymi swoimi pytaniami i innymi zeczami,
Aczi nie obraź się,ale wydaje mi się,że Ty i Sebastian to jedna osoba.
A Sebastian żadnej firmy nie ma, zdjęcia można zrobić czego się chce a potem tu wstawić.
Sebastian ma kilka kont i zawsze któreś wcielenie broni Sebastiana zauważcie to.
sebastian jest osobom zbyt uczynna wszystkim chciałby pomóc nawet i wygrać dlatego tez sam gra jak i z inymii, tworzy te trzony liczbowe tu na stronce do multika czy tez innych grach, , on chce aby wszyscy wygraywali nie tylko on, czy ja , a wszyscy, kiedys tu pisałem ze razemm typujemy liczby poza ta tez stronka i gramy tymi liczbami, ja np podaje mu swoje liczby do danej gry , a on mi swoje lub laczymy je razem i kukladamy z tego uklady którymi nastepnie gramy efekty sa rózne i róznie tez to wychodzi, raz trafiamy ,raz i nie, ale nadal typujemy razem liczby np do mini lotka kiedys tworzylismy wieksza grupke osób bylo nas wiecej razem ale pomału inni sie wykruszali, wiec zostaliśmy tylko my dwaj, i tak jest doio dzisiaj,
waldi
Nic sie nieda trafić konkretnego
3 878 203. m2 nie obrazę sie spoko jest, ale sie tu mylisz sebastian nie jest mna a ni ja nie jestem sebastianem , sebastian to jest warszawiak i mieszka w stolicy a ja jestem dolnoślązak i mieszkam miedzy wałbrzychem a wrocławiem, i niejesteśmy tez zpokrewnieni w zaden sposób tutaj s na stronce sie poznaliśmy i tu taj zaczelismy razem tez typować liczby, zreszta duzo tu tez fajnych osób poznałem przez tego czata z ktorymi tez mam kontakt przez faceboka np, ktoś pamieta twójkwiat77, tez super kobietka i jeszcze wiele innych osób ktosś pamieta moze jeszcze, abudabi86 i innych,czy moze araba,

To praca Sebastiana.
Lotto dawać wygrać w Lotto żebym nie musiał wstawać wcześnie rano ani na nocne zmiany chodzić
3 878 196
https://www.youtube.com/watch?v=3FcTE6uV7sI
Przedsiębiorca prowadzący firmę nie ma czasu by siedzieć przy komputerze
rano,wieczór,we dnie w nocy non stop z przerwą na posiłek
Dba o swoich pracowników,dogląda co robią gdziekolwiek są i odpowiada za nich.
Rzetelny pracownik natomiast przestrzega przepisów firmowych a z poleconych zadań wywiązuje się sumiennie.
Z wiekiem natomiast następuje zapotrzebowanie na święty spokój
https://www.youtube.com/watch?v=KtYcPD0rfU0
https://www.youtube.com/watch?v=3FcTE6uV7sI
Przedsiębiorca prowadzący firmę nie ma czasu by siedzieć przy komputerze
rano,wieczór,we dnie w nocy non stop z przerwą na posiłek
Dba o swoich pracowników,dogląda co robią gdziekolwiek są i odpowiada za nich.
Rzetelny pracownik natomiast przestrzega przepisów firmowych a z poleconych zadań wywiązuje się sumiennie.
Z wiekiem natomiast następuje zapotrzebowanie na święty spokój
https://www.youtube.com/watch?v=KtYcPD0rfU0
Widzę, że macie zajęcie.Zeby takie tematy podejmowała kobieta, nie zdziwiłbym się, ale faceci ?
To jednak prawda, że faceci to plociuchy
To jednak prawda, że faceci to plociuchy
3 878 196. Pasko 2020-06-15 (15:01) Rzeszów
m2: ja obstawiam, że może nie mieć 18 lat, ale to moja subiektywna ocena ... każdy może się mylić, ale ja bym tak obstawiał osobiście.
Pasko jak ma czas na latanie i robienie zdjęć po mieście a potem cały dzień tu ,to na pewno.
m2: ja obstawiam, że może nie mieć 18 lat, ale to moja subiektywna ocena ... każdy może się mylić, ale ja bym tak obstawiał osobiście.
Pasko jak ma czas na latanie i robienie zdjęć po mieście a potem cały dzień tu ,to na pewno.
3 878 204. m2 powiem tak z tym tez sie zgodze co tu piszesz , ale napewno tak nie jest jak piszesz ze tu wstawia takie fotki, powiem tak widziałem sebastiana na zdieciu kiedyś i powiem nie jest to zaden dzieciak ani nastolatek, choć nieraz sie oi tez tak zachowuje, bo on ma poprostu jaja i chce aby było wesoło tu taj , wiem ze sbastian mial kiedyś wiele nowych nickow a zakładał je tylko dlatego ze pewna grupka tu osób go cały czas atakowała i chciala sie tu go pozbyć ze stronki,, bo im nie pasiło jego zachowanie , i opisali czesto do admina prosby aby go zablokowac, i też tak bylo gdy był blokwany i niebylo go to zaraz zakladal inne konto,aby tutaj być z nami dalej i dlatego tak było kiedyś znim tez rozmawiałem na ten temat gdy był zablokowany,i prosiłem aby nie przeginał bo niebedzie tu mógł być z nami, i powiedziałem mu zeby został na 1 nioku inietworzyl innych i tez tak zrobil pozostał na tym niku ktorego tutaj teraz urzywa,
Forsami to... Forsami, a nie żaden Sebastian.
Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem.Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawda .
Muszę się przespać bo mną rzuca niespałem pół nocy a rano jeszcze pobudka o 4:50 kto NIE nie nie nie ma pracy ten ma poniekąd dobrze wypoczęci opici wyspani
Wędrowca Netowy chyba tu muszę przypomnieć starą odwieczną prawdę bo coś widzę że się myszy chyba zakociły...
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i wszystko w temacie
Sebastian może nie być Polakiem, pisał że jest podobny do Turka, nawet był nie tak dawno w Turcji.
3 878 219. golanonim witaj to jeszcze jzalezy jaka to jest firma i jaka praca , ja znam wielu przedsiebiorców co siedza całymi dniami na necie i przy komputerzem, swoje robia , bo musza, ale w wolnych chwilach tez i wpracy korzystaja z portali np randkowych i czatuja po czatach, człowiekk ,jest tylko człowiekiem, widzidzie sebastian jak pisze dostaje zlecenia np na remont jakiegos budynku, , czy pomiszczeń np i zatrudnia jakiś fachowców którzy ta prace wykonuja , z tego co tez wiem jesli zajdzie taka potrzeba to tez pomaga tym pracownikom, nie uwarza sie tylko za szefa jak inni w róznych korporacjach ,szef jest Bogiem a pracownik śmieciem, a tak jest w tych duzych koncernach,niestety, a to ze tu nieraz siedzi na stronce to ma prawo jak i kazdy, zobaczcie nie ma goio tu teraz z nami,
1. Nie omawiamy innych.
2 Nie plotkujemy.
3.Nie oklamujemy.
4.Nie krzyczymy.
5.Nie spiskujemy.
6.Nie przechwalamy się.
7.Nie narzekamy.
8.Nie ranimy pochopnymi uwagami.
9.Nie wypowiadamy obietnic bez pokrycia.
2 Nie plotkujemy.
3.Nie oklamujemy.
4.Nie krzyczymy.
5.Nie spiskujemy.
6.Nie przechwalamy się.
7.Nie narzekamy.
8.Nie ranimy pochopnymi uwagami.
9.Nie wypowiadamy obietnic bez pokrycia.
Koniec plotkowania.
Tyle bajek czas na konkret jeszcze jeden zakład Lotto z Plusem trzeba zagrać Mewa drąże skałe nadal
jeswli chodzi zaś o te zdiecia które tu sebastian tu wklejał z warszawy noca , to obiecał gosi77 ze dla niej to zrobi, poniewaz Gosia77 napisała ze nigdy nie byla w warszawie i chciałaby zobaczyć te miasto , wiecsebastian chciałpokazac gosi miasto jak wyglada i dniem i noca pisałoo wieżowcach tez, ja np tez mieszkam tu w polsce juz kupe lat i tez niebyłem w warszawie nigdy a tylko widziałem warszawe w tv jak byly jakies transmisje i przekazy, w tv , powiem szczerze ze w róznych byłem juz w państwach ale w warszawie nie byłem bo jakos mnie tam nie ciagnoie zbyt bardzo, a to zesebastian pokazał zdiecia nam jak to wyglada od środka nie przez TV to spełnił to co obiecał
i gosia 77 to zobaczyła i ja też
i gosia 77 to zobaczyła i ja też
Nie jadam wynalazków ze sklepu od czasu gdy widziałem jak nie sprzedany , stary towar był mieszany z nowym i znów szedł na handel.
arczibalik73: mógłbyś uwierzyć jedynie jeśli:
1) zaprosiłby Cię do znajomych z tego profilu
2) profil okazałby się bardzo naturalny, czyli kilkaset normalnych znajomych, jakaś rodzina, normalne zdjęcia, normalne komentarze
normalni znajomi mam na myśli, bo można sobie dzisiaj dość tanio kupić profil firmy z gotowymi znajomymi.
Kupienie sobie profilu ze 300 znajomymi to około 100 złotych
https://www.premlike.com/pl/devenir-influenceur-facebook/acheter-des-amis-detail
I myślisz, że kto to kupuje?
1) zaprosiłby Cię do znajomych z tego profilu
2) profil okazałby się bardzo naturalny, czyli kilkaset normalnych znajomych, jakaś rodzina, normalne zdjęcia, normalne komentarze
normalni znajomi mam na myśli, bo można sobie dzisiaj dość tanio kupić profil firmy z gotowymi znajomymi.
Kupienie sobie profilu ze 300 znajomymi to około 100 złotych
https://www.premlike.com/pl/devenir-influenceur-facebook/acheter-des-amis-detail
I myślisz, że kto to kupuje?
Pasko że się tak wtrące mnie znasz z imienia i nazwiska tak że ja Sebastian em nie jestem i mam jeden zawsze miałem i mam jeden nik
Narazie idę odpoczywać ps Pasko mój mail zaczyna się na literę fi.....fr.... a reszte znasz Pozdrawiam
Potem można się podszywać pod innym imieniem i nazwiskiem...znajomych sobie kupić...i szaleć w internecie.
tak, że jak trafisz na prawdziwego oszusta ... nie masz z nim szans jeśli chodzi o doświadczenie.
jeśli będzie chciał Cię oszukać, to Cię oszuka. A takie oszustwo na zasadzie "uwierz, że jestem tą osobą", to jest w zasadzie najprostsze i w zasadzie każdy kto będzie chciał to może tak oszukiwać. W zasadzie nie jest to przestępstwo żadne, nic karalnego taka niewinna kradzież osobowości.
co ciekawe to słyszałem o sytuacji, gdy ktoś dostał pracę w ten sposób, tzn. podesłał CV nie swoje i dostał pracę zdalnie jako programista.... umiał programować, ale nie tak dobrze jak osoba, na której CV się powołał i nie miał tyle doświadczenia
Taki oszust się podszyje pod biznesmena...np.dewelopera sprzedającego mieszkania...potem ktoś wpłaci pieniądze i szukaj wiatru w polu.
ja tu na nikogo nie krzycze ,nikogo nie obmawiam ,ani nie plotkuje na jego temat i nieopowiadam bajek,ale wkurza mnie jedno jak widze ze ktoś kogoś np szkaluje albo atakuje na stronce , ktoby to niebyl nie musi to być zaraz sebastian, nieraz czytam tu rózne złosliwe tez uwagi nie tylko pod adresem sebastiana czy swojim, czy tez innych osób tez mi sie to nie podoba bardzo, jak np. ktoś nie zna tej drugiej osoby, i cały czas sie go o coś czepia,lub mu coś zarzuca, tak niepowinno być a jest niestety coraz czesciej, tez np niepodoba mi sie kiedy np sebastian tu sciera sie z z emerytka 46, jkiedy wzajemnie sie sprzeczaja, ale widac ze sie bardzo chyba uwielbiaja jak tak jest,jest tu duzo teżosób hejtujacych sebastiana, ktore go nielubia tez, i zawsze coś mu zarzucaja , czy jest winny czy nie, ja go tam lubie jak wiele i tu tez osób ktore tu poznałem tez na stronce, niebede tu wymienial kogo bo te osoby napewno i sie domyslaja tez i wiedza,to same
nie no to ja nie mówię tu o żadnym Sebastianie również po prostu w tym przypadku tylko osobiście kwestionowałbym czy aby na pewno jest dorosłym przedsiębiorcą. Po prostu inaczej będzie zachowywać się moja córka w wieku lat 6, inaczej nastolatek, inaczej osoba po 20-tym roku życia, inaczej osoba dorosła koło 40-ki, a inaczej osoba koło 80-ki. I są pewne ramy tych zachowań. Ja osobiście nie wyobrażam sobie, aby któryś z moich znajomych, poważnie aktywnych zawodowo, pisał tutaj że kosy to jest liczba 66, a kosy lustrzanki 69. No jakby nie mieści mi się to w ramach zachowań i tyle
a z każdym mógłbym porozmawiać na tematy Lotto ... natomiast z dzieckiem mógłbym już tak porozmawiać i nawet się z tego pośmiać
Na tematy lotto, raczej z matematykami, nie z takimi, którzy nie znają rachunku prawdopodobieństwa.
tak więc możliwości dla mnie są 2:
a) albo jest nastolatkiem
b) albo jest osobą dorosłą, nawet 50-letnią ... udającą nastolatka
Tylko w przypadku b) po co?
a) albo jest nastolatkiem
b) albo jest osobą dorosłą, nawet 50-letnią ... udającą nastolatka
Tylko w przypadku b) po co?
Podobnie Rturowski... zaraz sprawdzę czy to nie słynny K30, czyli zboczeniec, który to że nie ma jeszcze sprawy założonej, to może tylko kwestia czasu