Wpisy 3 858 179 – 3 858 278
28 maja 2020 00:00 → 28 maja 2020 00:48, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 241 wpisów
- megamocny - 56 wpisów
- Gosia__77 - 54 wpisów
- tomi77 - 42 wpisów
- jagawisia - 32 wpisów
- Angierski - 31 wpisów
- Andreas3864 - 27 wpisów
- Forsami - 23 wpisów
- waldus - 23 wpisów
- dotam - 23 wpisów
- zgrywus - 19 wpisów
- 191979 - 17 wpisów
- Mulag - 17 wpisów
- panoramix - 17 wpisów
- Marian303 - 15 wpisów
- zbigniew g - 12 wpisów
- arczibalik73 - 11 wpisów
- gonzaga - 10 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- agdzia1993 - 8 wpisów
- GABRIEL - 8 wpisów
- bolek31 - 7 wpisów
- multijune177 - 7 wpisów
- lewy - 4 wpisów
- tytoniasz12 - 3 wpisów
- Katherin - 3 wpisów
- krzysztof c - 3 wpisów
- emerytka 46 - 3 wpisów
- marek79 - 2 wpisów
- ziomal 51 - 2 wpisów
3 858 181. GABRIEL
3 858 183. GABRIEL dobry rankimg a za 1 nagroda w postaci wyrzucenia danego osobnika z e stronki nqa zawsze
a ten ranking jest wporzadku bynajmniej osoby niemogace wytypowac i niemajace pomysłu do liczb moga sobie cos i z tego na prezyszłe losowanie wybrać
3 858 194. GABRIEL
Arczi ? No jakoś Cie w tabelkach nie widzę a więc nie widzę potrzeby kopiować od Ciebie typów . Zresztą nigdy tego nie robię
Pasko ? Kiedyś Cię jeszcze prosiłem o taki ranking ogólny punków ile kto zdobył Toby było coś.
Taki właściwy ranking do kradzenia typów
Taki właściwy ranking do kradzenia typów
Próbowałem robić takowy za kawalera ale jak się ochajtałem to już nie miałem czasu
3 858 196. GABRIEL w jakich tabelkach mnie nie widzisz, niechcesz moich typów to nie , ja tylko pisze ze z tego rankingu mozesz ułozyc sobie niejeden układ liczb do danej gry w która grasz, ja zas codzienniew spisuje sobie na jakiej pozycji jestem w rankimgu i ile wpisów dodałem z tego biore sobie liczby , które za jakiś czas wykorzystam sobie w grze
Sebastian_M,czy Ty pracujesz w ZGO ?
3 858 201. gonzaga 2020-05-28 (00:13) witaj dzieki
Zakład Gospodarki Odpadami,miły kolego
3 858 198. GABRIEL ja tez uzywam intuicji typujac liczby i tez niespisuje od nikogo, gram tylko i wyłacznie swoimi numerami jakie wytypuje,
3 858 206. GABRIEL
Arczi. Każda metoda dobra Szczególnie ta skuteczna i nie widzę potrzeby o tym pisania
3 858 211. GABRIEL
Ostattnio tylko podałem wszystkim pewniaki na 3/3 3,7,8 ale nikt mi nie wierzy
Arczi ? , jak sobie poprzewijasz wpisy to znajdziesz. Nie lubię kłamczyć
Arczi ? Tylko dlatego, że Cię lubię....graj takie przez 1000 losowań 3,7,8,14,25,47,56,59,61,67
A,tak w ogóle nie do ciebie GABRIEL ,było skierowane pytanie,prosta istoto
3 858 191. GABRIEL w9iem widziałem ten wpis i to co podałes ja akurat juz wczesniej wysłałem kupniki, gzaówazyłem ze całe 3/3 z twoich typóqw wyszł miałes wtedy nosa, nawet pamietam ze napisałes ze nikt Twoich wpisów nieczyta , a ja to przeczytałem własnie i za podane celnie liczby7
Lorey. Chłopaki mi tu zawracają głowę cyferkami a ja dziś do tego nie mam głowy
Lorey. Dasz wiarę, że ktoś się odważył zagrać i zaśpiewać covery Marillion ? Kobitka
Lubicie Sebastiana ?
https://www.youtube.com/watch?v=OduaEucBQ-E&ab_channel=FleeshOfficial
Lorey. Dla mnie bomba i mój ulubiony kawałekKobitka się nie sili i to mnie się podoba
Cudo w wykonaniu żeńskiego głosu (choć wiadomo, że wolę oryginał)
gabriel ja sobie cenie kazdego kto podaje jakiekolwiek liczby i komukolwiek, i tu nie jest kwestia wiary czy sa to pewniaki czy nie, gdybys je podał duzo wczesniej, moze tez i bym je wykorzystał xznaczy sie skreesliłwraz ze swoimi licvzbami, ale niestety juz sie spłukałem z kasy mnie tez ciagneło tu na 2 liczby z tego co podałeś a miANOWICIE 2,8, lecz ich raczej na kupoonie juz wysłanym nieuwzgledniłem i nimi nie zagrałem, ja wiem zesa tu osoby które lekcewarza tez i podane numery przez kogoś, a tak niepowiino być, wiem ze tez jest tu duzo osób które tez i tylko czekaja na wszystkie pewniaki na dane losowanie, wtedy tez i graja na tych pewniakach i stawkce np.5krotniej i wyzej, dlatego pózniej tez i wygrywaja,
Zaraz dam skana bo po 14 stej nie miałem czasu
Lorey. Jak mi takim vocalem będziesz śpiewać bym wyrzucił śmieci, to masz w domu faceta co nie protestuje

10 razy 4/5 stawka podstawowa 400 zł
Arczi. Wybacz ale przyszła Kobieta mojego Życia a więc muszę Cię opuścić
https://www.youtube.com/watch?v=kiEUtra9HJc&ab_channel=FleeshOfficial
Season End
Season End
Jak to mówią, lepiej późno,niż wcale
https://www.youtube.com/watch?v=iRTZls4q4GE&ab_channel=FleeshOfficial
3 858 215. GABRIEL co do liczb które mi podałes widze swoje tez w tym liczby, na których gram od czasu do czasu, ale brakuje i tu jeszcze jednej liczby a mianowicie 68,do tego ciagu liczb,jak bede typował póżniej swoje liczby napewno twoja propozycje liczb tez i rozwaze , narazie niegram w nic od kilku dni,brak kasy ale myślę ze to chwilowe jest narazie obserwuje jak kuleczki chodza
https://www.youtube.com/watch?v=Kv3KC2vjcmQ&ab_channel=FleeshOfficial
Rush - The Garden
Rush - The Garden
3 858 257. zbigniew g codziennie tak grasz na kazde losowanie tyloma kuponami?
Nie była promocja to zagrałem i jak by padło 58 to bym miał 14000 odebrane w żółtej budzie a nie do oddziału
3 858 257. zbigniew g ok ale i zato tez b widze ze maci z sebastianem tez wyczucie odstatnio do liczb, a ja niemoge nic ostatnio trafić, dlatego i tez na jakiś czas przerwałewm gre, i tylko obserwuje jak wypadaja kulki,
Arczibalik wybieraj te liczby co dawno nie padły