Wpisy 3 878 102 – 3 878 201
15 czerwca 2020 13:55 → 15 czerwca 2020 15:12, 100 wpisów
My z Wojtkiem systemem zagramy w ale w mini na 12 liczb
Teraz to można systemem zagrać w Ekstra pensję tak zwany blok skreślać pięć liczb i wszystkie to cztery liczby te 1234 to taki blok się nazywa
Zbigniew jest teraz w lesie
I co z tymi wiewiórkami robi ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 05, 08, 09, 12, 18, 23, 25, 32, 33, 36, 41, 43, 45, 54, 56, 57, 65, 77, 79
Plusem jest liczba: 25
02, 05, 08, 09, 12, 18, 23, 25, 32, 33, 36, 41, 43, 45, 54, 56, 57, 65, 77, 79
Plusem jest liczba: 25
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12994 zestawów od 1682 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 15 770 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 29 916 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- romantic - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 604 zł = 80,53 x koszt gry
- leniwiec10 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 120 zł = 48,00 x koszt gry
- fliper-f2 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 1 838 zł = 45,95 x koszt gry
- rozalka64 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 334 zł = 33,40 x koszt gry
- robroy1312 - koszt gry: 70,00 zł, wygrana: 1 988 zł = 28,40 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 02,06,08,09,11,12,13,18,19,22,23,24
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0799176
Wylosowany numer to: 0799176
Magda co się stało? Sąsiad cię zalewa?
Czy pranie zafarbowało ?
Zapraszam na lody Kto chętny
co za baramn te liczby losował
3 878 127. magda 2020-06-15 (14:10) O co chodzi?Dopiero weszłam...
Mańka
Magda witaj
powinni go zwolnić nie wylosował tych co potrzeba dzwoncie do niego by powtórzył losowanie
Mańka
Magda witaj
powinni go zwolnić nie wylosował tych co potrzeba dzwoncie do niego by powtórzył losowanie

3 878 130. Sebastian_M kurcze ale smaka robisz z tymi lodami , wziołbym wszystkie lubie lody takie
Wziąłem 2 kulki bakaliowe
Lody Grycan
Kiedyś to była Zieloną Budka
Dopisano wygrane Super Szansa
Grycan to sprzedał i otworzył pod swoim nazwiskiem
Tomi
ja pusciłem testowy kuponik na 10/10 i wpadło tylko 3/10 czyli lipa a bylo tak blisko ,,
Szkoda że tu nie ma Krzysztofa bo to tyle ładnych dziewczyn chodzi by sobie zapoznał jakąś jedną chociaż albo dwie i bym miał wesoło
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Arczi Ty nie masz silnej woli
Miałeś nie puszczać Multi
Przecież mówiliśmy że jak nie ma promocji to nie gramy w Multicam A jakie promocja to wtedy zaczynamy grać
Pamiętaj w Multi gramy tylko wtedy kiedy są promocje nie zapominaj o tym
Czesc Wszystkim
3 878 145. Sebastian_M 2020-06-15 (14:23) Atakujemy Mini Lotto !!!
sebastian mam silna wole nie puszczam wiecej niz 1x multika na losowanie, ale od czasu do czasu musze puscić multika chociarz testowego 1 bo inaczej jestem chory jak nie puszcze , nasuneły mi sie pewne numery, i pomyslałem wysle je powinny wyjsc w 100% i je pusciłem, i wyszły , ale nie w takiej konfiguracji jak je złożyłem i dlatgo na tym popłynołem, a powiedz mi jesliby sie Tobie jakieś liczby ukazały i byś był ich pewny ze wyda w danym losowaniu to tez byś ich nie posłał,
sebastian mam silna wole nie puszczam wiecej niz 1x multika na losowanie, ale od czasu do czasu musze puscić multika chociarz testowego 1 bo inaczej jestem chory jak nie puszcze , nasuneły mi sie pewne numery, i pomyslałem wysle je powinny wyjsc w 100% i je pusciłem, i wyszły , ale nie w takiej konfiguracji jak je złożyłem i dlatgo na tym popłynołem, a powiedz mi jesliby sie Tobie jakieś liczby ukazały i byś był ich pewny ze wyda w danym losowaniu to tez byś ich nie posłał,
3 878 149. dwieskarpety
Skarpety {{hura}Player
Arczi puścił bym i rozumiem Ciebie
Jagawisia
Tommy bo mini To się bierze z maszyny i drugi kupon się puszcza obok i tych liczb które dostałeś i wtedy jest szansa na wygranie
sebastian te promocje w multiku to sa o kant dupy rozbić wygrywaja i trafiaja tylko nieliczni, a ja do nich nie należe niestety,pomimo gry na te powiedzmy 5/5 jak bylo ostatnio co bym na taki uklad niewysłał to zawsze albo 1/5 lub 0/5 poprostu żenada, dlatego jak nieraz gram to od 7/7 w z zwyż bo tam mi np, juz szybciej wchodza jakies liczby,i wtedy sa wygrane,a na te małe zestawy to sam widzisz
dlatego wole grac w mini lotka czesciej a multika puszczam raz na jakis czas kiedy bardzo mnie ciagnie na jakies liczby tylko
Magda na 7 Multi maszyna też nawet głupiej 3/7 nieraz nie można trafić
Dobra namówiliscie mnie tylko mini lotto i kaskada a Multi odpuszczam
sebastian tak sie tez zastanawiam czy aby nie zacząć grać ekstra pensje w realu, choc to tez jak dla mnie droga sprawa jest w obecnym czasie bo jak by niebylo tu za jedno okienko masz 2 multiki i 3 mini liotki
choć na razie gram tylko w mini lotka i od czasu do czasu w multika
widze ze tu duzo osób tez rozwaza porzucenie gry w multika bo im sie to nieoplaca jesli nic niemoga ostatnio trafić i wcale sie niedziwie ale to nieda rady tak jak cały czas grasz to cie do tego cholernie ciagnie, to tak jak z alkoholem czy fajkami, pij ptrzez 30 lat np i nagle odstaw alkohol, czy np fajki, tak z godziny na godzine dasz rade, np pijesz długo i nagle mowisz nie będę pił nic z alkoholi nawet piwka od dzisiaj jestem abstynentem,potrafisz sobie cos nagle odmówić, tak samo jest z grami losowymi, grasz grasz w koncu przestajesz grać w cokolwiek
sebastian wyobraż sobie ze bardzo lubisz wiski i piwo i cie jakis kolega zaprasza na takie trunki a ty w pewnym momencie mówisz nie dziekuje nie pije a jezyk CI az na brodzie wisi, bo z checia byś sie napił a tu niemożesz bo bostanowiłes sobie ze wiecej razy juz tego nie bedziesz pił
3 878 181. magda a w warcaby przez satelite
jeszcze 3 losowania na TVP INFO .. ostatnia szansa na pooglądanie
3 878 183. arczibalik73 tak samo umnie jest z tym multikiem zawsze sobie obiecuje ze niebede grał juz na te 10/10 ale mnie niestety cholernie na ten uklad ciagnie, moze dlatego ze bardzio juz dawno trafiłem raz te 9/10 i w 2016 roku te 8/10
3 878 185. Pasko witaj
ale jak t ma być nie bedzie juz losowania przez internet tylko na tym innym programie tv ?
ale jak t ma być nie bedzie juz losowania przez internet tylko na tym innym programie tv ?
będzie w internecie, będzie w TVP3, będzie na multipasko jak zawsze najszybciej
3 878 189. Pasko
no to jak bedzie przez internet i tu na stronce też, to mnie cieszy, tv tez nieogladam juz ostatnio bo tam same bzdety leca z cyrku na wiejskiej i gdzie by nieprzełączylo sie na jaki kanal to wszedzie ci pseudo prezydenci sie ścieraja, ze sobą szkoda czasu dla nich,
no to jak bedzie przez internet i tu na stronce też, to mnie cieszy, tv tez nieogladam juz ostatnio bo tam same bzdety leca z cyrku na wiejskiej i gdzie by nieprzełączylo sie na jaki kanal to wszedzie ci pseudo prezydenci sie ścieraja, ze sobą szkoda czasu dla nich,

3 878 194. multijune177 o tak wotaj
m2: ja obstawiam, że może nie mieć 18 lat, ale to moja subiektywna ocena ... każdy może się mylić, ale ja bym tak obstawiał osobiście.
Lotto z Plusem zagrałem ważne do 27 czerwca Mini zagrałem ważne do 19 czerwca
sebasyian ma wiecej niz 18 lat jak pisze ze prowadzi firmę swoja i opłaca pracowników to musi być starszy bo zaden przedszkolak czy szkolniak nie może prowadzić działalnosci gospodarczej
jeśli wyjdziemy z założenia, że jest dorosłym przedsiębiorcą to tak ... jeśli, że nastoletnim chłopakiem, który czerpie rozrywkę z tworzenia takiego profilu siebie tutaj, to już nie
Każdy kto jest bliżej 40-ki jak ja chyba wie o czym piszę
Każdy kto jest bliżej 40-ki jak ja chyba wie o czym piszę
natomiast ja tylko obstawiam ... większość jak Ty czy Sebastian pozostaje tutaj anonimowy tak naprawdę. Z tym, że np. Twój profil jako osoby jest dla mnie spójny z tym co mówisz.
sebastian, a czy pije alkohol czy nie to niewiem ale chyba nie lubi, ale niewiem wiec niebede mówil ze tak bo tego niewiem
forsami no to widze ze Ty sie nieżle kasa rozrzucasz jak grasz na takie dłuzsze terminy, ja sie tak zastanawiałem kiedyś czy aby tak niepuscić multika na te 28 losowań na jednych numerach raz w miesiacu i nielatac co róż do kolektury, ale stwierdziłem ze jednak wole co jakis czas isc i sobie puscić tego multika
forsami no to widze ze Ty sie nieżle kasa rozrzucasz jak grasz na takie dłuzsze terminy, ja sie tak zastanawiałem kiedyś czy aby tak niepuscić multika na te 28 losowań na jednych numerach raz w miesiacu i nielatac co róż do kolektury, ale stwierdziłem ze jednak wole co jakis czas isc i sobie puscić tego multika