Wpisy 3 840 257 – 3 840 356
7 maja 2020 16:11 → 7 maja 2020 16:57, 100 wpisów
Jo co dwa za ile
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. Liczby na Mini na jutro %
8,9,12,18,27,37,42
8,9,12,18,27,37,42

. ... 246.
1-2/8.
1-2/8.
Magda, Twoje życzenia spełnia się na 100 %, znikam do kolektury w.... Wodzislawiu Slaskim, tym razem na 26-go Marca
Jak się wysyła na kilkanaście losowań to nie ma takiego stresu.....przy sprawdzaniu.
Magda, ważna zasada. Grając, nie patrz na losowania. Sprawdzaj po losowaniach. Nigdy nie sprawdzam, bo.czekam na info z Lotto.
Panie Waldku ja pamiętam
Zadzwoniła znajoma z Czech
Też czekają z wirusem
Megamocny, bądź bardziej życzliwy dla innych. Nigdy nie mów ' nigdy'. Nie pozbawiaj nikogo nadziei, bo może tylko ona komuś została. Powiem jeszcze coś, czego może nie powinienem mówić. Nie, jednak powiem , raczej napisze po losowaniach
musisz czekac, 20 pion dla mnie szybko wskoczy i masz jak obiecialem 9/9
Dosyć że mała wygrana.. To zapomniała mi wypłacić ale kartkę odbilamusiałem się upomnieć o całe 4 zlno to pelikan i coś wysłane swój pomysł... Jutro powtórzę
Magda ja m a m dobre w p.
Sorry za ponury obraz w postaci skrzynek pocztowych z pewnego menelskiego miasta. Ot, tam zaczyna się lumpenproletariat
Sławek, czy Sylwek, Ty jesteś jednym z najbardziej życzliwych na portalu
kiedys pojechalem do babci maly i kogut do mnie fikal i zle skonczyl
Stary kogut.
Wystarczy popatrzeć na jego pazury.
Trochę dupe strzeliłem.. Staruszki mogłem dać z 3 dzuestkami albo dwudziestkamijutro naprawiena 14
moze da sie te 7 tak przerobic lekko podmienic ze cos wejdzie wieczorem
Waldek jestem dobry kozak... 7 dni bez alkotylko że nikt nie dostrzegł... Ale jak codziennie to od alkoholika wyzywany
Ktoś tu pisał o zimnie i śniegu.
Znad Hiszpanii i Francji w kierunku Polski płynie fala ciepłego powietrza.
W Hiszpanii jest ponad trzydzieści stopni ciepła.
Znad Hiszpanii i Francji w kierunku Polski płynie fala ciepłego powietrza.
W Hiszpanii jest ponad trzydzieści stopni ciepła.
Przerwa.
Magda teraz zanurkuje dla ciebie w keno
wszystkie wirtualne pieniazki co wygram twoje
wszystkie wirtualne pieniazki co wygram twoje
Cześć