Wpisy 3 878 402 – 3 878 501
15 czerwca 2020 17:17 → 15 czerwca 2020 18:47, 100 wpisów
Cześć
Co się Dzieje ?
Walduś a mie bedziesz mnie bił?
Jagawisia to wiem ale dzwonią do mnie że nawet Pasko wątpi czy mam 18 lat
Pasko zaraz Ci wszwszytko wytłumaczę
Bo widzę że nie rozumiesz dlaczego na 69 lub 66 mówię Kosy
Poza tym każdy ma jakieś nazwy i nikt się tym nie przejmuje tylko co do mojej osoby zawsze jest jakieś ale
Waldus6kiedy byłeś?
Nie mogłeś powiedzieć to bym przyjechał i byś zobaczył ile mam lat
A myślałem że dziś tam byłeś
Żona wtedy chorowała na miastenie miała tymektomie tam na Banacha
Pasko nowoczesne kosy są jak 6 tylko są połączone dwie razem i tworzą liczbę 69 i się tak kręcą i tną trawę
Waldus6jak będziesz się wybierał do Warszawy daj znać
Zobaczysz że mam troszeczkę wiecej jak 18 lat
Dotam dlatego bo napisałem że jak nie ma promocji to nie gramy
dotam ,to trzeba być gapą miałam napisane na kartce 9,23,36 no i nie wysłałam
Dalem dobry pomysł zobaczycie
Dawniej jak były kumulacja to co losowanie podbijali o 5,8mln teraz tego nie ma
Jagawisia taki pomysł żeby w Multilotka grać tylko wtedy kiedy jest są promocje jak nie ma promocji to nie gramy w Multilotka
452, od pewnej pani dr n.med., a zamieściłem je w odezwie na pewną krytykę, która już wymazalem z pamięci. Takie sobie cenię
I jeszcze jedno
Uważam że każdy człowiek zachowuje się tak jak chce i nie ma żadnych RAM które mówią że inaczej się zachowuje 18-latek inaczej inaczej 30-latek inaczej Czterdziestolatek inaczej 50 latek inaczej 60 latek inaczej 70 latek Każdy ma swoje ramy Jak to można nazwać i każdy zachowuje się tak jak chce i wszystko pasuje to że na przykład 30 latek zachowuje się jak dwudziestolatek to nie znaczy że jest imbecylem głupkiem i nie wiem kim jeszcze
Uważam też że takie szufladkowanie ludzi pod względem wieku Po pierwsze nie ma sensu po drugie jest niezbyt mądre
jagawisia
wtedy uśmialiśmy sie z nich co nie miara, no ja tez lubie sie pośmiać jestem na zbyt wesołym człowiekiem,no drugi mój kolega to tez tak zrobił tylko on im wywinol inny numer, mianowicie poszedł kiedys do tego naszego kolegi tam na te ich takie spotkanie, zobaczyć jak to sie tam unich odbywa takie zebranie,no i po jakimś tam czasie,brat i siostra jehowi odwiedzili go w domu, a ze mieszkał w bloku na 3 pietrze i cos tam robił z żona jakies tam przetwory wtedy na zime, niechciał aby mu któs tam przeszkadzał wiec podszedł do drzwi otworzył je patrzy a tu stoji starsza kobieta z mlodym facetem i zaczynajja swoja śpiewke jak to oni ze przyszli z nim porozmawiac a co on mysli o nawróceniu itd, czyli stary bajer, aby tylko kogos do siebie przyciagnać, a kolega mówi przepraszam ,ale ja teraz niemam czasu ,a oni ze to nic nie szkodzi ze oni zajma tylko chwilke mu itd, on niewytrzymali w koncu i mówi przyjdzcie pózniej bo teraz mam robote, i musze zaraz isc do piwnicy słoiki wynieśc, wiec, oni zadeklarowali ze oni mu pomoga poco ma sam nosić ,
wtedy uśmialiśmy sie z nich co nie miara, no ja tez lubie sie pośmiać jestem na zbyt wesołym człowiekiem,no drugi mój kolega to tez tak zrobił tylko on im wywinol inny numer, mianowicie poszedł kiedys do tego naszego kolegi tam na te ich takie spotkanie, zobaczyć jak to sie tam unich odbywa takie zebranie,no i po jakimś tam czasie,brat i siostra jehowi odwiedzili go w domu, a ze mieszkał w bloku na 3 pietrze i cos tam robił z żona jakies tam przetwory wtedy na zime, niechciał aby mu któs tam przeszkadzał wiec podszedł do drzwi otworzył je patrzy a tu stoji starsza kobieta z mlodym facetem i zaczynajja swoja śpiewke jak to oni ze przyszli z nim porozmawiac a co on mysli o nawróceniu itd, czyli stary bajer, aby tylko kogos do siebie przyciagnać, a kolega mówi przepraszam ,ale ja teraz niemam czasu ,a oni ze to nic nie szkodzi ze oni zajma tylko chwilke mu itd, on niewytrzymali w koncu i mówi przyjdzcie pózniej bo teraz mam robote, i musze zaraz isc do piwnicy słoiki wynieśc, wiec, oni zadeklarowali ze oni mu pomoga poco ma sam nosić ,
wiec kumpel mo do torby jednej nałozył tych sloików do gdrugiej torby tez oni to wzieli,i kolega tez i poszli, zeszli do piwnicy i on tam otworzył drzwi wpuscilich tam i powiedział zeby tam postawili asam szybko jak tylko oni weszli zamknoł ich na kłodke w swojej piwnicy, oni nagle zaczeli cos takm krzyuczeć doniego ale schodził jego sasiad i pyta co tam sie dzieje w tej piwnicy a kolega mówi ze własnie schodził do swojej piwnicy atam ktos buszuje w jego piwnicy wiec ten sasiad wyciagnoł szybko telegfon i zadzwonil na polcje zgłaszajac włamanie i krazdziesz słoików, policja szybko sie zjawiła na miejscu i delikwentów zabrali na komisariat , jeszcze sasiad złozył obszerne zeznania na komendzie opowiedział jak bylo, gdzieś po 2 dniach ci sami jehowi przyszli do kolegi spowrotem bo zosrtawili tam u niego wtedy torbe ze strażnicami i szybko sie ulotnili, i od tamtej pory juz nigdy gonie nawiedzali u niego w domu i do dziś już nieprzychodzą, ja bym o ty mnie wiedział nic a le żona mojego kolegi uwielbia zemna rozmawiać iona mi to opowiadała usmialiśmy sie co niemiara, z tego,l ona mi mówiła ze oni dosc czesto ich tak nawiedzali a ja to juz tez i denerwowało, bo ile można kogos nawiedzać i mu gitare zaracaćnie
460, i nikogo nie powinien interesować wiek.To nie jest portal ' Randka w ciemno ".
Może zostawmy już ten temat Świadków Jehowy? W uzupełnieniu pytania Admina , informuje, że Świadkowie Jehowy nie grają w gry losowe .
3 878 466. Rturowski tak to prawda bo jakby wygrali to by musieli wszystkom kase z wygranej oddać swoim braciom i siostrom oni sa na innych zasadach które pielegnuja, ale jedno cio ich łaczy z nami to to ze ostro daja tez i w palnik,na imprezach, a ja kiedyś mysłałem ze oni nic nie pija, a okazuje sie ze to było moje mylne skojarzenie, ale tak zostawmy juz ich w spokoju niema sie ich co tam czepiać nie sa to ludzie grożni na zbyt dla nas
3 878 395. Rturowski 2020-06-15 (17:10)
Do mnie raz tylko zadzwonil po kolędzie .Juz 5 lat mam spokój
po koledzie przyszli
Do mnie raz tylko zadzwonil po kolędzie .Juz 5 lat mam spokój
po koledzie przyszli
3 878 431. dotam 2020-06-15 (17:28) follow my dreams
umnie też brak wyników
spokojnie jesli mnasz wygrać to wygrasz musisz tylko ewierzyć w to ze CI sie uda, i grać dalej, i grac na jednych i tych samych numerach nic niezminiajac, pomału i do celu, gdy sie poddasz to juz nigdy nic nie wygrasz, dlatego nieryzgnuj z gry, pozwól szczesciu sie uśmiechnąć do ciebie
umnie też brak wyników
spokojnie jesli mnasz wygrać to wygrasz musisz tylko ewierzyć w to ze CI sie uda, i grać dalej, i grac na jednych i tych samych numerach nic niezminiajac, pomału i do celu, gdy sie poddasz to juz nigdy nic nie wygrasz, dlatego nieryzgnuj z gry, pozwól szczesciu sie uśmiechnąć do ciebie
Walduś tobie wybaczymy Te chlapnięcia
Niedługo biorę się za liczby Także uważajcie
Będzie się działo
nie rezygnuj z gry, bo niewiesz kiedy moze być nadejć ten dzień ze wygrasz, jesli przerwiesz zaś gre na dłuzejj niż powieddzmy z pół roku a potem zów zaczniesz grać to bedzie Ci cieżko sie wstrzelic w chodzace liczby , wtedy juz tylko sie przegrywa, tak jest niestety sam wiem jak to jest bo tez tak nieraz miałem , i graj na takie uklady liczb jakie ci najczesciej wchodza
puscilem zaklady w sts jak wygram to wygram jak przegram to bedzie po zawodach
Angierski pisałem wcześniej że zagrałem dzis62 spotkania piłka liga Albania Jeden juz6prowadzi 3-1 A na drugi czekam
Dwa nie 62
Sebastian w co dzisiaj grasz ?
Arczi Dzisiaj gram w Mini Lotto w Lotto i w bukmacherka postawiłem dwa mecze jeden zaraz mi wejdzie i będę czekał tylko na drugi
Ja będę pił zaraz herbatę i będę jadł golonkę z kaszą gryczaną i surówkę z marchwi z jabłek
Pierwszy zespół prowadzi mi już 41 więc raczej nie przegra a jest 73 minuta gry
Dodano losowanie nr 912 000 Keno
3 878 489. waldus na razie
Wojtt
3 878 485. Sebastian_M
Może zrobię fotkę kolejny raz bo gość wykosil chwasty a miejsce takie ślepe zaulek nieliczni pewnie tam podazali
Czasami warto zrobić sobie przerwę