Wpisy 3 840 377 – 3 840 476
7 maja 2020 18:05 → 7 maja 2020 20:54, 100 wpisów
Tomi 20 cm ale śniegu nie mylić z jego nosem
Córka znajomej się pytał czy jak żelem ręce poleje przed sklepem to jeszcze rękawiczki ma ubracmyślałem że hajo zniosę... Ale wyrosla
Końce 9 najtrudniejsze.. Tylko 59,69 zostały i trza je z czymś dobrac
Czaroit dlatego otwierasz tyle butelek ?
Przed chwilą padło 1 x 10750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nic sie nie chce na tej karuzeli wychustalo mnie
lato zima dzien noc i tak wkolo
lato zima dzien noc i tak wkolo
Nie lubię żubra.. Wypije ale Pelikan Brewer Kustosz te wynalazki najlepsze
Przed chwilą padło 2 x 550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Tomi77, moim zdaniem regulamin powinien być uzupełniony o zapis :
- Jeśli portalowicz nie typuje, nie ma prawa pisać na czacie ;
- Jesli portalowicz posiada profil, a przynajmniej raz w miesiącu nie zatypyje, powinien otrzymać blokade;
- Za podejmowanie na czacie tematów politycznych lub o charakterze sekduslnym, czy promującym alkohol, powinien być zablokowany
- To jest moje prywatne zdanie, z którym nikt zgadzać się nie musi.
- Jeśli będą dozwolone tematy polityczne, każdemu wolno wyjść z celna riposta.
- Jeśli portalowicz nie typuje, nie ma prawa pisać na czacie ;
- Jesli portalowicz posiada profil, a przynajmniej raz w miesiącu nie zatypyje, powinien otrzymać blokade;
- Za podejmowanie na czacie tematów politycznych lub o charakterze sekduslnym, czy promującym alkohol, powinien być zablokowany
- To jest moje prywatne zdanie, z którym nikt zgadzać się nie musi.
- Jeśli będą dozwolone tematy polityczne, każdemu wolno wyjść z celna riposta.
Teraz mam pytanie:
- Czy zdarzało się Wam kupując dowolne zakłady, że w każdym z nich powtarzały się 3, a nawet 4 liczby?
- Czy zdarzało się Wam kupując dowolne zakłady, że w każdym z nich powtarzały się 3, a nawet 4 liczby?
3 840 179. Mewa co TY za brednie znów tu piszesz?jaka dziecko 4 ltnie
3840279, na takie wpisy lepiej nie reagować bo znów obudzimy jakiegoś demona
trafić piątkę z premią w Szybkie 600 i wygrać ledwie 550 zł ... trochę pech.
Wrrr, Pasko, pech. Taki pech jak wspomniane szodtki w Lotto 30.03.94 r.
Ja już miałem piątkę w Lotto, z wygrana 20000 zł i za czwórkę 36 zl
Co do Lotto na dzisiaj, nie daje szans takim liczbom jak :
6,8,11,13,29,33,43,45,46.
Te liczby powtarzają się w chybikach z maszyny i online
6,8,11,13,29,33,43,45,46.
Te liczby powtarzają się w chybikach z maszyny i online
Szybkie 600. No wczoraj na wieczór zagrałem łącznie na 10 kuponów i wróciło się 10 zł
Trzeba zagrać jeszcze jednym zakładem obstawiając to dziadostwo.
Tak, Panie Adminie. W Szybkie 600 częściej można liczyć na zwroty niż w Keno. Chyba, że w Keno zagramy liczbami na 6 z ostatnio wylodowanych w Szybkie 600, lub.....
Kilka razy udało się mi przechytrzyć Keno grając liczbami wylosowanymi w....., tu nie chce mówić o jaką grę chodzi, bo ten sposób padnie.
Inny przykład gry w Keno na 7 liczb. Gram liczbami jako własnymi z liczb na chybil trafił z EJ, dodając liczbę własną, jeśli w zestawie powtarzają się liczby ( niskie), wstawiam sąsiednią, gram na stawce.
A skąd te liczby ej bierzesz... Bo chyba nie puszczasz tyle eurek
Tomi77, gram przez apke w komputerze, a liczby wpisuje bezpośrednio z apki z telefonu, dowolna ilość zakladow. To proste Tomku
Kamil to racja... Obojętnie gdzie ale by typowacco do polityki i seksu... Jeden drugiego nakrecariposta wskazana... Zresztą też krytykuje i mnie krytykuja
Tomek, mnie osobiście tematyka polityki bardzo wkurza, zwłaszcza gdy politykują amatorzy - słuchacze pewnych rozgłośni radiowych. Moim idolem jest profesor Marcin Matczak. Nagrałem sobie Jego wywiad, i słuchałem Go już 7 razy. Za każdym razem dostrzegam coś więcej. Miałem okazję poznać profesora Jerzego B., rozmawiać z Nim. Rozmowa z takimi ludźmi, to uczta dla uszu
Tomek, ważna zasada. Nie zmienia się liczb, które dały Ci wygrane. Dajesz im odpocząć i znów grasz nimi za 2 lub 3 dni. Gdybym nie sugerował się pewniakiem 38, podanym dzisiaj na czacie, miałbym 9/10, a tak mam tylko, i aż 2 x po 8/10.
Celna Riposta jest na TVP INFO -tylko w jedną strone
175 zeta , zapodanych zestawów 70 jak nie o 14 to może o 21:40
Rzuć skana
Nie oglądam TVP od czterech lat. Dzisiaj w Super Szanse padnie 100 000 zł
Zauważyłem że Tvp1 Info i R. Trójka walą w jeden bebenale czai się Szumowski za Dudea pisałem o człowieku roku
Profil będę typować bo chce osiągnąć 500 pktna multilotka w majupoprzeczkę ustawiłem 180 więcej niż najlepszy wynik
Lekarz powinien leczyć, nie politykować. Wzorem był Profesor Zbigniew Religa, ale już K. R. i jeszcze jeden ( z Ziemi Radomskiej), to zaprzeczenie medycyny.
Jeśli chodzi o Trójkę, zeszła na psy. Bez Wojciecha Manna, utraciła słuchaczy. Podobała się mi Jego koncowa wypowiedź, której nie przytoczę.
16 maja Bundesliga
a nastepnie najlepsza liga świata - Ekstraklasa
a nastepnie najlepsza liga świata - Ekstraklasa
"Precz z TS".
Bolek.
Magda, oj, oj, oj...pewnie Renatka wylosuje liczby tylko Twoje Skromna Portaloeiczka.Tylko moje.

Nie na, ja jestem
Cześć
Już jestem
Magda to prawda, mało nas
Seb byłeś że zb
Magda wolisz kobiety ?
Magda
Seb a ty facetow
Osa
Zb czeka w prochowcu
Ja też lubię kobiety
Ja wole facetów