Wpisy 3 840 157 – 3 840 256
7 maja 2020 15:02 → 7 maja 2020 16:11, 100 wpisów
No to brawo
Ja standardowo nie gram na 14:00 więc zobaczymy się o 21:40 oczywiście nie mówię że w międzyczasie nie się nie pojawię ale o 21:40 wygrywamy
kamil 38 u mnie ta liczba była na odczepnego nie dokonca ostatnio wysyłam co typuje w profilu to co podawałem 3x7 to wysłałem szału nie było 3x3/7 38 może jutro o 14h z 35 i 41 ale to sie jeszcze okaze po losowaniu wieczornym 06 zobaczymy jak wpadnie przypomne się dobra lece sie puscic zaraz jeszcze cos pozioram
Mewa 38 na odczepnego ?
No i 38 się odczepała i nie wyleciała
No i 38 się odczepała i nie wyleciała

Pisz Zawsze że te liczby to na odczepnego i wtedy będziemy wiedzieli że te liczby nie wpadną do bębna
A co teraz się przyczepi a co idczepi
Osa Teraz gramy na odczepne liczby i przyczepne

Liczby odczepne i przyczepne także laptop piszcie jakie to są bo później są nieporozumienia
Mom jeszcze 7 na w
Seb
Mewa my wszyscy Gramy wieczorem tylko jak będziesz pisał to napisz czy co są na odczepnego czy na przyczepnego
No wlasnie
człowieku odczep sie odemnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pasko co to ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chce alem muszem. ..
Nawet porozmawiać normalnie nie można masakra
ide bo nie bede z dziewczynka rozmawiał ma chody u pana janusza i pozwolenie na wnerwianie ludzi nic dziwnego że nie ma paru osób brawo panie januszu te dziecko 4 letnie rzadzi pana strona wkurza ludzi
na 14:00 w MM wydane 175zł , wygrana 164zł prawie zwrot był
brawo panie januszu podziekował ja z dziecmi sie nie uzeram to jakis ciezki przypadek nie jedno dziecko by zrozumiało ze nie chce sie z nim gadac a to olewa pana wiem pan dobrze o co chodzi ide z psem pogadac lepiej on rozumie
no może o 21:40 wpadnie coś więcej
Mój pies łasi się - bez skojarzeń proszę '. SASIN'. A te liczby proponuję na Mini, 2 ostatnie to 38 i 40 

Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 840 220. jacunn 2020-05-07 (15:50) Pasko-NIESPRAWIEDLIWY
Magda a tą 9 masz z chybika czy swoją?
Jacunn moja...mój najlepszy zestaw
Magda a tą 9 masz z chybika czy swoją?
Jacunn moja...mój najlepszy zestaw
Jacunn możesz sobie przepisać ją,ale dwie pierwsze liczby zakryłam....możesz dopisać dwie swoje
3 840 226
To super
.
Chyba tez bede gral na kilka losowan,bo dziennie inne liczby to bez sensu
To super
.
Chyba tez bede gral na kilka losowan,bo dziennie inne liczby to bez sensu
Jacunn to najlepszy sposób....
Jak bedziesz skreślał to daj 50,zobacz jak często wpada.
Jak bedziesz skreślał to daj 50,zobacz jak często wpada.
Magda
Ty rozrzutna kobito
Słuchsjcie wszyscy moi Przyjaciele
Dzisiaj mam szczególny dzień, uznaje go jako Dzień Dobroci.
Z tej okazji, pragnę Wam sprezentować pewniaki na Mini. Uprzedzam, że w przypadku trafnie wytypowanych liczb, piątek będzie więcej niż szodtek w Lotto 30.03.94 r. Będę Wam z tej okazji składał wyrazy współczucia za sprawą tych oto liczb. Proszę pisać :
1,3,10,19,25,26,38,40
Dzisiaj mam szczególny dzień, uznaje go jako Dzień Dobroci.
Z tej okazji, pragnę Wam sprezentować pewniaki na Mini. Uprzedzam, że w przypadku trafnie wytypowanych liczb, piątek będzie więcej niż szodtek w Lotto 30.03.94 r. Będę Wam z tej okazji składał wyrazy współczucia za sprawą tych oto liczb. Proszę pisać :
1,3,10,19,25,26,38,40

Ja mam jeszcze 7 na w
Te samą
Magda bo pójdziesz z torbami