Wpisy 3 877 402 – 3 877 501
14 czerwca 2020 20:17 → 14 czerwca 2020 21:10, 100 wpisów
Sebastian jak to nic nie zagrałeś na dziś to jak Enigme rozbijesz
Forsami we wtorki , czwartki i soboty
Dziś niedziela a w niedziele nie gramy
Forsami bądź zaraz koniecznie
Ja nic nie wygrałem.
Chyba sobie zagram w Lotto z Plusem takie liczby 1,2,3,4,5,6 i gotowe 6/6 moje
Forsami nie rób żartów takich liczb się nie gra
Krzysztof bo nie słuchasz się młodszego
Sebastian a żebyś wiedział że tak zagram i dam tu zdjęcie chcesz
a pamietacie morze takie zabawyi gry jak to dziewczyny grały w gume, w sznura , kreciło sie sznurem i wszyscy ewchodzili w srodek i skakali,w sródku jesli ktos skusił to byłnastepna osoba do krecenia sznurem, lub zawody i gra w kapsle od butelek po krawężnikach na ulicy z tzw.przeszkodami, tyo były zawody w tz, kolarzy , i każdy chciał być szurkowskim tak były rózne gry, i zabawy i wspomniana tez i tu gra na koszu w króla kiedys to sie bawiliśmy, w podchody ze cieżko nas było rodzicom do domu zawołać nikt nie siedział w domu przed tv czy komórka czy komputerem, dzisiejsze dzieciaki o takich zabawach niemaja pojecia jak my kiedyś spedzaliśmy czas miło, bo w ich czasach to tylko komputer gry strategiczne oraz róze bzdety się liczą komórki a tam fejsy, i rózne bity hity i BÓG jeszcze wie co i innego, kiedys wszyscy z soba grali bawili sie milo spedzali czas na podwórku, a teraz dzieciaki maja wszystko co chca tylko i co dusza zapragnie, i nieznwiedza co to znaczy isc na dwór pograc czy to w pilke czy poskakać teraz tylko nos w komórke komputer i i ani minuty bez tych gadzetów, teraz ciezko jest nuiektóre dzieciwygonic z domu, bo tylko multimedia sie licza, b dla tego uwazam ze kiedyś bylło o wiele lepiej niz tera z gdy jest taka tez i rozpusta dzieciaków,
A jak miałem 20 ponów jakby na sucho to kiepsko błędy, tylko 4 5/8. i bym stracił 100 zł.
Co ty kłamiesz. Pisałeś Legia, Lech, Piast. I co lipaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Wicie jak to wygrać w naszej Ekstraklasie ?
Arczi grało sie w to co piszesz jeszcze scyzorykiem w pola albo scyzorykiem od początku np paluszek kosteczka nadgarstek łokieć.itd itd przystawiało się scyzoryk i z tego miejsca z góry sie próbowało wbic w ziemie...
Ja czekam na Premier League, drugie takie samo.
Krzysztof tylko Legia dała ciała ale to się gra 2 z 3 rozumiesz?
Jak grasz 3 spotkania to zawsze graj 2 z 3 wtedy wygrasz
Ale ty mądry jesteś. I co bym wygrał, ile ?
Jagawisia
Krzysztof w Polskiej lidze są wysokie kursy
Byś wygrał minimum 2 razy tyle co zainwestowałeś . To mało ?
100% zysku ?
Byś wygrał minimum 2 razy tyle co zainwestowałeś . To mało ?
100% zysku ?
Od razu Raków wygrał.
Co ty piszesz gościu ?
To daj kupony swoje cwaniaku.
Złotówki nie zainwestujesz.
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Krzysztof za Piast płacili prawie 3 a za Lech prawie 2 to zobacz . Byś miał kurs minimum 5
Krzysztof nie zdążyłem napisać a Ty trata tata i tratatata i zobacz co zrobiłeś
Jagawisia kiedy miałaś to trafienie też gram na tzw tasiemca z samych kos...70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Piszesz jak karabin maszynowy i nie zdążyłem Cię uratować przed banem
Forsami to ja naprawdę będę grał zestaw z samych Kos czyli
60,61,62,63,64,65,66,67,68,69 i zobaczymy kto trafi
60,61,62,63,64,65,66,67,68,69 i zobaczymy kto trafi
dlatego tez i gratuluje nikolii15 takiej córki 11 letniej w której ,obudził sie duch sportu która zafascynowała się gra w tenisa juz też miała kontakt z gwiazda tenisa,i chce to samo robić chce być jak ta gwiazda, jesli bedzie silna i bedzie dąrzyła do celu to moze jeszcze oniej też i usłyszymy jeszcze w tv gdzies tego zycze tej dziewczynce aby spełniła swoje marzenia,i wszystkim tez tu obecnym życze aby spełnili swoje najskrytrze marzenia jakie tylko maja i nich wszyscy wygrywaja we wszyystkim za co sie tylko zabiora, w marzeniach jak i w czynach jest siła, grunt to sie nigdy w niczym nie poddawac i wszystko robić w życiu pomału niema sie gdzie śpieszyć i dąśżyć do celu
3 877 443. Forsami 2020-06-14 (20:31) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Jagawisia kiedy miałaś to trafienie też gram na tzw tasiemca z samych kos...70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
i bo tylko tasiemce najczesciej przynosza kjakies wygrane własnie
i bo tylko tasiemce najczesciej przynosza kjakies wygrane własnie
Jagawisia wiem..otym nie raz już mi się tak udało złowić te kosy ale ostatnio nic narazie niegram w Multi Multi z Plusem
Proponuję Krzysztof c dla rozładowania emocji zabawę w poznawanie własnego ciała wiesz o co chodzi
3 877 424. jagawisia 2020-06-14 (20:27)
Sebastian_M ja zagrałam w multi od 1 -10 i wygralam 7/10
Sebastian_M ja zagrałam w multi od 1 -10 i wygralam 7/10
3 877 454. Marian303 2020-06-14 (20:34)
Proponuję Krzysztof c dla rozładowania emocji zabawę w poznawanie własnego ciała wiesz o co chodzi
jeszcze godzina masakra a od 18-tego jeszcze dłużej losowania
3 877 460. arczibalik73 2020-06-14 (20:36) mini lotek
O co tu chodzi ?
O co tu chodzi ?
3 877 421. Forsami tak o tym widzisz zapomniałem ale tobyły czasy nie powiedz sam nie to co teraz ludzie sie sie spotykaja przy stole np wświeta i wszycy trzymaj nos w komórkach przy stole tak teraz w niektórych domach wygladaja śwuieta tradycje zanikaja
3 877 467. Sebastian_M sebastian chyba, sado macho
Gosia ja tam ślenczał nie będę sprawdzić można rankiem wygrana nie zginie ale o te emocje na gorąco chodzi chyba
Krzysztof teraz idź na dwór i poszukaj jakiejś fajnej dziewczyny
Wieczorową porą najlepiej się podrywa . Sprawdź i za 8 godzin mi powiesz czy pisałem prawdę
Wieczorową porą najlepiej się podrywa . Sprawdź i za 8 godzin mi powiesz czy pisałem prawdę
3 877 467. Sebastian_M choć i moze i niewiem, ma siedzić w ciemnosci w lochu i poznawać swoje ciało
No W Warszawie już są takie podręczniki jak poznawać swoje ciało
sebastian grasz w coś dzisiaj?poza ukladem w mini co naszym co wysłałeś?
Jagawisia nie koniecznie kiedyś były takie w Mini 1,2,3..'reszty nie pamiętam musiała byś w wynikach sprawdzić
3 877 481. Gosia__77 tak bylo kiedys tak ale narazie sie na to niezanosi niestety
według mnie dzisiaj w mini lotka moga poleciec innymi numerami w innym przedziale grupowym moze wejść dziś cos takiego jak 42,26,15,8,39
Jagawisia. 1,2,3,16,28 takie były w Mini 23 lipca 2019 sprawdziłem
3 877 476. jagawisia te numery ktore tu odałaś wcale nie sa do kosza, ja je dopiero teraz zobaczyłem, z tego co tu podałas według mnie jest 2 tez wyjscia czeka
widze ze duzo osob tu sie sugeruje tym co juz kiedys wyszło i liczy na powtórki tych ukladów niestety , one sie tak niepowtarzaja szie zbyt czesto jakbysmy tego chcieli wiec uwarzamm ze trzeba stworzyć i ułozyć taki uklad liczb który juz bardzo dawno nie był i nim zagrać, bo sa to liczby które od dawien dawna nie wyszły, i a nie liczyć zesie np powturzy taki zestaw jak tu ktoś podał 1,2,3,4,5
ja dzisiaj nie posłałem nic i nic nie zgrałem w realu , ponieważ u mnie kolektura w niedziele tylko do 18 tej jest, a ja już nie zdążyłem nic wytypować jutro poniedziałek, to może tylko jakiegoś mini lotka zagram jeszcze zobaczymy co będzie jutro bo skąd wiem czy do jutra do żyje? nie wiem tego więc nic nie planuję bo z planów zawsze wychodzą nici, wczoraj na wieczór wysłałem 2 x 5/5 multik i 2x mini lotka i popłynolem na kasie dlatego dzisiaj dzień wolny od gry i niebedzie lipy z miodem
Arci u mnie otwarte ,był trzeba mi napisać bym wysłała ,wygrana na połowę
3 877 500. jagawisia no widzisz nie napisałem, ale tonic dzisiaj trochę odpocznę o d gier jeszcze nawet nie sprawdziłem co o 14 wyszlo choc teraz na tzw, pałę zatypowałem numery do poszczególnych gier w profilku co bedzie to bedzie,