Wpisy 3 859 308 – 3 859 407
28 maja 2020 22:15 → 28 maja 2020 23:59, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Magda chodzisz bez biustonosza ?
Nieźle, miało być 3 mln - ledwo "odbiło" od 2 mln
Dla "pocieszenia" nie pierwszy, nie ostatni raz.
Ale Lotto osiągnęło kumulacyjny "rekord" wcześniej, z Wtorku 2 mln na Czwartek 2...
Jutro będą emocję - ciekawe czy pula EJ, przebije konkretnie 32 mln juro
czy tylko "kosmetycznie", jak ostatnio.
Dla "pocieszenia" nie pierwszy, nie ostatni raz.
Ale Lotto osiągnęło kumulacyjny "rekord" wcześniej, z Wtorku 2 mln na Czwartek 2...
Jutro będą emocję - ciekawe czy pula EJ, przebije konkretnie 32 mln juro
czy tylko "kosmetycznie", jak ostatnio.
też ma włosy co się kręcą i biustonosz też ciężko kupić
Czy wszystkie Magdy tak mają
Nawet znana Magda włosy kręcone
Czy wszystkie Magdy tak mają
Nawet znana Magda włosy kręcone
U mnie są biustonosze kazdego rozmiaru
2 dzień posiefzenia sejmu
Wedrowca
Magdalena jest to imię pochodzenia hebrajskiego. Oznacza kobietę pochodząca z miejscowości Magdala (obecnie El-Me-dżel) - miasta położonego na północny zachód od Tyberiady nad jeziorem Genezaret w Palestynie, zwanego Migdal-Nunaja (Wieża Ryb). W Polsce występuje od XIII wieku.
Znaczenie imienia Magdalena
Z natury jest wrażliwa na ludzką niedolę, ale nie poświęca działalności altruistycznej wiele czasu i sił. To bardzo twórcza oraz odpowiedzialna kobieta. Przyjaciół zdobywa z trudnością. To osoba bardzo towarzyska, lubiąca się bawić i przyjmować gości. Osiąga liczne sukcesy w życiu.
Rodzina i miłość
Nie oznacza to, iż nie jest czuła i zmysłowa! Wybranek jej serca nie będzie miał na co narzekać, chociaż egzaltacji uczuć nie doświadczy. Jednakże jej dom nie byłby związany z jednym miejscem, a rodzina musiałaby ciągle się przeprowadzać. Dba zarówno o swój wizerunek, wnętrze, jak i otoczenie. Posiada w sobie wielkie pokłady miłości i czułości, do których jednak ciężko się dostać.
Życie towarzyskie
Czuje się jednocześnie gorsza od innych i stara się na każdym kroku udowodnić, iż posiada jednak wielką wartość. Wielką sztuką jest zdobyć jej zaufanie. Gdy mija pierwszy gniew, staje się małą, słabą kobietką, spragnioną miłości i czułości. Ma spore problemy w porozumiewaniu się z ludźmi, ponieważ mało mówi a wymaga pełnego zrozumienia.
Znaczenie imienia Magdalena
Z natury jest wrażliwa na ludzką niedolę, ale nie poświęca działalności altruistycznej wiele czasu i sił. To bardzo twórcza oraz odpowiedzialna kobieta. Przyjaciół zdobywa z trudnością. To osoba bardzo towarzyska, lubiąca się bawić i przyjmować gości. Osiąga liczne sukcesy w życiu.
Rodzina i miłość
Nie oznacza to, iż nie jest czuła i zmysłowa! Wybranek jej serca nie będzie miał na co narzekać, chociaż egzaltacji uczuć nie doświadczy. Jednakże jej dom nie byłby związany z jednym miejscem, a rodzina musiałaby ciągle się przeprowadzać. Dba zarówno o swój wizerunek, wnętrze, jak i otoczenie. Posiada w sobie wielkie pokłady miłości i czułości, do których jednak ciężko się dostać.
Życie towarzyskie
Czuje się jednocześnie gorsza od innych i stara się na każdym kroku udowodnić, iż posiada jednak wielką wartość. Wielką sztuką jest zdobyć jej zaufanie. Gdy mija pierwszy gniew, staje się małą, słabą kobietką, spragnioną miłości i czułości. Ma spore problemy w porozumiewaniu się z ludźmi, ponieważ mało mówi a wymaga pełnego zrozumienia.
Sebastian.
Zgrywus co robisz ?
Praca i kariera zawodowa
Nie załamuje się, ale zdwaja swe wysiłki i jeszcze aktywniej działa, kiedy los jej nie sprzyja. Nigdy nie odpuszcza. Ma niestety skłonności do leniuchowania, powolnego reagowania i nieustannego odkładania wszystkiego na później. Marzą jej się zaszczyty, majątek oraz władza, dlatego preferuje zawody twórcze, jak aktorstwo, muzyka, rzemiosło lub dające możliwość kariery, jak własny biznes, marketing, handel czy gastronomia.
Nie załamuje się, ale zdwaja swe wysiłki i jeszcze aktywniej działa, kiedy los jej nie sprzyja. Nigdy nie odpuszcza. Ma niestety skłonności do leniuchowania, powolnego reagowania i nieustannego odkładania wszystkiego na później. Marzą jej się zaszczyty, majątek oraz władza, dlatego preferuje zawody twórcze, jak aktorstwo, muzyka, rzemiosło lub dające możliwość kariery, jak własny biznes, marketing, handel czy gastronomia.
Predyspozycje zawodowe
Magdalena dobrze czuje się w zawodach, w których jest nienormowany czas pracy i dowolny sposób wykonania zadania.
Imieniny
Magdalena imieniny obchodzi 13, 27 maja, 1 czerwca, 22 lipca.
Magdalena dobrze czuje się w zawodach, w których jest nienormowany czas pracy i dowolny sposób wykonania zadania.
Imieniny
Magdalena imieniny obchodzi 13, 27 maja, 1 czerwca, 22 lipca.
Zgrywus to podaj co typujesz
Ale lipa te losowania zabrali mi z kuponu po jednej liczbie i tylko 3/7 jeden raz
Magda slabe imie kojarzy mi sie z miodem? migdalami? jakies takie lepkie
musi sobie zmienic na Januszka
musi sobie zmienic na Januszka
Mega co robimy ?
66 Kosy
Tomi
Tom 28
Seba poszedł sobie ten liberał od Pana chyżego Roja co to nie wierzy że zarabiasz?
Marian dostał czerwoną kartkę i poszedł
Sebastian zapisz Sobie ten zestaw
58 61 62 65 będzie się kręcić jakiś czas
58 61 62 65 będzie się kręcić jakiś czas
Gosia ok . Dzięki
14,38,61,62,65 Trzon
To był jeden z tych co by chcieli żeby ich pracownik robił za 5 zł na godzinę
Powodzenia
Oglądałem w tyle wizji
Marian dobrej nocy
Ja też idę spać. Rano trzeba wstać
Jakby platfusy rządziły nie musiał bym rano wstawać taki w kraju byłby dobrobyt
witamn wszystkich co tam słychć jak gra i ci kto i ile wygrał
3 859 386. Marian303 witaj a ja dałem dzis do pieca, miałem isc wysłac kupony na wieczór i nieposzedłem, bo zadzwonila kuzunka i tak sie rozgadała przez telefon ze mna ze naweet nie zaówazyłem kiedy mineło losowanie ponad 2 h rozmawialismy przez telefon a tu takie piekne liczby wyszły, jakbym wysłał to co skreslilem to bym trafil na tych liczbach hnajmniej 9/10 na jednym kuponie a na 2 drugim z 7/7 bylo by 5/7 ale niewysłałem w mini tez bym dzisiaj jakjk i wczoraj mial 4/5 ale sie wkurzyłem liczby które wyszły teraz wieczorem prawie wszystkie wysłałem na 14 trzeba bylo tylko isc i powtórzyc te same kupony, ale nieposzedłem przez ta rozmowe telefoniczna na stascjonasrke
znów wszystko poszło sie ebać, bo juz by wpadło troche grosza, to zawsze w nieodpowiednim momencie ktos zadzwoni i dupe zawraca
3 859 395. zgrywus nic nie pojdzie, poprostu nie lubie jak cos robie waznego a tu nagle ktos zadzwoni i pierniczy głupoty o wszystkim i niczym, dupe mi zawraca a ja sie gdzies spiesze
zgrywus sory za błąd musiałam na klawiaturze przeciągnąć chyba
myslisz zadzwoni na kilka minut i sie zaraz rozłaczy a tu gada i gada i gada a czas ucieka, mam wychodzić do kolektury a tu juz 22,45 i juz lotki posłałema były by jeszcze i wygrane a takniema nic
arczibalik pewnie by było tak jakbyś wysłał byś nie trafił
System nieźle kombinuje by ominąć nasze liczby z kuponu
System nieźle kombinuje by ominąć nasze liczby z kuponu
Często tak jest wysyłasz to omija liczby z kuponu nie wyślesz wpada i tu jest pies pogrzebany bo to jest celowe działanie aby zachęcić do gry
aby wyskubać z kasy
aby wyskubać z kasy
3 859 396. zgrywus ja mam stacjonarke i kiedys miałem komórke, ,stacjonarny zostawilem mamie bo ja kiedys miałem tez i komórke, komórke zlikwidować musiałem z pewnych powodów, finansowych, wiec zostałmi tylko stacjonarny telefon, na stacjonarke teraz mniej ludzi dzwoni, niz na komorke, na komórce musisz byc 24 na 24 uchwytny, ludzie majacy kinaczej korzystajacy z telefoni komórkowej niechca dzwonic na telefony stacjonarne dzwonic bo mowia ze maja drozsze rozmowy jak zkomorki na komorke, ta kuzynka zawsz dzwoni i przewaznie z mama długo rozmawia asdzisiaj chciała tylko zemna pogadac i tak sie rozgadała ze szkoda gadac, inie wysłałem, i to mnie wkurzyło
gosiu 77 te liczby które wysłałem o godzinie 14 wyszły teraz prawie wszystkie z tego co wytypowałem na godzine 14, a miałem isc i je powtórzyc, tak sobie załozyłem po godzinie 14 ze pojde jeszcze raz je wysłac bo o 14 z nich tylko jedna liczba mi wpadła, i widzisz niewysłałem bo ktos mi przeszkodzil w tym,a niewypada komuds powiedziec rozłacz sie bo niemam czasu teraz, dla ciebie , gdy by to była komorka to bym wziol telefon ze soba i poszedł ale to jest stcajonarka niesteety
gosiu 77 te liczby które wysłałem o godzinie 14 wyszły teraz prawie wszystkie z tego co wytypowałem na godzine 14, a miałem isc i je powtórzyc, tak sobie załozyłem po godzinie 14 ze pojde jeszcze raz je wysłac bo o 14 z nich tylko jedna liczba mi wpadła, i widzisz niewysłałem bo ktos mi przeszkodzil w tym,a niewypada komuds powiedziec rozłacz sie bo niemam czasu teraz, dla ciebie , gdy by to była komorka to bym wziol telefon ze soba i poszedł ale to jest stcajonarka niesteety
3 859 403. Gosia__77 gosiu tak i nieraz jest tez sie z tym zgadzam, ale ja te liczby przeczółem co wyszły dzisiaj wieczorem tylko ze wysłałem je na 14 i wtopiłem a teraz jesli bym je wysłał jak wczesniej sobie zaplanowałe,m to bym odzyskał o wiele wiecej i to jeszcze z nawiazka , a tak nie posłałem niewygrałem,, ja kiedys tutaj pisałem ze nieraz mam takie przeczucie ze dane liczby wyjda na ktore mnie tez i zbyt cholernie ciagnie wtedy je ide i wysyłam zeby sie waliło i palilo i nnieopowiem nieraz tez i lapie je wszystki lub ich wieksza cześć i dzisiaj byly takie liczby własnie, juz od rana tutaj na byłem ich pewny, jeszcze sebastian upierał sie przy liczbie 38 a ja pisałemn ze według mnie wyjdzie ale 36 i 37 szybciej jak 38 stronce, sugerowalem pewne liczby ze wejda, jak 8,48,36,80,78,i inne, i wyszły a ja ich nie powtórzyłem