Wpisy 3 859 408 – 3 859 510
29 maja 2020 00:00 → 29 maja 2020 09:02, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 176 wpisów
- magda - 161 wpisów
- GABRIEL - 141 wpisów
- arczibalik73 - 61 wpisów
- Gosia__77 - 58 wpisów
- tomi77 - 53 wpisów
- lorey - 51 wpisów
- megamocny - 47 wpisów
- zgrywus - 45 wpisów
- waldus - 34 wpisów
- dionicos - 30 wpisów
- Forsami - 29 wpisów
- Marian303 - 28 wpisów
- zbigniew g - 28 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- hades - 20 wpisów
- emerytka 46 - 19 wpisów
- dotam - 17 wpisów
- bolek31 - 16 wpisów
- multilotek - 15 wpisów
- panoramix - 13 wpisów
- BrandImage - 11 wpisów
- Pasko - 11 wpisów
- multijune177 - 11 wpisów
- Andreas3864 - 10 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- Angierski - 7 wpisów
- lewy - 5 wpisów
- zosiasamosia - 5 wpisów
- krzysztof 24 - 4 wpisów
ale coż tak widocznie miało być , widac, od 2 miesiacy nic w realu mi niewpada wiekszego tak jak tu ostatnio wpada co niektórym osobom, trafia ta 3/3 czy nawet 5/5 zeby miec na dalsza gre umnie wszystko idzie tylko z kieszewni, ,a dziasiaj to mogło sie odwrócić i juz by wpadlo cos, na dalsza gre a tak niemaw nic, wczoraj ta kuzynka tez dzwonila, do mamy, ja zaś sie zle czólem i tez nie poszedłem na wieczór nic wysłac xchoc wczesniej juz skreslilem kupon na mini lotka i tez przeszlo mo kolo nosa 4/5 liczb, dzisiaj sprawdzam teraz co wyszło w mini i co widze 4/5 liczb na ktore poluje od tygodnia czasu, czyli wyszła moja kolejna 4/5 i znów niweposłane to jak tu sie niewkurzyć
tak kiedys wygramy alboi nigdy niewiem czy doszyje do tego kiedyś
tak kiedys wygramy alboi nigdy niewiem czy doszyje do tego kiedyś
ale pozyjemy zobaczymy grunt to sie niepoddawać i grać zeby wygrać tylko gorzej jak niema zaco grać bo np , sie człowiek spluka ze wszystkiego
Witam
Arczi za złudzenia nie musisz płacić ,pieniadze ,które wydajesz na złodziei
odkładaj do skarbonki
Arczi za złudzenia nie musisz płacić ,pieniadze ,które wydajesz na złodziei
odkładaj do skarbonki
I po pewnym czasie zobaczysz ile byś stracił wydając dla tych co napisałam wcześniej
O głównych wygranych zapomnijcie ,a jeżeli chcecie zbierać ochłapy z Pańskiego stołu
w postaci 4/5 czy 5/5 to grajcie i traćcie
w postaci 4/5 czy 5/5 to grajcie i traćcie
To prosta metoda na odzwyczajenie się od bezsensownego grania
ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam.
Ale każdy robi jak uważa.
ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam.
Ale każdy robi jak uważa.
3 859 415. Aya witaj to prawda jest tez i co piszesz ale ja niemam z czego i odkladać to po 1 po 2 to jest moja jedyna rozrywka na obecny czasm i chciałbym chociarz raz wygrac tyle kasiorki aby mieć do końca swoich dni pożniej mi juz wiecej nie potrzebne bedzie nic, ale poki zjeszcze zyje to gram , co prawda niecodziennie ale gram,
3 859 419. Aya ja kiedys co dzienie jak grałem to na oba losowania czyli na 14 czy to na 21 zawsze e wysyłałem tak miniimumum 4 kupony na kazda gre,m pozniej gdy nagle straciłem prace, grałem juz na mniej kupoonów, nieraz i niegrałem wogóle, obserwowałem tylko liczby jak chodza, albo i zagrałem np 2 uklady mini i 32 uklady multika 1 lecial układ na godz ,14 drugi na 21 w multika, ale gdy zauwazyłem ze przyszedłl tzw, pomór na wygrane , splukałem sie juz z tego co wygrałem to przestałem grać i tylko tutaj zaczołem typowac liczby, pózniej jak cos uzbierałem kasy to znow zagrałem i albo cos złapałemn albo i nie, kiedys grałemn systematycznie teraz gram juz tylko nieraz testowo i wyrywkowo, nieraz jestze cos tam złapie w realu ale to juz sa wygrane sporadyczne, imniejsze jqak jeszcze 2 lata temu,
sorki miało byc nie 32 tylko 3 lub 2 uklady
mistrz bzdetów potłuczonych na czele jedna z madrosci : bezrobocie spadło oglosili siemowira firmy upadły ludzi pozwlniali ale bezrobocie spadło pluja nie to deszcz pada zdecydowałem sie na refleksie pasko dzieki za odpowiedz w sumie ja znam no to do
3 859 429. Mewa kto jest mistrzem bzdetów, ?
w tv rózne głupoty gadaja o spadajacym bezrobociu i jak to sie wszystkim super zyje w tym kraju, a to jest zwykla fikcjai wizja rzadzacych i ich reodzin, niedługo ludzie jak soie wkurza to wyjda na ulice i rzad padnie na kolana , chyba ze wczesniej wytruja spoeczeństwo tym koronovirusem, brawo granice juz otwieraja, otwiewraja kluby, znosza maseczki, dzieci wracaja do szkól konczy sie pademia w polsce, bo zblizaja sie wybory 28 a pozniej bedzie kryzys gospodarczybo tak rzad oglosi, i ze dalej jest pademia, teraz sie to zmienia nagle szybko, słyszeliscie jakie machlojiki były robione na tym koronowirusie ile i gdzie kasy zostało wypompowanez budzetu panstwqa
ale dobra juz koniec na temat tego kryzysu w panstwa w państwie chorób róznych, niema co otym pisac kazdy widzi co sie i jak dzieje,wszedzie w ko.lło gdzie sie nieogladniesz to jest tykllko zadzrosc i wyzysksk 2 człowieka przez człowieka, teraz wszystkie niepowodzenia rzad zwala na koronovirusa, tak samo i pracowacy robia, zwalniaja ludzi na potege aby od zadzacych wyciagnac jak najwiecej kasy bo biznez musi sie krecić, a tarcza musi działać
MOCNA ROZMOWA Z BYŁYM POLICJANTEM
https://www.youtube.com/watch?v=6Ggu_UDi82I
Zajebisty materiał niech cały naród tego słucha
https://www.youtube.com/watch?v=6Ggu_UDi82I
Zajebisty materiał niech cały naród tego słucha
Ramki czarne są od niedawna w miejscach gdzie się wpisuje tekst lub liczby ale to nie przeszkadza,przeszkadza gdy przy typowaniu strona leci na dół i trzeba ją cały czas podciągać do góry,zauważyłem że po południu było już dobrze i teraz znowu jest ten szeroki zielony pas u góry przez który to wszystko się dzieje
3 859 438. Wojtt witaj
Witam wszystkich
9 24 26
Trzon na dziś
11,24,36,39,68
11,24,36,39,68
dodaj liczbę 9 pewniaczek

dionicos
waldus
dionicos
W ramach przeprosin
W ramach przeprosin
191979
Paradoks tej strony polega na tym,że wszyscy wiedzą że gry są poustawiane, ale każdy udaję że nie wie o co chodzi, A wystarczy spojrzeć na mapki albo pomyśleć ,że kiedyś się jednak coś wygrywało w tych grach, ale takie czasy i dalej wszyscy będą udawać że nie wiedzą o co chodzi, Pozdrawiam i zdrowia życzę , bo na wygrane to raczej trudno
dotam
Czasem lepiej żyć w nieświadomości.
Czasem lepiej żyć w nieświadomości.
dotam
Mecze też często są ustawiane.
Mecze też często są ustawiane.
Wiesz mi już się nawet niechce
Wczoraj z liczb do mini miałabym 4 nawet nie poszłam wysłać
Wczoraj z liczb do mini miałabym 4 nawet nie poszłam wysłać
Hej dotam, emerytka 191979
Dotam kiedyś miałem różne rozrywki sportowe i nie tylko dziś mam multi mini i mecze o ile mam jak pojechać miłego weekendu
Dotam kiedyś miałem różne rozrywki sportowe i nie tylko dziś mam multi mini i mecze o ile mam jak pojechać miłego weekendu
Cześć
Już jestem
Walsus6piona
Jeszcze parę dni i wygramy
Jagawisia
Mewa
Każdy wie że są ustawki i nikt tego nie zmieni. Przynajmniej w najbliższym czasie
jagawisia
jacekkapusta
Zaczyna się pod nowym nickiem ?
Zaczyna się pod nowym nickiem ?
Dotam każdy ma wybór. Grać lub odkładać do świnki
Nikt nikogo nie zmusza do grania
Ja podaję liczby ale nie daję za nie gwarancji. To jest tylko gra.
Czasami się uda A czasami nie.
Czasami się uda A czasami nie.
Dla mnie 66 ale ale
W moim Trzonie nie ma tej liczby i to jest dziwne
Trzon
11,24,36,39,68
11,24,36,39,68